ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بازی iOS

معرفی و دانلود بازی ایرانی آنسوی باران – با دنیای اطرافت حرکت کن

[vc_row][vc_column width="2/3" offset="vc_col-lg-offset-2"][vc_column_text]تاریخچه بازی‌های پلتفورمر طولانی‌تر از چیزیست که فکرش را می‌کنید. سال 1985 بود که نینتندو با انتشار Super Mario Bros روی کنسول NES گام بزرگی در معرفی این سبک برداشت. زمان به سرعت ...

محمدامین بهتوئی
نوشته شده توسط محمدامین بهتوئی | ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۰

تاریخچه بازی‌های پلتفورمر طولانی‌تر از چیزیست که فکرش را می‌کنید. سال 1985 بود که نینتندو با انتشار Super Mario Bros روی کنسول NES گام بزرگی در معرفی این سبک برداشت. زمان به سرعت گذشت و سال 2016 بود که نینتندو باز هم جادوی خودش در ساخت بازی‌های ویدیویی را به کار گرفت و در پروسه تمرکز روی پلتفرم تلفن‌های هوشمند، این بار Super Mario Run را برای اندروید و ios منتشر کرد تا ترکیب جدیدی از بازی‌های پلتفرمر و Auto Runner یا خود دونده ایجاد کند.

تیم کوچک فانوس گیمز با بهره گیری از همین ایده‌ جذاب و البته اضافه کردن المان‌هایی جدید و متفاوت، محصولی منحصر به فرد به نام آنسوی باران (یا Linn: Path of Orchards در بازار بین المللی) تولید کرده که تاکنون توانسته جوایز زیادی در جشنواره‌های داخلی و خارجی کسب کند. آنسوی باران در هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی موفق شد جایزه برترین بازی سال (به صورت مشترک با سرگذشت)، برترین بازی پلتفرمر و همچنین دیپلم افتخاری بهترین بازی را از آن خود کند. علاوه بر افتخارات داخلی فوق، آنسوی باران برنده جایزه AppLovin Grand Prize انگلستان شده است و بسیاری از مراجع و منتقدین خارجی این بازی ارزشمند ایرانی را تحسین کرده‌اند.

اما چه چیزی موجب شده تا نظرات نسبت به آنسوی باران تا این اندازه مثبت باشند؟ با ویجیاتو همراه باشید تا به بررسی تمام دلایل موجود در این خصوص بپردازیم.

آبان یکی از نگهبانان طبیعت است که به منظور احیای دوباره درخت روشنایی، به سراغ معبدی فراموش شده در آسمان می‌رود و شروع به جمع آوری گوی‌های نورانی بازمانده در آن می‌کند. بازی دارای چهار بخش است و پس از به اتمام رساندن هر کدام، شاهد روشن شدن یکی از چراغ‌های آویزان به درخت روشنایی خواهیم بود. درواقع هدف اصلی شما در بازی این است که با پیشروی در هر مرحله، سه گوی نورانی موجود را به دست آورید و درنهایت از درب معبد خارج شوید.

شاید «هوشمندانه» بهترین لفظی باشد که می‌توانیم از آن برای توصیف طراحی گیم پلی و مراحل آنسوی باران استفاده کنیم. در نگاه اول، آنسوی باران شباهت زیادی به Monument Valley دارد. اما پس از شروع بازی متوجه می‌شوید که همه چیز متفاوت است و شما با یک بازی پلتفرمر دو بعدی ساده  که هدف در آن پریدن و جابجا شدن در محیط بازی است مواجه نیستید. طراحی محیط در بازی به صورت داینامیک انجام شده و به همین خاطر فضای اطراف شما ثابت نیست و پیوسته در حال حرکت است.

با اولین لمس صفحه، آبان شروع به دویدن می‌کند و درحالیکه تمام محیط در حال چرخش و حرکت است، شما این اجازه را پیدا می‌کنید تا با لمس صفحه و کشیدن انگشت دستتان به جهات مختلف در محیط بازی جابجا شوید و خود را به نقاط مورد نظرتان برسانید. توجه داشته باشید که حرکت آبان متوقف نمی‌شود و شما می‌بایست همواره در محیط جابجا شوید تا مانع از سقوط آبان شوید. گوی‌های نورانی در نقاط مختلفی قرار گرفته‌اند که دسترسی به آنان ساده‌تر از چیزی است که به نظر می‌رسد، اما پیدا کردن ساده‌ترین راه برای رسیدن به آن‌ها به نوعی سخت‌ترین قسمت آنسوی باران محسوب می‌شود.

تلاش‌های ابتدایی شما برای گذراندن هرمرحله صرف شناخت محیط و نحوه حرکت آن به دورتان می‌شود. گرچه ممکن است با حرکت مداوم و پریدن از یک سو به سوی دیگر درنهایت موفق شوید گوی‌های نورانی را به دست آورید، اما با موفقیت به اتمام رساندن تمام ماموریت‌های خواسته شده شرط اصلی پیشروی در بازی محسوب می‌شود. معمولا یکی از این ماموریت‌ها به اتمام رساندن مرحله با تعداد مشخصی حرکت یا معلق ماندن در هوا بین بازه‌ی زمانی مشخصی است. برای مثال ممکن است شما یک مرحله را پس از ده حرکت تمام کنید، اما درنهایت متوجه شوید که ماموریت خواسته شده به دست آوردن تمام گوی‌ها تنها با دو حرکت است! حال تصور کنید آنسوی باران تنها زمانی ماموریت‌های خواسته شده را از شما قبول می‌کند که بتوانید تمام آن‌ها را طی یک بار به اتمام رساندن مرحله انجام دهید و برخلاف منطق طراحی بازی، برخی مواقع این پروسه به نظر غیرممکن می‌رسد.

بازی به مرور زمان بی‌رحم‌تر می‌شود و دشواری مراحل آن به سرعت سیر صعودی به خود می‌گیرند. این مسئله موجب می‌شود تا تلاش‌های مداوم برای به دست آوردن تمام گوی‌ها و از طرفی شکست‌های متعدد در رسیدن به این خواسته، کم‌کم شما را از ادامه دادن خسته کند. درنهایت، برای مدت زمان کوتاهی بازی را کنار می‌گذارید تا در فرصتی مناسب باز هم به سراغش بروید و بتوانید شانس خود را در پیدا کردن مسیر درست امتحان کنید. البته در این بین طراحی بصری زیبا و موسیقی آرامش دهنده بازی نقش آب روی آتش را برای مخاطب ایفا می‌کنند. استایل گرافیکی بازی چشم نواز است و حضور در محیطی رنگارنگ در کنار موسیقی زیبای بازی تاحدودی کشمکش‌های ذهنی شما در مواجهه با سختی مراحل بازی را خنثی می‌کند.

گرچه هزینه ۱۲ هزار تومانی خرید بازی در نگاه اول کمی نامعقول به نظر می‌رسد، اما قطعا آنسوی باران یکی از برترین بازی‌های ایرانی ساخته شده تاکنون محسوب می‌شود که برای علاقه مندان به سبک پلتفرمر چالشی جدید به ارمغان می‌آورد. توجه داشته باشید که میزان سختی بازی به مرور افزایش پیدا می‌کند و از شکل و فرم یک بازی پلتفرمر ساده و سرگرم کننده خارج می‌شود. چالش‌هایی که آنسوی باران پیش روی شما قرار می‌دهد، متفاوت است و می‌تواند مدت زمان زیادی شما را مشغول پیدا کردن راه مورد نظر خود نگه دارد. البته به شرطی که صبر و حوصله لازم برای پیدا کردن مسیر درست را داشته باشید!


بیشتر بخوانید: 


[vg-text-photo headercolor="green" title="پیشنهاد میشه" text="آنسوی باران یکی از موفق‌ترین بازی‌های ایرانی است که با طراحی هوشمندانه و متفاوت خود، تجربه‌ای جدید از تلفیق دو سبک پلتفرمر و خود دونده (Auto Runner) برای کاربران به ارمغان می‌آورد. محیط چشم نواز و موسیقی آرامش بخش بازی به خوبی کشمکش‌های ذهنیتان برای حل کردن پازل هر مرحله را خنثی کرده و شما را دعوت به ادامه این تجربه چالش برانگیز می‌کنند." image="24642"]

آنسوی باران
بازی‌های iOS, بازی‌های اندروید, بازی‌های موبایل آنسوی باران
ناشر بازی: فانوس گیمز
دسته بندی: پلتفرمر
سیستم عامل: iOS, اندروید, موبایل
حجم: 65.7 مگابایت
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • hurting-other-pepole
    hurting-other-pepole | ۳ آبان ۱۴۰۰

    شاید بشه گفت که بازی از گریس الهام گرفته یا شاید کپی کرده !

  • ممد
    ممد | ۱۰ خرداد ۱۳۹۹

    کپی کاری؟

    • محسن
      محسن | ۱۳ مرداد ۱۳۹۹

      خدا وکیلی، کجاش کپیه؟

مطالب پیشنهادی