ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

هر آنچه لازم است درباره بازی رایگان Call of Duty: Warzone بدانید

بتل رویالِ مدرن وارفر به عنوان یکی از بدترین رازهای صنعت بازی، بالاخره دیشب معرفی شد. همانطور که شایعات نشان می‌دادند این قسمت رایگان است، وارزون (Warzone) نامیده می‌شود، برای تجربه‌اش نیازی به خرید مدرن ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۰

بتل رویالِ مدرن وارفر به عنوان یکی از بدترین رازهای صنعت بازی، بالاخره دیشب معرفی شد. همانطور که شایعات نشان می‌دادند این قسمت رایگان است، وارزون (Warzone) نامیده می‌شود، برای تجربه‌اش نیازی به خرید مدرن وارفر ۲۰۱۹ ندارید و برخلاف بتل رویالِ بلک آپس 4 که عمر طولانی نداشت این بار اکتیویژن برنامه‌های زیادی برای Warzone دارد و این بازی بعد از عرضه کال آو دیوتی‌های بعدی هم به حیاتش ادامه می‌دهد.

کسانی که مدرن وارفر را خریداری کرده‌اند از ساعت ۱۸:۳۰ امروز می‌توانند Call of Duty: Warzone را دانلود کنند و برای بقیه بازی از ۲۲:۳۰ امشب در دسترس قرار می‌گیرد. فقط چند نکته را قبل از دانلود بازی به یاد داشته باشید.

همانند مدرن وارفر، Warzone حجم بالایی دارد و بسته به پلتفرمی که می‌خواهید بازی را روی آن بروید، باید بین ۸۰ تا ۱۰۰ گیگ دانلود کنید. البته اگر مدرن وارفر را قبلا نصب کرده‌اید، کارتان راحت‌تر است و در این حالت حجم بازی تنها ۱۵ تا ۲۲ گیگابایت خواهد بود. این از نکته اول، بقیه نکات چی؟

بازی رایگان است ولی برای دارندگان ایکس باکس، نه کاملا

برخلاف پلی استیشن 4 که بدون نیاز به اشتراک پلاس می‌توان Warzone را تجربه کرد، دارندگان ایکس باکس برای اینکه بتل رویال مدرن وارفر را بازی کنند باید اشتراک گلد داشته باشند. این اولین بار نیست نسخه ایکس باکس وان بازی‌های رایگان به اشتراک گلد نیاز دارد، برای فورتنایت و Apex Legends هم مایکروسافت همین سیاست را پیش گرفت. روی رایانه‌های شخصی نیز بازی به اکانت بتل.نت نیاز دارد که ساختنش هزینه‌ای ندارد.

کسانی که پلی استیشن 4 و ایکس باکس دارند از فروشگاه خود کنسول می‌توانند بازی را بگیرند، دارندگان رایانه‌های شخصی هم کافیست به فروشگاه Battle.net مراجعه کنند.

Warzone فقط بتل رویال نیست

بخش وارزونشایعات قبلی همه از بتل رویال بودنِ Warzone خبر می‌دادند ولی در معرفی دیشبِ اکتیویژن مشخص شد که بازی دو حالت گیم پلی دارد: بتل رویال و Plunder. تکلیف بتل رویال که معلوم است، همانند بقیه بخش‌ها بازیکن‌ها در یک محیط فرود می‌آیند و می‌جنگند. اما «غارت» (Plunder) چیست؟

در Plunder پول حرف اول را می‌زند؛ هر تیمی که به یک میلیون دلار برسد و از پولش محافظت کند، برنده مسابقه خواهد شد. اگر در سی دقیقه وقت داده شده گروهی به این رقم نرسید، در نهایت تیمی که بیشترین پول را به دست آورده به عنوان برنده مسابقه را ترک می‌کند. پول‌ها هم با انجام قراردادها (در بخشِ «بعد از مرگ باز شانس برگشتن به بازی را دارید» به آن‌ها اشاره می‌کنیم)، گشتن در محیط یا کشتن بقیه به دست می‌آیند.

بخش جالب قضیه اینجاست اگر در این قسمت مردید، مقداری از پول‌تان می‌افتد و تیم حریف می‌تواند آن را بردارد. البته می‌توان با روش‌هایی از پول‌ها محافظت کرد ولی باز صد در صد نمی‌شود تضمین کرد و همچنان امکان از دست دادن‌شان وجود دارد. نقشه Plunder و بتل رویال یکی است ولی تعداد بازیکن‌ها در هر کدام فرق می‌کند. چه‌قدر؟ هنوز مشخص نیست.

یک، دو یا سه؛ انتخاب با خودتان است

بتل رویالِ Warzone را هم می‌توان تک نفره بازی کرد و هم گروهی (دو نفره یا سه نفره). بد نیست بدانید بتل رویالِ بلک آپس 4 از سه حالت تک نفره، دو نفره و چهار نفره پشتیبانی می‌کرد؛ در بتل رویالِ Warzone حداکثر اعضای گروه به رقمِ سه کاهش پیدا کرده است، حداقل فعلا. اینکه بخش Plunder را می‌توان تک نفره بازی کرد یا خیر همچنان معلوم نیست.

نقشه Warzone خیلی بزرگ به‌نظر می‌رسد

بازی وارزون

با وجود اینکه نقشه Warzone منتشر شده ولی اکتیویژن هنوز صحبتی از اندازه آن نکرده، با این حال آنطور که گزارشات قبلی و توییتِ Call of Duty Warzone News نشان می‌دهند محیط Warzone تقریبا ۳ تا ۴ برابر بزرگ‌تر از بتل رویال بلک آپس 4 است.

این یعنی Warzone به راحتی می‌تواند با نقشه ۶۴ کیلیومترِ مربعیِ Erangel در پابجی رقابت کند؛ با توجه به اینکه ۱۵۰ نفر در بتل رویال Warzone با یکدیگر مبارزه می‌کنند این بزرگی نقشه کاملا منطقی به‌نظر می‌رسد.

با وسایل نقلیه راحت‌تر جابه‌جا شوید

کال اف دیوتی بتل رویالوسیله‌های نقلیه به یک استاندارد در بازی‌های بتل رویال تبدیل شده‌اند و با توجه به نقشه بزرگی که بازی‌های این سبک دارند، استفاده از آن‌ها کار را آسان‌تر می‌تواند. Warzone از این قاعده مستثنی نیست و در زمان عرضه سازنده پنج وسیله نقلیه برای بازی در نظر گرفته است:

  • ای تی وی (ATV) یا همان چهار چرخه - ظرفیت دو نفر - توانایی محافظت: پایین - سریع و مناسب برایمنطقه‌های بیابانی
  • تاکتیکال روور (Tactical Rover) - ظرفیت چهار نفر - توانایی محافظت: پایین - سرعت مناسب و مطمئن در منطقه‌های بیابانی
  • شاسی بلند (SUV) - ظرفیت چهار نفر - توانایی محافظت: خوب - سرعت متوسط و گزینه‌ای نامناسب برای منطقه‌های بیابانی
  • باربر (Cargo) - تجهیزات اضافی گروه را نگه دارد - توانایی محافظت: عالی - کند و کاملا نامناسب برای منطقه‌های بیابانی
  • هلیکپوتر - ظرفیت چهار نفر - توانایی پرواز دارد

نگران نباشید، Warzone از کراس پلتفرم پشتیبانی می‌کند

کال اف دیوتی رایگانخوشبختانه سخت‌گیری‌های سونی در قبال کراس پلتفرم دامن Warzone را نگرفته و بازیکن‌های هر سه پلتفرم کامپیوتر، ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 می‌توانند بازی را با هم تجربه کنند.

همچنین آنطور که اکتیویژن گفته، بازیکن‌ها می‌توانند آیتم‌هایی که در بخش آنلاین مدرن وارفر به دست آورده‌اند را به Warzone منتقل کنند. مثلا فرض کنید در بتل پسِ مدرن وارفر یک لباس یا سلاح خاصی گرفته‌اید، حالا قابلیت استفاده از آن را در Warzone هم دارید.

عکس همین قضیه هم صادق است، یعنی اگر در Warzone آیتمی گرفتید می‌شود آن را در مدرن وارفر به کار برد. البته مشخصا شرط استفاده از این قانون این است که بازیکن مدرن وارفر را خریداری کرده باشد.

بعد از مرگ باز شانس برگشتن به بازی را دارید

Warzone

نه، با آن چیزی که در Apex Legends و بعدها با فورتنایت دیدیم فرق می‌کند. در فورتنایت و Apex Legends بعد از اینکه هم تیمی‌تان کاملا مرد، اگر بنر آن شخص را به دستگاه‌های مشخصی برسانید می‌توانید او را به بازی برگردانده و به نبرد ادامه دهید.

در Warzone این قضیه کاملا متفاوت است. در حالت بتل رویال اگر مردید به زندان بازی می‌روید. در این زندان بازیکن‌ها تک به تک و فقط یک بار می‌جنگند و هر کسی که برنده شد جواز بازگشت به بازی را پیدا می‌کند.

اگر باختید و در این دوئل هم شکست خوردید، باز شانس برگشت به مسابقه را دارید: به کمک پولِ درون بازی. در مسابقه قراردادهایی وجود دارند که بازیکن‌ها هنگام نبرد با بقیه می‌توانند به سراغ‌شان بروند و انجام دادنشان مزایای خودش را خواهد داشت. یکی‌شان را که همین الان گفتیم؛ می‌توانید با پولی که به دست می‌آورید هم تیمی‌تان را نجات دهید.

در لحظه فقط یک قرارداد را می‌توان فعال کرد و قراردادها نیز هر کدام هدف‌شان مشخص است. مثلا در یکی از آن‌ها باید چندین جعبه کمک اولیه را پیدا کرده و باز کنید یا در بعضی‌هایشان حفاظت منطقه مشخصی را به‌عهده بگیرید. البته جایزه انجام ماموریت‌ها فقط پول نیست و در کنار آن بعضا آیتم‌هایی به تیم می‌دهند.

پول‌ها فقط برای بازگرداندن بازیکنِ مرده به کار می‌آیند؟

وارزون

نه، اکتیویژن مشخصا تلاش کرده انگیزه برای انجام ماموریت‌ها را افزایش دهد. بالاتر گفتیم که چگونه می‌شود پول به دست آورد؛ انجام قراردادها، گشتن در محیط یا کشتن بقیه. در بازی ایستگاه‌های خریدی وجود دارد که اگر به آن‌ها سر بزنید می‌توانید آیتم‌های مختلفی بخرید. حالا این آیتم‌ها می‌توانند اسلحه باشند یا همان Perkهای معروف کال آو دیوتی که کمک زیادی برای پیشروی در بازی می‌کنند.

در ساخت Call of Duty: Warzone اینفینیتی وارد تنها نبوده

جاش کاراتلی (Josh Caratelli) که به عنوان مهندس نرم افزار در استودیوی Sledgehammer Games، سازنده Call of Duty: WWII فعالیت می‌کند در توییتی و با اشاره به Warzone گفت که «همه ما به سختی روی این یکی کار کردیم.»

استودیوی Sledgehammer Games در ساخت خودِ مدرن وارفر نقش داشت و عجیب نیست آن‌ها برای ساخت Warzone به اینفینیتی وارد کمک کرده باشند. فقط جالب اینجاست بدانید این اولین بار است که یکی از استودیوهای اصلی کال آو دیوتی برای ساخت یک نسخه از سری به کمک سازنده می‌آید. کال آو دیوتی سه استودیوی اصلی دارد: Sledgehammer، اینفینیتی وارد و Treyarch.

مطالب پیشنهادی