ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بازی Grounded در کمتر از ۴۸ ساعت به یک میلیون بازیکن رسیده است

وقتی که استودیوی ابسیدین، تیمی که به خاطر ساخت بازی‌های نقش‌آفرینی شناخته می‌شود، از Grounded که یک بازی در سبک بقا است رونمایی کرد، می‌توان گفت که کمتر کسی وجود دارد که سورپرایز نشده باشد. ...

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: 11 مرداد 1399 | 17:28

وقتی که استودیوی ابسیدین، تیمی که به خاطر ساخت بازی‌های نقش‌آفرینی شناخته می‌شود، از Grounded که یک بازی در سبک بقا است رونمایی کرد، می‌توان گفت که کمتر کسی وجود دارد که سورپرایز نشده باشد. این بازی ماجراجویی-بقا به عنوان یکی از پروژه‌های کوچکتر این استودیو هم اکنون به صورت دسترسی زودهنگام عرضه شده و به نظر می‌رسد مورد استقبال بالایی قرار گرفته است.

ابسیدین در اکانت توییتر رسمی خود اعلام کرد که Grounded در کمتر از دو روز توانسته به یک میلیون بازیکن برسد. همچنین کارگردان بازی، آدام برنک، در ویدیویی از طرفداران به خاطر این دستاورد تشکر کرد و سپس، اعلام کرد که با اولین به روزرسانی بازی در ۲۷ آگوست (۶ شهریور)، سری آپدیت‌های ماهیانه بازی هم آغاز خواهد شد.

این که چنین آماری هم به دست آمده چندان جای تعجب ندارد. به هر حال در دسترس بودن بازی روی سرویس ایکس باکس گیم پس خود به خود یک جهش بزرگ برای بازی مهیا می‌کند. حتی جدا از گیم پس Grounded باز هم خوب عمل کرده است؛ بازی توانسته به رتبه اول عناوین پرفروش استیم برسد و جزو بازی‌های پرمخاطب‌‎تر این پلتفرم باشد. با این اوصاف ابسیدین توانسته به یک پایه خوب برای گسترش و تکمیل بازی جدیدش دست پیدا کند.

Grounded هم اکنون از طریق Steam Early Access و Xbox Game Preview با قیمت 30 دلار قابل بازی است. نسخه کامل بازی سال آینده عرضه خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • randy
    randy | 12 مرداد 1399

    منم سعی میکنم هر جور شده این بازی رو تجربه کنم

  • Reza-smb10
    Reza-smb10 | 11 مرداد 1399

    این بازیه جالبیه خیلی دوست دارم تجربش کنم.
    یجورایی منو یاد انیمیشن گالیور میندازه اگه من اینو بازی کنم حتما از دیالوگ من میدانستم استفاده میکنم.

  • PlagroundGames
    PlagroundGames | 11 مرداد 1399

    کی فکر شو میکرد یه تیم 10 15 نفره به چنین موفقیتی برسه
    اگهاین تیم مستقل بودن الان میتونستن استدیو شون رو اندازه آبسدین گسترش بدن
    واقعا مایکرو کار خوبی میکنه تو کار استدیو ها دخالت نمیکنه و میزاره خلاقانه کارشونو انجام بدن

    • PlagroundGames
      PlagroundGames | 11 مرداد 1399

      این سیستم نمره دهی برا من کار نمیکنه
      میگه اول باید وارد شی
      در حالی که اگه من وارد نشده بودم کامنتام ثبت نمیشدند

  • sam-fisher
    sam-fisher | 11 مرداد 1399

    ابستین همیشه یکی از بهترین سازنده ای نقش افرینی هستش ادوارد هم امیدوارم تا زمانی که الدر اسکرول 6 بیاد بتونه یه تجربه عالی باشه فقط امید وارم سیستم مبارزات بازی داینامیک و زنده باشه نه مثل اسکایریم که انگار به هوا میزنی

مطالب پیشنهادی