ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۰ تا به امروز

در یک چشم به هم زدن تقریبا نیمی از سال ۲۰۲۰ گذشت و در این مدت هم بازی‌های ویدیویی زیادی عرضه شدند. از برخی انحصاری‌های بسیار مهم این نسل چون The Last of Us Part ...

پدرام بهادری
نوشته شده توسط پدرام بهادری تاریخ انتشار: 12 مرداد 1399 | 14:00

در یک چشم به هم زدن تقریبا نیمی از سال ۲۰۲۰ گذشت و در این مدت هم بازی‌های ویدیویی زیادی عرضه شدند. از برخی انحصاری‌های بسیار مهم این نسل چون The Last of Us Part 2 گرفته تا Maneater که بعد از سال‌ها بالاخره اجازه داد در نقش یک کوسه گرسنه قرار بگیریم.

در این چند ماه باقی مانده هم بازی‌های مورد انتظار بسیار زیادی باقی مانده‌اند اما در این مطلب در حال حاضر می‌خواهیم نگاهی داشته باشیم به ۸ تا از بهترین بازی‌های امسال که تا به امروز عرضه شده‌اند. در ادامه با ویجیاتو همراه باشید.

Doom Eternal

پلتفرم‌ها: ایکس باکس وان، کامپیوتر، پلی استیشن ۴، نینتندو سوییچ

بازی Doom Eternal

دوم اترنال یکی از اولین بازی‌های مهم امسال بود، درست پیش از آنکه کرونا پایش به کشورمان هم باز شود. عرضه این بازی درست در ادامه عرضه چندین بازی ضعیف از سمت بتسدا چون فال اوت ۷۶ و Rage 2 بود. برای همین بسیاری نگران بودیم تا نکند این بازی هم به سرنوشت مشابهی تبدیل شود.

اما خوشبختانه این اتفاق نیافتاد و Doom Eternal به یکی از بهترین شوترهای امسال تبدیل شد. دوم اترنال با حفظ تمام ویژگی‌های مهم نسخه قبلی و اضافه کردن المان‌هایی جدید چون پلتفرمینگ یکی از متفاوت‌ترین تجربه‌های گیمینگ امسال را برایمان رقم زد.

Valorant

پلتفرم‌ها: کامپیوتر

بازی Valorant

اگر به خاطر اسم Riot Games یعنی سازنده بازی‌ بسیار شناخته شده‌ای چون League of Legends نبود، احتمالا کمتر کسی Valorant را جدی می‌گرفت. این بازی از اولین نمایش تا آخرین تریلرهای گیم‌پلیش داد می‌زد که الگویی مستقیم از دو بازی کانتر استرایک و اوورواچ است.

زمانی که بازی هم عرضه شد، متوجه شدیم واقعا این تئوری درست است با این تفاوت که ترکیب این دو بازی شوتر واقعا خوب از آب در آمده و در نتیجه‌اش حالا ولورنت هیرو شوتری با پتانسیل‌های بی‌شمار است. ولورنت مثل هر بازی رایگان و تازه‌کار دیگری مشکلات ریز و درشت مختلفی دارد اما هسته اصلی گیم‌پلی بازی به قدری جذاب و دوست داشتنی است که آن را به یکی از بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۰ تا به الان تبدیل کند.

Dreams

پلتفرم‌ها: پلی استیشن ۴

بازی Dreams

راستش وقتی به دریمز فکر می‌کنم، نمی‌توانم به درستی تشخیص بفهمم چرا این انحصاری پلی استیشن ۴ نتوانست در حد لست آو آس ۲ یا گوست آو سوشیما فروش و غوغا کند. شاید سونی در مارکتینگ این بازی کم‌کاری کرد یا شاید هم Dreams یکی از آن عناوینی است که در طول زمان به آن محبوبیتی که لایقش است، می‌رسد.

اما در هر صورت Dreams نه تنها یکی از بهترین بازی‌های سال ۲۰۲۰، بلکه یکی از انقلابی‌ترین آن‌هاست. باید اعتراف کرد ساخت یک بازی ویدیویی تا به امروز هیچ وقت به آسانی دریمز نبوده اما حتی اگر حوصله طراحی بازی هم نداشته باشید، حداقل به هزاران بازی رایگان دیگر دسترسی دارید که به دست گیمرهایی خوش ذوق ساخته شده‌اند. واقعا در دریمز بازی در مورد شیر مرغ تا جان آدمیزاد پیدا می‌شود.

Final Fantasy VII Remake

پلتفرم‌ها: پلی استیشن ۴

بازی Final Fantasy VII Remake

نسل هشتم، نسل نسخه‌های ریمستر و ریمیک بازی‌های قدیمی بود. این روند همچنان هم ادامه دارد و بعید است که به این زودی‌ها به پایان برسد. برخی از بازی‌هایی که در این میان ریمستر یا ریمیک شدند، بیشتر حکم بهانه‌ای برای فروش بیشتر را داشتند؛ بله Mafia 2 Definitive Edition دقیقا منظورم تو هستی.

اما ریمیک یکی از بهترین نسخه‌های فاینال فانتزی که ۲۳ سال از عرضه‌اش می‌گذرد، یکی از این بازی‌ها نبود. اسکوئر انیکس به بهترین شکل ممکن موفق شد تا حس و حال نسخه قدیمی بازی را که بسیاری از گیمرهای امروزی شانس تجربه‌اش را نداشتند، در یک نسخه با کیفیت امروزی تکرار کند. گیم‌پلی کم‌نقص، گرافیک خوب و داستانی که از قبل هم عالی بوده است. دیگر از یک ریمیک چه می‌خواهید؟

Ghost of Tsushima

پلتفرم‌ها: پلی استیشن ۴

بازی گوست آو سوشیما

سونی همیشه و به خصوص در دو نسل اخیر به خاطر تمرکزش روی بازی‌های انحصاری و ارائه تجربه‌هایی منحصر به فرد شناخته شده بوده است اما عرضه سه انحصاری موفق در یک بازه زمانی کوتاه واقعا هتریک لذت‌بخشی بود که در اواخر این نسل به آن نیاز داشتیم.

بیشتر بخوانید:

شاید گوست آو سوشیما از لحاظ استقبال منتقدین نتوانسته باشد در حد و اندازه The Last of Us Part 2 ظاهر شود اما در عوض فروش بازی و میانگین نمرات کاربران نشان می‌دهد که گیمرها عاشق قرار گرفتن در نقش یک سامورایی آن هم در ژاپنی بی‌نهایت زیبا شده‌اند.

Ori and the Will of the Wisps

پلتفرم‌ها: ایکس باکس وان، کامپیوتر

بازی Ori and the Will of the Wisps

Ori and The Blind Forest یکی از بهترین بازی‌های سال ۲۰۱۵ و همچنین بازی‌های پلتفرم زمان خودش بود و همین موضوع انتظار را برای نسخه دوم از زمان معرفی‌اش در E3 2017 بسیار سخت‌تر کرد.

در نهایت امسال موفق شدیم تا بار دیگر خودمان را در اتمسفر دوست داشتنی و آرامش‌بخش بازی غرق و پازل‌های سخت بازی را حل کنیم. Ori and the Will of the Wisps تمام آن چیزی بود که از دنباله نسخه اول انتظار داشتیم و همین باعث شد تا این بازی به یکی از بهترین انحصاری‌های مایکروسافت در این نسل تبدیل شود و در این لیست هم قرار بگیرد.

The Last of Us Part 2

پلتفرم‌ها: پلی استیشن ۴

بازی The Last of Us 2

هر چند که نسخه دوم The Last of Us با داستان متفاوتش حسابی جنجال به پا کرد و بسیاری از طرفداران را هم از خود راند اما در هر صورت نمی‌توان منکر کیفیت کلی بازی و موفقیتش شد.

لست آو آس ۲ یکی از پولیش شده‌ترین بازی‌های این نسل با گرافیک و جزییاتی باور نکردنی است که بیشتر به بازی‌های اواسط نسل بعد شباهت دارد. گیم‌پلی بازی، انیمیشن‌ها، صداگذاری‌ها، موسیقی و همه‌ چیز در بالاترین حد خود است و نه تنها در سال ۲۰۲۰ بلکه در کل این نسل به سختی می‌توان عنوانی به این کم‌نقصی پیدا کرد.

Animal Crossing: New Horizons

پلتفرم‌ها: نینتندو سوییچ

بازی Animal Crossing: New Horizons

انحصاری مهم امسال نینتندو سوییچ بازی بی‌نظیری است که در بهترین زمان و شرایط ممکن عرضه شده. اگر می‌خواستم اهل تئوری‌های توطئه باشم، احتمالا آن وقت باور داشتم که ویروس کرونا کار استودیو Nintendo EPD است تا با ایجاد شرایط قرنطینه، بهترین دوا و درمان این روزها را عرضه کند.

تجربه دنیایی مشابه و حتی بهتر از هاروست مون با گرافیک ارتقا یافته و امروزی در کنار بخش چند نفره بهترین هدیه سال ۲۰۲۰ به ما گیمرها است، سالی که با وجود تمامی بدبختی‌ها و مشکلاتش حداقل این چند بازی خوب را برای ما کنار گذاشت.

پدرام بهادری
پدرام بهادری

پدرام در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی پلیمر تحصیل می کند. برای او، فعالیت در حوزه بازی های ویدیویی رسیدن دو عشق همیشگی «نویسندگی» و «بازی» در یک نقطه به یکدیگر است. تماشای سریال، دنبال کردن اخبار تکنولوژی و تدریس از دیگر علایق روزمره او هستند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (30 مورد)
  • مهدی
    مهدی | 15 مرداد 1399

    آقا اخبار بازی ها در داخل هم پوشش بدید مثلا ممنوعیت دلست2

  • h game
    h game | 12 مرداد 1399

    هیچی سال 2018 نمیشع
    red dead redemption 2
    god of war 4

  • Pvt-Ryan
    Pvt-Ryan | 12 مرداد 1399

    Ghost of Tsushima واقعا فوق العادست شاید بعضی جا ها کم و کاست داشته باشه ولی حداقل برای من کنار TLOU2 و RDR2 بهترین بازی های سوم شخصی هستن که تا حالا بازی کردم

    • sam-fisher
      sam-fisher | 12 مرداد 1399

      ویچر 3 بلاد بورن انچارتد گاد اف وار 4 فال اوت 4 دارکسولز 3 اسپادر من رزیدمن اویل 2ریمک دیزگان سکیرو بتمن ارکام نایت رو فراموش کردی همشون عالین

  • sam-fisher
    sam-fisher | 12 مرداد 1399

    واسه اون دوستانی که میگن چرا تنها میان جلو درواقع اگه چند نفره بخوان حمله کنن اعتبار خود مغول ها پایین میاد که حریف یه نفر نمیشن درواقع برخلاف تصورات مغول ها هم قوانین و رسومات اینجوری داشتن

  • Halo-Reach
    Halo-Reach | 12 مرداد 1399

    Gears tactics رو یادتون رفت

    • sam-fisher
      sam-fisher | 12 مرداد 1399

      الان گیرز تاکتیک شانس گوتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سیریوسلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گیرز تاکتیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گوتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پشمام

      • Halo-Reach
        Halo-Reach | 12 مرداد 1399

        پس valorant و ghost هم شانس گوتی ندارند
        پس چرا نوشته شدند
        متا جفتشون زیر ۸۳ هست

        • sam-fisher
          sam-fisher | 12 مرداد 1399

          خب گوست هم شانس گوتی نداره این راسته درواقع بازی های ساکرپانچ بیشتر از اینکه منتقد پسند باشه گیمر پسنده بازی کن لذت ببری گوتی شه یا نشهن رو کیفیت بازی تاثیری نداره

  • ali.star
    ali.star | 12 مرداد 1399

    ولورنت رو تو لیست گزاشتین بعد وارزون رو نزاشتین؟ واقعا چرا؟

    • sam-fisher
      sam-fisher | 12 مرداد 1399

      خدایی وارزون الان 65میلیون پلیر داره کمه آیا

      • ali.star
        ali.star | 12 مرداد 1399

        داداش الان یعنی ولورنت از کال آف بهتره؟
        وقتی ولورنت هست وارزون نیست یعنی ولورنت بهتره ولی در حقیقت این نیست

  • erfan
    erfan | 12 مرداد 1399

    بله من ایکس باکس فنم‌و پرچم‌مایکروسافت باللست و‌فورزا بهترین ریسینگه و لا اسکرین‌ویندوزفون خیلی خوبه بای

    • erfan
      erfan | 12 مرداد 1399

      هیلو‌هم‌تریلرش نسخه آلفا بود

    • sam-fisher
      sam-fisher | 12 مرداد 1399

      پرچم ماکرو قبل از عمو فیل راستگو بالا بود ولی بعدش پرچم از 20جا شکست

  • وحید
    وحید | 12 مرداد 1399

    Ghost of Tsushima عالی واقعا ? ، به نظرم عجیب ترین بازی سرگرم کننده Dreams هستش

    • sam-fisher
      sam-fisher | 12 مرداد 1399

      هر چی دلت خواست بساز یکی اومد تنها بدون 5000میلیون دلار هیلو رو تو دریمز ساخت گرافیکش از هیلو شاخ تر بود

  • وحید
    وحید | 12 مرداد 1399

    از وقتی سایت رو آپدیت و تغییر داد نمیشه لایک و دیسک لایک کرد لطفا یه فکری برای این مشکل کنید o_______O

  • اسکارفیس
    اسکارفیس | 12 مرداد 1399

    پرچم سونی فن ها بالاست?????
    لست 2 با وجود اینکه داستانش خیلی ایراد داشت ولی گیم پلی و گرافیک کاملا انقلابی بودند.??
    فینال فانتزی ۷ ریمیک به معنای واقعی کلمه بهترین ریمیک بود که تا حالا تجربه کردم.?
    دریمز هم واقعا جذاب است به اونایی که به بازیسازی علاقه دارند به شدت توصیه میشود.???
    گوشت آو سوشیما رو هنوز تجربه نکردم ولی تعریفش رو شنیدم.،??

    • amirzz
      amirzz | 12 مرداد 1399

      ببخشید لست اف اس 2 داستانش دقیقا کجاش ایراد داشت؟

      • sam-fisher
        sam-fisher | 12 مرداد 1399

        بعضی ها نتونستن با داستان ارتباط بگیرن

  • Rdfd
    Rdfd | 12 مرداد 1399

    ممنون که درک میکنی و اسیر جهت اب نمیشی مهران جان.
    همیشه موفق باشی.

  • randy
    randy | 12 مرداد 1399

    توی این لیست خیلی دلم میخواست Ghost of Tsushima و Animal Crossing: New Horizons میتونستم تجربه کنم اما حیف که نمیشه

  • Grow Spine
    Grow Spine | 12 مرداد 1399

    آقای مهران عزیز ممنون بابت قسمت آخر جمله هات درد دل بیشتر کسانی رو گفتی که از تمامی جهات چه از عمق و چه از دور به موضوعات و بقیه قسمت های بازی ها توجه میکنند و تصویر اصلی (big picture) رو میبینند و نمیزارند خام یکسری مطالب بشوند.
    سالم و سربلند باشی.

    • sam-fisher
      sam-fisher | 12 مرداد 1399

      خدایی فقط امیدوارم کوری بایلاگ با دراکمن همخور نشه کلام همنشن در او اثر کنه تو گاد بعدی موقع کشتن تور یهو ولش کنیم بعد کریتوس یه پاشو از دست بده

  • sam-fisher
    sam-fisher | 12 مرداد 1399

    بازیش عالیه تو 3روز 193 میلیون مغول کشتن حیرتا

    • sam-fisher
      sam-fisher | 12 مرداد 1399

      درواقع این بازی باید قبل از لست اف اس 2میومد چون همش تو گرافیک با لست 2مقایسه میشه واین غلطه ناتی داگ و ساکرپانچ خیلی با هم فاصله دارن ولی در کل بعد از ویچر3 زیبا ترین جهان بازی هارو داره خدایی فقط بالی 100ساعت میرم تو میحط میگردم نه مبارزه نه عکس نه ماموریت فقط گشتن و لذت بردن

  • craig
    craig | 12 مرداد 1399

    دریمز به حقش هنوز نرسیده?

  • sam-fisher
    sam-fisher | 12 مرداد 1399

    4تا انحصاری سونی هستش پرچم سونی همیشه بالاست

    • Sina-2081
      Sina-2081 | 12 مرداد 1399

      اولا اینکه همه دیسلایکها رو خودت میدی
      دوما اینکه حقیقته ، 3 تا از بازی ها انحصاری سونیه . چرا باید بن شه؟ (تازه final fantasy رو باید حساب میکردم ، همونطور که شما stalker , crossfire , medium رو انحصاری حساب میکنید)

      • sam-fisher
        sam-fisher | 12 مرداد 1399

        خدارو شکر یه نفر پیدا شد تازه خراب بچه بازی شم تو 30دقیقه چجوری 184 نفر این پستو دیدن و رای دادن سایت ای جی ان هم اینقدر سرعت نداره مرحبا

    • Ali
      Ali | 12 مرداد 1399

      برو بینیم پرچم آتاری همیشه بالاست xD

مطالب پیشنهادی