سازندگان در عنوان Wonder Boy Returns مراحل و باسهای جدید و البته عناصر جدید و ریز دیگری را در بازی گنجانده بودند و سعی داشتند نسخه کلاسیک را به یک بازی امروزی پلتفرمینگ نزدیک سازند. این سازندگان اما در امروزی کردن بازی قدیمی Wonderboy چندان موفق نشده بودند و به نظر میرسد در نسخه Remix (که انحصاری برای کنسول نینتندو سوییچ عرضه شده) تصمیم گرفتهاند بیشتر از پیش به اصالت بازی قدیمی پایبند بمانند. درست حدس زدید، Wonder Boy Returns Remix تا ۹۹ درصد بازسازی واو به واو نسخه کلاسیک منتشر شده در سال ۱۹۸۶ است.
بازی داستان یک پسر به اسم تام تام را روایت میکند که هنگام گشت و گذار در جزیره و خوشگذرانی با چند دختر دیگر توسط نامزدش رویت میشود و در نتیجه یک کتک حسابی و مفصل از این دختر (که تانیا نام دارد) میخورد. در همین گیر و دار دعوای زن و شوهرانه اما یک شیطان قرمز رنگ تانیا را برداشته و پروازکنان از جزیره دور میشود. تام تام که حسابی خودش را بدهکار تانیا میداند تصمیم میگیرد که این دختر را نجات دهد و دست خالی به سمت قلعه شیطان ناشناس پیش میرود.
شما در بازی Wonder Boy Returns Remix باید در ۳۲ مرحله بپرید و بجهید و دشمنان را با اسلحه چکشیتان نابود کرده و البته در این میان از خوردن میوه و غذا غافل نشوید تا نمیرید! کاراکتر بازی برخلاف ماریو و سونیک با پریدن روی دشمنان آنان را از بین نمی برد و شما باید چکشهای خود را سمتشان پرتاب کنید. یک سری آیتم هم در طول بازی مانند اسکیت وجود دارد که به روند پیشروی مراحل کمک شایانی میکند و میتواند باعث تسریع گیم پلی شود.
نوار جان شما در حین پیشروی بازی رو به افول است و همانطور که قبلا گفتم با خوردن میوهجات و غذاجات میتوان مانع از خالی شدن آن شد. این نوار در برخی جاها مانند خوردن به صخرهها نقش نوار سلامتی شما را بازی میکند ولی در عموم لحظات بازی با شما تعارف ندارد و با یک ضربه، ناک آوت میشوید.
Wonder Boy Returns Remix برخلاف بازیهای دوبعدی پلتفرمینگ امروزی که بسیار چالشی و سخت طراحی شدهاند، گیم پلی چندان پیچیده و عذاب آوری ندارد و بعد از اینکه کمی با کنترل آن کنار آمدید، میتوانید بازی را در عرض دو ساعت (بلکه کمتر) هم تمام کنید.
این نسخه حرفهای تازهای نسبت به نسخه کلاسیک خود برای گفتن دارد، مثلا شما با نگه داشتن دکمه Attack میتوانید یک چکش غول آسا پرتاب کنید که در برخی مواقع به کارتان میآید (نابودی چند حریف به صورت همزمان و یا از بین بردن برخی موانع) همچنین بازی در ابتدای امر از شما میپرسد که میخواهید با کدام کاراکتر مراحل را سپری کنید: بازی با تانیا در حقیقت نسخه Easy و بسی ساده بازی است که شما در آن رویین تن بوده و فقط باید حواستان به درهها باشد. بازی با تام تام حالت Normal بازی بوده و بازی با شخصیت سوم حالت Hard به شمار میرود که میتواند عطش چالش بازها را سیراب کند چرا که شخصا به آن حالت «پدر در بیاور» لقب نهادم.
همانطور که قبلا و در ابتدای مقاله گفتم، متاسفانه در کمال تعجب باید گفت که هیچ خبری از المانها و مراحل و غولهای جدیدی که در نسخه Wonder Boy Returns (ساخته شده برای Ps4 و PC) شاهدشان بودیم نیست. سازندگان ترجیح دادهاند عطای این موارد را به لقایش ببخشند و نسخه ۱۹۸۶ را مو به مو پیاده سازی کنند. این امر موجب این شده که بازی بیشتر برای نوستالژی بازها جذاب باشد و گیمرهای تازه با گیم پلی قدیمی بازی ارتباطی برقرار نکنند.
متاسفانه حذف المانهای جدید و تکیه بر نسخه کلاسیک بازی باعث بروز مشکلاتی شده که در نسخه سال ۱۹۸۶ هم دیده میشد. طراحی مراحل در آن زمان چندان جالب نبود و در بسیاری از مراحل با صحنههای کاملا یکسانی روبرو میشدیم که این ایراد برای زمانه خود قابل چشم پوشی بود اما این موضوع در سال ۲۰۱۸ نکته قابل اقماضی نیست و متاسفانه باید اعتراف کرد که بازی در بخش طراحی مراحل بسیار ضعیف عمل کرده است؛ این مورد در طراحی باس فایتها نیز کاملا محرز است و نبرد هشت باره با یک غول که صرفا سرش جابجا شده و نه حرکات مبارزهاش، میتواند عذاب آور باشد.
داستان اصلی: ۲ ساعت
داستان و ماموریت فرعی: ۳ ساعت
صد در صد کردن بازی: ۴ ساعت
موسیقی بازی بازسازی موسیقی بینظیر نسخه کلاسیک بوده و بسیار شنیدنی است (قطعات موسیقایی بازی در آن زمان نیز در دیسک جداگانهای عرضه شد و توانست به فروش نسبتا قابل توجهی دست پیدا کند.) در کنار موسیقی بازی گرافیک کارتونی و خوب بازی را داریم که برای یک بازسازی در این حد و اندازه کافی به نظر میرسد: رنگبندیهای شاد و کیفیت HD توانسته بازی را نسبت به نسخه کلاسیک خود سرزندهتر کند.
Wonder Boy Returns Remix دچار کمکاری زیادی از سوی سازندگانش شده و به نظر من میشد با بازسازی قسمت اول و دوم در کنار یکدیگر، به یک پکیج کاملتری دست پیدا کرد (نسخه سوم بازی هم با نام Wonder Boy: The Dragon's Trap دو سال پیش کاملا مورد بازسازی قرار گرفت و اتفاقا توانست میان طرفداران جایگاه خوبی پیدا کند). گیمپلی کهنه و قدیمی بازی در کنار طراحی مراحل ساده آن و کوتاهی بیش از حد باعث شده که Wonder Boy Returns Remix صرفا برای یکی دو ساعتی سرگرم کننده باشد و برای نوستالژیک بازها تداعی کننده یک عمر خاطره.
تجربه Wonder Boy Returns در سال گذشته باعث شد با ابعاد تازهای از این بازی روبرو شویم که البته مانند برچسبهای زمختی روی بازی کهنه نشسته بودند. نسخه Remix اما به جای درست کردن این زمختیها به راه حل ساده پاک کردن صورت مساله بسنده کرده و تمامی المانهای جدید را حذف و بازی قدیمی را واو به واو پیاده سازی کرده است؛ این موضوع بیشتر از آنکه به نفع بازی تمام شود به آن ضربه زده و میتوان ادعا کرد که کماکان یک بازسازی درست و حسابی از سری واندربوی رویت نشده است.
بازی یک بازسازی کامل از نسخه کلاسیک آن به شمار میرود که برای دهه شصتیها و هفتادیها میتواند یک حس نوستالژی به تمام معنا ایجاد کند. ساده بودن و چالشی بودن آن نیز بسته به انتخاب گیمر بوده و برای همین میتواند از گیمرهای چالش پسند تا ساده پسند را اقناع کند.
بازی از طراحی مراحل و گیم پلی نسبتا کهنهای بهره میبرد و سازندگان سعی نکردهاند که بازی را بهروز کنند. این موضوع میتواند گیمرهای جدیدتر و ناوارد با این سری را آزرده خاطر کند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.