ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

ساترا: مشکل پخش سریال می‌خواهم زنده بمانم با اصلاح فیلمنامه حل خواهد شد

ساترا در بیانیه‌ای اعلام کرده مشکل پخش سریال می‌خواهم زنده بمانم به زودی حل خواهد شد و البته این موضوع را منوط به اعمال اصلاحاتی در فیلمنامه دانسته است. با توجه به وصول شکایت معاونت ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور تاریخ انتشار: 10 خرداد 1400 | 13:08

ساترا در بیانیه‌ای اعلام کرده مشکل پخش سریال می‌خواهم زنده بمانم به زودی حل خواهد شد و البته این موضوع را منوط به اعمال اصلاحاتی در فیلمنامه دانسته است.

با توجه به وصول شکایت معاونت فرهنگی و اجتماعی ناجا و پیگیری چندباره ایشان پیرامون سریال «می‌خواهم‌زنده بمانم»ساترا بیانیه‌ای منتشر ساخته و اعلام کرده که اشکالات فیلمنامه به خاطر طی شدن روند تولید سریال بدون هماهنگی با این سازمان بوده است.

براساس بررسی‌های ساترا، دغدغه‌های ناجا ناظر به جهان و جریان داستان و نیز شخصیت‌پردازی برخی کارکترهاست که به‌نحوی خدشه به چهره نیروی خدوم انتظامی و کمیته‌های انقلاب اسلامی به عنوان شاکله ناجا محسوب شده است. نکاتی که به‌راحتی و بدون تحمیل هزینه‌های سنگین اصلاح ‌پس از تولید به بخش خصوصی، در مرحله فیلمنامه قابلیت بررسی و مرتفع شدن داشته‌اند اما باتوجه به اینکه سریال، بدون طی کردن هماهنگی‌های لازم با موسسه ناجی‌هنر آغاز به تولید نموده، این ملاحظات در این سریال نیز مورد غفلت قرار گرفته است.

همچنین با توجه به زمان تولید این سریال، این محتوا پس از تولید و باهدف دریافت مجوز انتشار به ساترا ارایه شده است؛ به همین دلیل اعمال اصلاحات در فیلمنامه در این مرحله، عملا غیرممکن بوده و مطابق با سیاست ساترا مبنی بر حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیست.

برهمین‌اساس و پس از وصول شکایت ناجا، ساترا با برقراری جلساتی با نویسندگان محترم و مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی ناجا و مؤسسه ناجی‌هنر‌، سعی بر حل چالش پیش‌آمده با اصلاح حداقلی ایرادات داستان داشته است که امیدواریم به زودی به حل مشکل پیش آمده منجر شود.

ساترا امیدوار است پس از این شاهد موانع ناشی از ناهماهنگی در مسیر سرمایه‌گذاری و فعالیت رسانه‌های بخش خصوصی به ویژه در میانه برنامه نمایش عمومی نباشیم.

با توجه به اینکه سریال تمام و کمال ساخته شده و قرار است فصل دومی هم داشته باشد که مرتبط با فصل اول سریال اما در زمان سال ۱۴۰۰ است، باید دید فیلمنامه‌نویسان چگونه می‌توانند بدون خدشه وارد کردن به داستان سریال، این دغدغه‌ها را برطرف کنند.

این موارد و اختلاف نظرهای ناجا با مضامین فیلم‌ها و سریال‌ها در تاریخ سینمای ایران ید طولانی دارد. به عنوان مثال زمان پخش فیلم گناهکاران ایرادات زیادی بدان گرفته شد تا در نهایت به گفته عوامل سازنده مسیر فیلمنامه به کلی تغییر پیدا کرد

آرش پارساپور
آرش پارساپور

آرش روزنامه نگار این مملکت است. البته این رشته را در دانشگاه خوانده و بعدا فهمیده که میتوانست هرچیزی بخواند ولی روزنامه نگار شود. به نوعی گیک محسوب می شود و عاشق کتاب و بازی و فیلم و تکنولوژی و امثالهم هست. داشتن کتابخونه قدر فیل و همه کنسول‌های بازی موجود(بجز وی یو) و ۶۰ ترابایت فیلم گواه این سخنان است. در همین زمینه‌ها مطالعه کرده و می نویسد. راستی او سعی می کند با همه کس شوخی کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (29 مورد)
  • amirhosseinsarvi
    amirhosseinsarvi | 11 خرداد 1400

    من این سریال رو (به جز نگاهی گذرا به یکی دو قسمت اول) ندیدم و دقیقا نمیدونم انتقاداتی که این سریال به نیروی انتظامی داشته از چه جنس انتقاداتیه و آیا انتقادات درستی هستن یا نه( البته تا اونجایی که من نگاه کردم و فهمیدم فکر کنم مربوط به تندروی های دهه ۶۰ باشه،دیگه بقیه داستانو نمیدونم) و اصلا با انتقاد کردن از نیروی انتظامی یا هر نهاد دیگه ای مخالف نیستم و معتقدم نباید با حساسیت های بیخودی جلوی حرف ها و انتقادات رو گرفت و یه جورایی سفید نمایی افراطی کرد و از واقعیت ها فرار کرد ولی یه چیز کلی و فارغ از داستان این سریال میخوام بگم و اونم اینه که نباید با تصور این که داره انتقاد میشه پلیس رو تخریب کرد خصوصا تو جو رسانه ای و روانی منفی که تو این ۲،۳ سال اخیر توسط یه عده افراطی علیه پلیس راه افتاده و باعث شده اقتدار پلیس به شدت تضعیف بشه و از ترس فشار رسانه ای نتونه اونجور که باید با مجرما برخورد کنه،من اصلا منظورم موجه جلوه دادن برخورد خشونت آمیز و غیر انسانی پلیس با مردم نیست و با همچین چیزی کاملا مخالفم ولی پلیس باید یه قاطعیت و هیبتی داشته باشه که رعب و وحشت تو دل خلافکارا و اراذل و اوباش بندازه تا بتونه نظم و امنیت رو در جامعه برقرار کنه اما بعضی مصلحت اندیشی های بی مورد باعث شده مجرمان سوءاستفاده کنن. این چیزا مسائل سیاسی نیست و اصلا بحث حکومت و نظام و این حرفا نیست بحث امنیت مردمه و در نهایت ضررش به خود مردم میرسه. به نظرم اگه مستقیم و غیر مستقیم داستان این سریال تاثیر پذیرفته از همچین فضایی باشه و به چنین جوی دامن بزنه یه سری اصلاحات تو فیلمنامه به شرط اینکه کل داستان رو خراب نکنه و یه جوری باشه که به اصل داستان صدمه جدی نزنه اشکال نداره.

  • mohamadi
    mohamadi | 10 خرداد 1400

    کار درست اینکه اگر فیلمنامه به اصطلاح اصلاح شد کلا ملت سریال نبینند

  • mahdi-naeimi
    mahdi-naeimi | 10 خرداد 1400

    سریال به این خوبی رو میخوان تغییر بدن یعنی در تمام این سال ها پاک و مطهر بوده پلیس ایران نمیدونم والا
    فیلم های امریکایی همه کار میکنند و پلیس خود را همجوره فاسد میدانند حالا اینجا چرا اینجوریه

    • Quentin-Tarantino
      Quentin-Tarantino | 10 خرداد 1400

      فیلم ها به کنار مثال بارز سری GTA

  • Quentin-Tarantino
    Quentin-Tarantino | 10 خرداد 1400

    البته این سریال قبل از تغییر فیلمنامه هم آش دهن سوزی نبود و مشکلات زیادی که مربوط به درست اجرا نشدن ایده جذابش بر می گردد، داشت ولی وای به حال الآن که می خوان فیلمنامه را هم به نفع خودشون تغییر بدن، رسماً هیچ امیدی به رسیدن به ایده‌آل در نظر گرفته شدش نباید داشت.

  • Arvinam
    Arvinam | 10 خرداد 1400

    "با اصلاح فیلمنامه حل خواهد شد"
    پس بگو اونطوری که میخواستیم تغییرش دادیم...

    • Dark1205
      Dark1205 | 10 خرداد 1400

      کار خوبی کردن آفرین

      • Brainless
        Brainless | 10 خرداد 1400

        فک کنم تو رو اجیر کردن بیای این حرفا رو بزن چون اگه واقعیت ها رو این فیلم نشون نمیداد چرا باید تصحیحش کنن

        • Dark1205
          Dark1205 | 10 خرداد 1400

          چون چرت و پرت گفت و اینا هم میخواستن که مردم اشتباه متوجه نشوند واقعیت!واقعیت اینه که شما ها هزار جا به اینا توهین کردید اینا صداشون هم در نیامد دوست داری واقعیت ببینی از سال ۸۸ برات بگم که چه گندی زدید به خیابان ها ۹۶،۹۷،۹۸ برات بگم که پرچم رو آتش میزدید و اینا فقط یک شب بردنتون آب خنک ،از پرونده های جاسوسی امثال شما بگم ،از توهینات مکرری که به ایران میکنید بگم؟از حمله ی شما سال ۶۸ به ایران بگم.کدام واقعیت رو دوست داری بشنوه؟حالا دیدی اگر ما دهنمان باز بشه خیلی واقعیت برای گفتن داریم

          • SiNass
            SiNass | 10 خرداد 1400

            اوووو جوری میگی انگار ما یه ارتشیم
            ما چنتا کاربر گیمر ویجیاتوییم
            چی زدی ناموسا؟

          • Arad1205
            Arad1205 | 10 خرداد 1400

            اولا من منظورم شما ها نبودید منتها ولی گفتید واقعیت را گفتند اینها را گفتم که واقعیت چیز های دیگر است و این واقعیت نیست شاید کمی ولی واقعیت برعکس اینه.دوما اینکه شما ها میگید گیمر هستید ولی حرفاتون تو اکثر موارد چیز دیگری میگوید.تا حالا به کامنت ها و حرف های خودتان دقت کردید؟

          • SiNass
            SiNass | 11 خرداد 1400

            نه دقت نکردم?

          • Brainless
            Brainless | 10 خرداد 1400

            من نه شورشیم نه مثل تو ولی نمیتونم موفقیت های کشور های دیگه رو بیسنم اون وقت کشور خودم هنوز درگیر سانسور هست

          • Raptor
            Raptor | 11 خرداد 1400

            از موتوری باز جنس گرفتی چندبار بهت گفتم از موتوری جنس نگیر

          • Shepherd
            Shepherd | 12 خرداد 1400

            من ۳۷ سال سن دارمو اصلنم آدم سیاسی نیستمو ۵ سالگی یعنی سال ۶۷ تا الان خودمو قرق دنیای پاک گیم کردم تا از دسته برده صفتهایی مثه تو دور باشمو کمتر به بی ارزشیشون فکر کنم.این اولین باره که تو کله عمرم کامنت میدم چون توی سایتای گیم امثال تو ندیدم که مجبور به جواب دادن بشم.میگم تا حالا به خاطره رای دادنی که به خاطره عشقه به همین مملکت انجامش دادیم کتک خوردی.تا حالا مردمی که مدرکه دکترا دارنو نونه قرضی میخرنو تا بوق سگ کار میکننو دیدی.شده به خاطره ریش پرفسوری از مدرسه اخراجت کنن.یا به خاطره یقه باز تو خیابون جلوی کلی آدم بهت بدوبیراه بگن.همون اسلامی که به اصطلاح تو این مملکت دارن ازش تبعیت میکنن گفته مقابله آدم سفیه و کوری مثه تو و آدم ظالم باید ایستاد.اونایی که ساله ۸۸ پرچم سوزاندن امثال توی کپی برابر اصل بودن که میخواستن معترضارو بدنام کنن.ساله ۹۸ هم کسی به مملکت فحش نداد فقط مردم واسه دلارو وضعیته اقتصادی اعتراض کردن.آخه گ.......له ی بی خرد توی انگلیس مردم با شرف از گشنگی مردن؟یا مثه ما در عرضه همش ۳یا ۴ سال با همون حقوق فقیر شدنو کرایه خونشونشونم جور نشده داره؟واسه چی کسی اعتراض کنه...قطعا هم شما یا آقازاده ای یا دزد که داری از آب گل آلود ماهی میگیریو بهت خوش میگزره که از شرایط راضی هستی تو رو به خدا سایتای گیمو دیگه به قهقرا نبرید همون بوی گلاب و جورابتونو بچسبو سیاه بپوشو سالی دو ماه زار بزن که امتیازات بالاتر بره تو رو چه به گیم.واسه تو که ماریو هم فراماسونیه آخه تو رو چه به رنگهای شادوپاکه دنیای بازی.تو الان به که به قوله خودت دهنت باز شد با سطحه شعورت خودتو به گند کشیدی.با این جوابای دندون شکنت.ما عاشقه مملکتمونیم فقط از یه سری چیزا شاید ناراضی باشیم اونی که چرتو پرتو حرف از باد معده میزنه تویی.دهنتو ببند، مثه چشات و از بوی گلاب لذت ببر.جاسوس کجا بود آخه توهمی فکر کردی همه مثه امثاله تو بیکاروخود فروخته ان.در تعجبم که چطور امثال تو هنوز وجود دارن........آروم نمی گگیری هنوز؟

        • Dark1205
          Dark1205 | 10 خرداد 1400

          مشکل هم که زیاد دارم با اعضای ویجیاتو،گویی اعضای این مجموعه هیچ خط قرمزی حالیشون نیست .سایت گاردین رفته بود با نظرسنجی میزان تقریبی نژادپرستی در ایالت های مختلف آمریکا رو تو قالب یک مقاله ارائه داد مدیرانش تا دفتر مدیرATgT رفتن به خاطر این مقاله اونوقت اینا میان راحت میگن اصلا نژادپرستی تو فرهنگ ایرانی ها است؛این از اولیش دومیش شما همین الان برو وسط ناف لندن پرچم بریتانیا رو بگیر روش تف کن از زمین و آسمان مامور می ریزه رو سرت اونوقت اینا بر میدارن پرچم ایران رو ناقص نشان میدن،تازه هنوز اون مقالات مثلا نقد فیلم ها که کلا توشون توهین به هر بنی بشری است رو حساب نکردم.شما ها دیگه الان دیگه به کی توهین نکردید؟از مهره های بالای نظام تا پایین تر طبقات اجتماعی رو شما به سخره گرفتید غیر از استریمر ها و یوتیوبر ها.خب الان اگر تو هر کشور دیگه ای این حرف ها را میزدن الان سر طرف رو زیر آب میکردند سریع عجیبه که چطور تا حالا با این کار ها کارشون نداشتند عجیبه

          • Quentin-Tarantino
            Quentin-Tarantino | 10 خرداد 1400

            شما در حالی از نژاد پرستی دیگر کاربران ویجیاتو انتقاد می کنید که خودتون یکی از اون دسته هستند.
            یهودی ستیزی آشکار در پست نقد فیلم warth of man:
            http://vigiato.net/p/185416

          • Brainless
            Brainless | 11 خرداد 1400

            پلیس میریزه سرت درست اگه توی ایران همینجوری داری راه میری یکی بیاد تف بزنه از سه جا دهنش سرویسه اون هاییم که توی این اختشاشات پرچم رو آتیش زدن یه انسان های نفهم بودن تو فکر میکنی بخاطر این مقاله هاشون تذکر نگرفتن؟قطعا تذکر گرفتن اون هم نه تذکر عادی

      • Arvinam
        Arvinam | 10 خرداد 1400

        داداش مشکلت چیه با اعضای ویجیاتو؟ منتظری یه نفر نظر بده بعد بیای مخالفشو بگی؟
        آقا بن کنید اینو
        اینجا ما منطقی حرف میزنیم نه مثل جنابعالی فقط ساز مخالف

        • Dark1205
          Dark1205 | 10 خرداد 1400

          باز حرف الکی زدید.تا حالا که ندیدم یک دلیل بیارید شما ها برای حرفتون ولی من همیشه خدا با دلیل و منطق جواب میدم نه مثل شماها والا تا الان که شما دارید ساز مخالف میزنید آخه به شما چه بیان فیلمنامه اون رو تغییر بدن؟کارگردانشی،اسپانسرشی؟مدیر فیلیمو هستی کی هستی حالا تغییر فیلمنامه اون روت تاثیر خاصی بگذارد؟اول جواب بده

          • aliestiri
            aliestiri | 10 خرداد 1400

            هان من تو هیچ کدوم از این اختشاشات نبودم بچه بودم میشه بپرسم چه گلی بر سر مملکت زدید هر وقت مشکل میشه دولت غیورمون کجاست فقط مردم به هم خیر رسوندن مسئولینمون دزدن دروغ نیست دهه شصت به شلوار یارو دقت میکردن آخه یکی بهشون نیست بگه به توچه پدربزرگ من ژاردم بوده وتحضیل کرده هرچند عمرش داد به شما بابا بزرگ تو جنگ بود بله اما تقریبا هیچ حق وحقوقی نداشت اما کمیته ها سرچ کن میفمی هیچ کدوم حتی سیکلم نداشتن بعد با ژاندارم های باسواد ترکیب شدن میفهمی پدر بزرگ من سر انقلاب ضربه های زیادی خورد بله من حق انتقاد دارم یادت نره همینا من وشما رو میکشن فقرمون میکنن غمگینمون کن پس برام مهم نیست بمونه یا نمونه اگه کسی تو این قرن به مردم خیر رسوند رضا شاه ومحمد رضا شاه بود

          • Arad1205
            Arad1205 | 10 خرداد 1400

            داداش تاریخ واقعی رو بخوان.تا حالا از خودت پرسیدی که آقا زمان هم آدم هایی که گفتی مردم نه سواد داشتند و نه حتی رادیو که از دور و برشون خبر داشته باشند آخوند ها(که خودم هم ازشون خوشم نمیاد)میخواستن تکون بخورن باید از جناب شاهنشاه اجازه می گرفتند.خب الان با این فضای خفه خون مردم چطور تونستن چی باعث شد که همچین مردمی یک نظام رو با اون هم ارتش و ..از کشور بیرون کنند؟آیا فشاره جوری نبوده که دیگه همه سرسام بگیرن از دست نظام؟تاریخ رو از کتاب های تاریخ درست و حسابی بخوان اونی که بگه آقا یارو برای مردم چیکار کردو نه برای خانواده اش؟

          • Arvinam
            Arvinam | 10 خرداد 1400

            اولن تو به من اینو بگو ببینم نظرهای من به شما ارتباطی داره که سریع دیسلایکو میکوبونی و ریپلای میکنی؟ دومن این که بالا نوشتی "کار خوبی کردن آفرین" بعد الان میای میگی "من همیشه خدا با دلیل و منطق جواب میدم". کجای این منطق خوابیده؟
            سومن این که من شهروندم، اون فیلم رو دارن برای من و امثال من میسازن پس نطر من اهمیت داره چون مخاطبش منم؛ شمام اگه برات مهم نیست خب نباشه چون از اولشم بهت ارتباطی نداشته
            نکته آخر؛ مسائل سیاسی رو هیچ وقت با بقیه چیزا قاطی نکن. عنوان سایتو نگاه کن : "بازی، سرگرمی، فیلم، سریال، انیمه". کجای این از سیاست نوشته که تو داخل کامنتت به Hesam-talkative از سیاست مینویسی؟
            آقا اگه قراره کامنتای سیاسی و بی ربط همینجوری نوشته بشه پس همون شکل قبلی نظرات رو بیارید که همشون میرفت برا تایید. ما حاضریم باگ رو اعصاب تایید رو تحمل کنیم ولی کامنتای بی ربط ایشون رو نه

          • Arad1205
            Arad1205 | 10 خرداد 1400

            همیشه یکسری خط قرمز وجود داره تا وقتی که ما این خط قرمز ها رو برای خودمان حفظ کنیم به زندگی عادی میشه ادامه داد وقتی از این خطوط قرمز یک نفر رد میشه اساسا دیگه اون فرد به هیچ چیز پایبند نیست و این خطرناکه چون اون آدم اگر با کسی حتی حرف بزنه میتونه اون آدم رو از حالت عادی خارج کنه متاسفانه بعضی اینجوری هستند و میشه گفت که آقا یارو خطوط قرمز رو رد کرده و به خودش ربط داره تا زمانی که آسیبی نزنه و اینجاست نقش یکسری پررنگ میشه اینا خطوط قرمز رو رد نکردن ولی آدم هایی که این خطوط قرمز رو رد کردن خوب می شناسند اینا وظیفه شون کنترل همون هایی است که خطوط قرمز رو رد کردن .من و تو نمی فهمیم ولی اینا میفهمن برای همین میگم آقا اونا که همین طوری یکدفعه نمیامدن بگن که آقا کلا تعطیل کنین بره، جلساتی گذاشته میشه متخصصانی در این جلسات حضور مشاوره میدن به همین راحتی که تو فکر میکنی نیست.قطعا با کلی ارگان و نهاد صحبت شده تونستن راضی شون کنن.من و شما که خودتان گفتید شهروند عادی هستیم و متخصص تو این زمینه نیستیم پس بهتره تو کار متخصصان دخالت نکنیم

          • MOS
            MOS | 11 خرداد 1400

            جناب شما حرفاتون یه ته مایه های فاشیسمی داره، من همون کامنتاتون راجع به رنگین کمان رو دیدم فهمیدم شما ادم غیر منطقی هستین و وسواس فکری دارین، پس خیلی هوا برتون نداره که ما دلیل و منطق نداریم، لطف هم بکنید بیشتر ازین مردم رو از هرچی دین و ارزش های قشنگ وجود داره،زده نکنین

        • Quentin-Tarantino
          Quentin-Tarantino | 10 خرداد 1400

          دوست عزیز من با بن کردن مخالفم، بزار این کاربر باشه تا با جواب دادن کاربران دیگر، به استنتاجی کامل از اینکه چرا حق با ماست برسه.

          • Arvinam
            Arvinam | 10 خرداد 1400

            کسی که نمیفهمه رو میشه فهموند
            ولی کسی که نخواد بفهمه رو نمیشه کاریش کرد
            این آقا رسماً داره میگه که من نمیخوام بفهمم؛ خب عزیزم به ماچه برو بشین یه گوشه به نفهمیت ادامه بده

      • King-Ragnar1384
        King-Ragnar1384 | 11 خرداد 1400

        آقا ترو خدا این کاربرDark1205 یا Arad1205 رو جوابشو ندید این فقط میخواد الکی هیت بده ک یه جنجالی بپا کنه الکی دیده بشه ، به قول آقام یاس: تو برات مهم نیست به چشم چی دیده بشی ، واست مهمه ک فقط شنیده شی

  • s-a-s
    s-a-s | 10 خرداد 1400

    پس به هدفشون رسیدن دیگه در طی چند ساعت چه گودرتی دارن به مولا تو فیلمای تخیلیم قفله

مطالب پیشنهادی