ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی Assassin’s Creed III Remastered – انقلاب به روایتی دیگر

انتشار در ۹ فروردین ۱۳۹۸
شایان کرمی
نوشته شده توسط شایان کرمی | ۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۰
شایان کرمی
شایان کرمی

منتشر‌ شده در 6 سال قبل
اشتراک گذاری:

طی سال‌های اخیر سری اساسینز کرید با عرضه دو نسخه ادیسه و اوریجینز روزهای خوبی را سپری می‌کند. این سری با الهام گرفتن از عناوین شاخص سبک نقش‌آفرینی به‌ روزهای اوج خود نزدیک شده است. از سوی دیگر، ظاهرا نباید منتظر عرضه سالانه نسخه‌های اصلی از این فرنچایز باشیم و ریمستر Assassin’s Creed 3 تنها نسخه از سری اساسینز کرید در سال جاری محسوب می‌شود؛ عنوانی که تفاوت زیادی نسبت به نسخه اصلی خود که در سال ۲۰۱۲ عرضه شده بود ندارد.
بررسی بازی Assassin’s Creed III Remastered
امتیاز متاکریتیک: 72 امتیاز
امتیاز دهید:
  • عالی
  • خوب
  • متوسط
  • خوب نیست!
  • ضعیف!
میانگین امتیاز کاربران 8.4
در دسترس برای:
8 تصویر
بیشتر
ناشر بازی: یوبیسافت
سازنده بازی: یوبیسافت
وقتی اساسینز کرید 3 معرفی شد، بسیاری از طرفداران قدیمی این فرنچایز موفق انتظار داشتند که سرانجام با نسخه متفاوتی از این سری روبرو شوند. دنیای بازی وسعت بسیار بیشتری نسبت به نسخه‌های پیشین داشت و بعد از سه قسمت تجربه بازی در نقش اتزیو، سرانجام با اساسین و دوره تاریخی جدیدی روبرو می‌شدیم.

قبل از عرضه بازی، محیط برفی نیویورک در دوره‌ی انقلاب آمریکا دل بسیاری از طرفداران را به دست آورد و جنگل‌هایی که میان این شهر و بوستون قرار داشت، یاد‌آور حیات وحشی بود که در Red Dead Redemption با آن روبرو بودیم. البته به خاطر باگ‌ها و مشکلات فنی متعدد، اساسینز کرید 3 با انتقادات زیادی روبرو شد. حال بعد از شش سالی که از عرضه نسخه اصلی بازی می‌گذرد، ریمستر اساسینز کرید 3 عرضه شده تا تجربه قصه تبدیل شدن کانر کِنوِی به یک اساسین حرفه‌ای و حضور او در انقلاب آمریکا بدون مشکل قابل تجربه باشد.

اتفاقی که در بسیاری از جهات رخ داده اما هنوز هم شاهد ضعف‌هایی هستیم که به تجربه بازی صدمه وارد می‌کنند. به این مشکلاتی که از قبل باقی مانده‌اند، باید ضعف‌هایی که با قدیمی شدن مکانیک‌های گیم‌پلی بازی خودشان را نشان می‌دهند را هم اضافه کرد. البته با همین شرایط هم تجربه این بازی می‌تواند برای عده‌ زیادی لذت بخش باشد؛ علتی که در ادامه متن به طور مفصل به آن خواهیم پرداخت.

آزادی به شرط خون

به طور کلی، ریمستر Assassin’s Creed 3 شرایط خوبی را برای افرادی فراهم می‌کند که موفق به تجربه این بازی در نسل گذشته نشده‌اند. تفاوت جزییات بافت‌ها و نورپردازی‌بهتر محیط باعث شده تا بازی بیشتر از همیشه به یک عنوان نسل هشتمی نزدیک شود. از سوی دیگر، برخی از المان‌های بازی مانند نقشه کوچک آن متحول شده‌اند و حال با اطلاعات بیشتری از محیط از جمله محل دقیق‌تر ساختمان‌ها و نوع دشمنان روبرو هستیم.

همه این موارد در کنار سیستم ساخت ساز اسلحه که به بازی اضافه شده، ریمستر Assassin’s Creed 3 را به نسخه‌های اخیر اساسینز کرید نزدیک می‌کند اما هنوز هم بازی در بخش‌های کلیدی دچار مشکل است که به تجربه مخاطب ضربه وارد می‌کنند. برای مثال، انیمیشن‌های بازی هنوز در حد کنسول‌های نسل پیش باقی مانده‌اند و حرکات بدن و لب‌های کاراکترها به هیچ عنوان دلنشین نیست و صحنه‌های زیادی پیش می‌آید که گفتار افراد با حرکات صورت آن‌ها هماهنگ نباشد.

از سوی دیگر، سیستم ماموریت دهی بازی ممکن است برای کاربر فعلی آزار دهنده باشد. برای مثال، ماموریت‌های زیادی در بازی هستند که برای انجام آن‌ها باید مدت زمان زیادی را در محیط بازی راه بروید و به حرف‌های کاراکتر کناری گوش دهید. همچنین ماموریت‌هایی مانند تعقیب شخصیت‌ها و گوش دادن به مکالمات رد و بدل شده میان دشمنان هنوز هم مانند گذشته خسته کننده بوده و ریتم بازی را حسابی می‌گیرد.

جدا از این مشکلات که به آن‌ها پرداختیم، ریمستر Assassin’s Creed 3 لحظات نابی را در خود جای داده که تجربه آن‌ها قطعا برای یک هوادار سری اساسینز کرید لذت بخش است. سیستم ساده مبارزات بازی به همراه تبر توماهاک شخصیت اصلی هنوز لذت بخش و کارآمد است. بر خلاف قسمت‌های اخیر این سری، مخفی کاری هنوز اهمیت زیادی در هسته گیم‌پلی بازی خواهد داشت و با گزینه‌های متنوعی برای به پایان رساندن یک ماموریت طرف خواهید بود.

از سمت دیگر، همان‌طور که می‌دانید، نبردهای دریایی از این قسمت به اساسینز کرید اضافه شد و در نسخه چهارم به اوج خود رسید. حال، این نبردها در ریمستر Assassin’s Creed 3 به پخته‌ترین حالت خود رسیده است. برخی از المان‌هایی که در اساسینز کرید 4 شاهد آن‌ها بودیم به این بازی هم اضافه شده‌اند تا تجربه کشتی‌سواری و مبارزات دریایی عمیق‌تر از گذشته باشد. برای مثال کانر با گزینه‌های بیشتری برای شخصی سازی کشتی روبرو خواهد بود و مکانیک شلیک توپ‌ها نیز روان‌تر از نسخه اصلی بازی است.

انقلاب در حاشیه

از تغییرات بازی نسبت به نسخه اصلی که بگذریم، ریمستر Assassin’s Creed 3 همان‌چیزی است که پیش از این آن را تجربه کرده بودیم. داستان بازی در دوران انقلاب آمریکا گذشته و ما در دو بازه زمانی نزدیک بهم، کنترل هیثم کنوی و پسر او که از مادری سرخ‌پوست متولد شده، یعنی کانر را بر عهده خواهیم گرفت.

هیثم را می‌توان یکی از کاریزماتیک‌ترین کاراکترهای این سری دانست. فردی با شخصیتی خاکستری که در بسیاری از مواقع با تصمیم‌گیری‌های خود شگفت‌زده‌مان می‌کند. از سوی دیگر، کانر از لحاظ رفتاری شباهت زیادی به کاراکتر اصلی قسمت اول اساسینز کرید یعنی الطائر ابن احد دارد و مانند او قاتلی کم حرف و صریح است.

البته بر خلاف الطائر، کانر از پیچیدگی‌های شخصیتی بیشتری بهره‌ می‌برد. او که در جبهه مقابل پدرش قرار گرفته، بارها مجبور به انتخاب میان خانواده و اخلاق می‌شود. از سوی دیگر، او به عنوان یک سرخ‌پوست وظیفه دارد از حقوق مردمش در مقابل انگلیسی‌ها دفاع کند و جدا از همه این موارد، نقش مهمی در به ثمر نشستن انقلاب آمریکا ایفا می‌کند.

مانند همه‌ی قسمت‌های اساسینز کرید، در اساسینز کرید 3 هم با لیست بلندی از کاراکترهای تاریخی نام‌آشنا روبرو خواهیم شد. کانر طی جنگ‌های میان آمریکا و بریتانیا بر سر موضوع استقلال آمریکا، بارها با اولین رییس جمهور این کشور یعنی جورج واشنگتن ملاقات می‌کند. از سوی دیگر، دشمن اصلی کانر در رسیدن به اهدافش، ژنرال شناخته شده انگلیسی، چارلز لی است که طی داستان این قسمت کنار برای پشت سر گذاشتن آن مجبور به پشت سر گذاشتن چالش‌های متنوعی می‌شود.

به طور کلی، اساسینز کرید 3 از لحاظ وسعت داستانی در سطح بالایی قرار می‌گیرد. داستان بازی بر خلاف اکثر قسمت‌ها چند لایه بوده و سرخ‌پوست بودن کانر این امکان را فراهم کرده تا او به خاطر منافعش بارها میان گروه‌های مخلتف سیاسی جابجا شود. یکی از این لایه‌ها، به داستان زمان حال بازی و سرنوشت دزموند مایلز برمی‌گردد که بعد از قسمت اول و سه گانه اتزیو حال باید زمین را از نابود شدن در سال ۲۰۱۲ نجات دهد.

اساسینز کرید 3 بیشتر از هر قسمت دیگری از این مجموعه به داستان زمان حال این سری پرداخته و در بعضی از موارد هم این خط داستانی با جذابیت کافی دنبال می‌شود. گیم‌پلی جالب این بخش و فضاسازی متفاوت آن نسبت به قصه کانر و هیثم از خسته‌کننده‌ شدن ریتم بازی جلوگیری می‌کند اما پایان بندی نامناسب داستان دنیای مدرن که هنوز پس از گذشت سال‌های زیادی از انتشار بازی، افراد زیادی از آن گله دارند، باعث ناامید شدن کاربر خواهد شد؛ اتفاقی که نتیجه آن کم رنگ شدن بخش زمان حال در نسخه‌های بعدی اساسینز کرید شد.

[cloux_banner_box button-style="style-1" shadow="true" main-title="وقتی ریمستر هم اثر نمی‎کند" text="Assassin’s Creed III: Liberation قطعا یکی آخرین نسخه‌های سری اساسینز کرید است که طرفداران این سری علاقه‌مند به تجربه آن هستند. داستان بازی در مورد یک اساسین زن با نام اولاین د گرندپری است که از پدری فرانسوی و مادری آفریقایی تبار متولد شده. از آن‌جایی که نسخه Liberation در ابتدا برای کنسول پلی استیشن ویتا عرضه شده بود، ساختار گیم‌پلی آن هماهنگی چندانی با کنسول‌های خانگی و پی سی ندارد و همین موضوع خودش را در نسخه فعلی هم نشان می‌دهد. با توجه به محدودیت‌هایی که پلی استیشن ویتا داشت، ماموریت‌های بازی حتی نسبت به استانداردهای زمان عرضه بازی هم ساده و پیش پا افتاده هستند. در اکثر لحظات، اولاین باید بعد از دنبال کردن افرادی برای مدتی مشخص و گوش کردن به حرف‌های آن‌ها، سرنخی پیدا کرده و در نهایت سوژه خود را به قتل برساند. در بخش دیگری از ماموریت‌ها، وظیفه شما جمع آوری آیتم‌هایی در نقاط مختلفی از نقشه خواهد بود. ماموریت‌ جانبی هم معنای چندانی ندارد و تقریبا هر دفعه مجبور به تکرار کردن کاری مشخص خواهید بود. در بخش‌ جلوه‌های بصری هم نسخه نسل هشتمی Assassin’s Creed III: Liberation یک ریمستر کامل محسوب نمی‌شود و بر خلاف ریمستر قسمت سوم، در این بازی‌ بارها با تکسچرهایی برخورد خواهید کرد که جزییات بسیار پایینی دارند. البته مشکلات نورپردازی و باگ‌های گرافیکی زیادی که Liberation در زمان عرضه با آ‌ن‌ها دست و پنجه نرم می‌کرد سرانجام در این بازی برطرف شده‌اند. در کل به جز معرفی اولاین به عنوان اولین کاراکتر اصلی زن سری اساسینز کرید، نکته خاص دیگری در رابطه با این بازی وجود ندارد که ارزش وقت شما را داشته باشد. البته تجربه رایگان بازی برای افرادی که سیزن پس اساسینز کرید: ادیسه را خریداری کرده‌اند، خالی از لطف نیست" background-image="10736"]

مدت زمان بازی

داستان اصلی: ۱۴ ساعت
داستان و ماموریت فرعی: ۳۲ ساعت
صد در صد کردن بازی: ۳۶ ساعت

البته از نظر طراحی هنری، اساسینز کرید 3 همچنان به عنوان یک اثر درخشان خودنمایی می‌کند. فصل‌های برفی نیویورک و جنگل‌های اطرافش، حتی در بازی‌های این نسلی هم بی رقیب اند و طراحی محیط‌های جنگلی، شبیه سازی بناهای تاریخی و طراحی لباس کاراکترها یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مثبت این عنوان به حساب می‌آید؛ ویژگی مثبتی که به لطف نسخه ریمستر و قدرت کنسول‌های امروزی، همچنان جلوه‌ی خوب خودش را حفظ کرده است. این ظرافت، به خوبی در موسیقی لورن بالف که بعد از ساخت موسیقی این بازی به شهرت رسید هم پیدا می‌شود و با تعداد زیادی قطعه موسیقی خاطره‌انگیز طرف هستیم که بعد از پایان بازی هم به ‌آن‌ها سر خواهید زد.

ریمستر Assassin’s Creed 3 یکی از مهم‌ترین نسخه‌های اساسینز کرید طی سال‌های اخیر را دوباره به عنوانی قابل بازی تبدیل کرده است. البته و با وجود اضافه شدن تمام بسته‌های الحاقی به این نسخه، بازی برای مخاطبی که پیش از این نسخه سوم را تجربه کرده، موارد چندان جدیدی برای ارائه ندارد. در روی دیگر ماجرا، ریمستر Assassin’s Creed 3 با پیشرفت‌های فنی قابل قبول خود، یک اثر بسیار لذت بخش برای افرادی است که پیش از این موفق به تجربه این عنوان نشده‌اند.

خلاصه بگم که...

Assassin’s Creed 3 در زمان عرضه یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های آن زمان محسوب می‌شد. طراحی نیویورک و بوستون به بهترین شکل ممکن انجام شده و حیات وحش بازی نیز دست کمی از Red Dead Redemption نداشت. در آن زمان بعضی از کاربران به خاطر ریتم کند ساعات ابتدایی بازی و باگ‌های پر تعداد آن، قید تجربه اساسینز کرید 3 را زدند. مشکل دوم در نسخه ریمستر تقریبا به طور کامل رفع شده و البته مشکل اول هنوز سر جای خودش است. جدا از این موارد، اگر در همان زمان عرضه این عنوان را تجربه کرده باشید، نسخه ریمستر محتوای جدیدی نسبت به نسخه اصلی ندارد و به همین دلیل تجربه دوباره آن اولویت چندانی ندارد.

می‎خرمش

اگر به تجربه سه گانه اتزیو و قسمت اول اساسینز کرید علاقه‌ دارید، Assassin’s Creed 3 گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. مانند همه قسمت‌های اساسینز کرید، با یک داستان تاریخی غنی طرف هستیم که طی آن با کاراکترهای متنوعی برخورد خواهید کرد. از این نکته نباید غافل شد که اساسینز کرید 3 را می‌توان بهترین نسخه این مجموعه از نظر وفاداری به رویدادهای واقعی دانست. طی این بازی شاهد اتفاقات تاریخی مهمی هستیم که نقش بزرگی در رخداد انقلاب آمریکا ایفا می‌کردند. جدا از این موارد، سیستم پارکور بازی و مبارزات روان آن هنوز برای عده زیادی لذت بخش است.

نمی‎خرمش

اگر قسمت سوم را پیش از این تجربه کرده باشید، بازی تقریبا چیز جدیدی برای ارائه به شما ندارد. با وجود آن که برخی اصلاحات در گیم‌پلی به وجود آمده اما همچنان با یک بازی نسل هفتمی طرف هستیم که مکانیک‌های گیم‌پلی ساده آن شاید به مذاق گیمرهای امروزی و مخصوصا افرادی که به نسخه‌های اخیر اساسینز کرید مثل ادیسه و اوریجینز عادت کرده‌اند خوش نیاید. نسخه ریسمتر Assassin’s Creed 3 از لحاظ بصری پیشرفت‌های قابل قبولی داشته اما برخی جزییات هنوز هم با استانداردهای امروزی سازگاری ندارند.

  • امتیاز ویجیاتو75
  • امتیاز
    • عالی
    • خوب
    • متوسط
    • خوب نیست!
    • ضعیف!
    میانگین امتیاز کاربران 8.4
  • امتیاز متاکریتیک72
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • Amin2004SH
    Amin2004SH | ۱۹ مهر ۱۳۹۹

    سلام
    ممکنه لطفا بگید برای تجربه این نسخه نیازه که نسخه های یک و دو بازی رو تمام کنم؟
    یا اصلا ربطی به داستان التایر و اتزیو نداره؟

    • khezrisiavash
      khezrisiavash | ۹ آبان ۱۳۹۹

      نداره

      • matinaaaa
        matinaaaa | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

        بخش دزموند داره . خوبم داره

  • khezrisiavash
    khezrisiavash | ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹

    به نظر من ASSASSIN CREED هرچی باشه تو سبک خودش بهترینه

  • سجاد
    سجاد | ۷ بهمن ۱۳۹۸

    فوق العادست

  • hakhamaneshs
    hakhamaneshs | ۴ دی ۱۳۹۸

    از آنجا ک فاصله ی زمانی چندانی میان نسخه ی اصلی و بازسازی شده نیست پس سراغش نرفتم و نمی روم

مطالب پیشنهادی