قطعا LifeAfter جاهطلبانهترین بازی زامبی موبایلی است
اگر به تجربه بازیهای نقش آفرینی موبایلی علاقهمندید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید LifeAfter همراه ویجیاتو باشید. باید قبول کرد که بازیهای نقش آفرینی موبایلی، تاثیر بسیاری بر روند پیشرفت کیفی ...
اگر به تجربه بازیهای نقش آفرینی موبایلی علاقهمندید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید LifeAfter همراه ویجیاتو باشید.
باید قبول کرد که بازیهای نقش آفرینی موبایلی، تاثیر بسیاری بر روند پیشرفت کیفی بازیهای این پلتفرم داشتهاند و این نوع بازیها را یک پله بالاتر از آنچه کرده هستند، بردهاند. پلتفرم موبایل قرار نیست داستانی یکنواخت را برای شما تعریف کند. گاه ممکن است که این پلتفرم بازیهای سادهای را معرفی کند و گاه ممکن است که تجربهای کنسولی از یک بازی موبایلی باشد. همین تنوع بازیهای موبایلی، سبب میشود تا مخاطب دیگر هیچ محدودیتی برای انتخاب بازی نداشته باشد و صرفا به دنبال علایق خود برود و سعی کند که از انجام بازی، لذت ببرد.
وقتی صحبت از یک بازی نقش آفرینی میشود، شما دقیقا میتوانید حدس بزنید که با چه چیزی طرف هستید. این بازیها فارغ از تمامی محدودیتها، مخاطب را راهی داستانهایی جذاب کرده و قصههایی سرگرم کننده را برای آنها تعریف میکنند. تنها کافی است که کمی رویا پردازی کنید! آنگاه خودتان را در میان انبوهی از اتفاقات جذاب پیدا خواهید کرد. بازیهای نقش آفرینی، ممکن است که شما را در جایگاه یک سرباز کهنهکار قرار دهند و یا ممکن است که شما را جایگزین شوالیهای شجاع در دل جنگهای صلیبی کنند. در واقع، همین موضوع است که این بازیها را خاص کرده.
ویژگیهای بازیهای نقش آفرینی، دلیل خوبی بود تا توسعه دهندگان بزرگ موبایلی چراغ سبز خودشان را به این بازیها نشان دهند. تنها کافی است تا نگاهی به مارکتهای موبایلی بیندازیم! تعداد بازیهای نقش آفرینی به اندازهای زیاد شده است که دیگر معرفی بهترین آنها، تبدیل به کاری تقریبا غیرممکن شده. به هرحال، این بازیها پتانسیلهای بالایی دارند و میتوان از آنها انتظارات بالایی داشت و معرفی آنها چندان هم خالی از لطف نیست.
ماجراجویی استودیوی NetEase روی موبایل، پایانی ندارد. اگر علاقهمند به بازیهای موبایلی باشید، حتما نام استودیوی بازیسازی NetEase برایتان آشنا خواهد بود و آن را بارها شنیدهاید. استودیویی که رویایی فراتر از شناخته شدن در حد و اندازه بازیهای موبایلی دارد و قصد دارد که تجربهای فارغ از آنچه که شناخته میشود، باشد. راهی که NetEase شروع کرده است زمینهساز انقلابی بزرگ در صنعت بازیهای موبایلی شده. انقلابی که شاید نوید نسلی جدید از بازیهای موبایلی باشد.
استودیوی NetEase در یکی از بهترین عناوین نقش آفرینی خود، سراغ داستانهای ترسناک و زامبیهای وحشتناک رفته است و تلاش کرده است که با ارائه بازی LifeAfter تجربهای جذاب از المانهای بقا و چاشنی ترس و حشت اما در کالبد یک بازی موبایلی باشد. LifeAfter یک عنوان نقش آفرینی موبایلی است که روی کاغذ، حرفهای بسیاری برای گفتن دارد. اما آیا NetEase توانسته است که LifeAfter را آنطوری که از نامش انتظار میرود، توسعه دهد؟
وقتی برای اولین بار وارد بازی LifeAfter میشوید، کاتسین سینماتیکی به نمایش در میآید و داستان بازی را روایت میکند. داستان LifeAfter گیج و مرموز است و بازی تنها به موضوعات کوچکی اشاره میکند. LifeAfter نمیخواهد که داستان را مستقیما بیان کند! بلکه داستان بازی مانند یک پازل چند تیکه، با پیشروی شما در بازی مشخص خواهد شد. بک استوری هر شخصیت در بازی نیز جذاب است و میتواند برای فهم هرچه بیشتر داستان بازی، به شما کمک کند. تا اینجای کار همهچیز خوب پیش میرود و LifeAfter نشان میدهد که یک عنوان خوب نقش آفرینی است.
اما از کاتسینهای اولیه بازی چه خبر؟ همانطور که گفتیم، اطلاعات چندانی از داستان بازی در دسترس نیست. تنها چیزیکه مشخص است، این است که زامبیها تمام شهر را دربر گرفتهاند و تیم نجات راهی کمک به مردم شده است. متاسفانه تیم با گروهی عظیم از زامبیها رو به رو میشود و چارهای جز فرار کردن باقی نمیماند. عده بسیاری زخمی و یا آلوده شدهاند و فرمانده تیم نیز به شدت به ویروس آلوده شده. اما در همین لحظه گونهای متفاوت که بیشتر شبیه انسانهای جهش یافته هستند به کمک شما میآیند و واکسنی آبی رنگ را به شما میدهند. حالا شما دو راه دارید! یا تبدیل به زامبی شوید، و یا با تزریق واکسن، به یکی از این افراد ناشناخته بپوندید.
گیمپلی به معنای واقعی کلمه دوست داشتنی طراحی شده است و خبری از المانهای خسته کننده در بازی نیست. گیمپلی بازی واقعا آزاد است و شما آزادی بیحد و مرزی را در بازی تجربه خواهید کرد. وقتی بازی را اولین بار شروع میکنید، بازی به شما اجازه میدهد که از بین دو گروه بازمنده، یکی را انتخاب کنید. هرکدام از این گونههای ویژگیها، داستان، مکانیزم و در نهایت تواناییهای خاصی دارند که میتوانند به شما در روند پیشبرد بازی و داستان آن کمک بسیاری کنند. پس از انتخاب گروه خود، حالا نوبت به قابلیتهای شخصی سازی میرسد. ساده بگویم، صفرتاصد شخصی سازی کراکترتان برعهده خود شماست. از نوع و حالت مو بگیرید تا رنگ چشم و اندازه بینی!
ترکیبی از زامبیها و المانهای شوتر سوم شخص! اگرچه بازی LifeAfter یک عنوان نقش آفرینی است، اما مکانیزمهای شوتر آن، کماکان نقش بسیاری در گیمپلی بازی دارند و شما حس خوبی از تیراندازی و هدف دیگری با انواع اسلحهها در بازی خواهید داشت. تنوع تفنگهای بازی، واقعا بالاست و سیستم شوتینگ بازی نیز خوب عمل میکند. از طرفی، پای المانهای بقا نیز به این بازی باز شده است و شما باید حواستان به منابعتان در بازی باشد. در هرمرحله از بازی شما این قابلیت را دارید که با پیدا کردن منابع مورد نیاز، اسلحهیتان را ارتقا دهید و یا سلاحی جدید بسازید. این قضیه در دیگر مکانیزمهای بازی نیز صدق میکند و بازی از سیستم ارتقای ابزار خوبی بهرهمند شده.
در نهایت مهمترین بخش گیمپلی بازی LifeAfter مربوط به المانهای نقش آفرینی بازی است. در مراحل اولیه بازی شما تصمیمات چندان مهمی پیشرو نخواهید داشت اما هرچقدر که در بازی پیشروی میکنید، داستان پیچیدهتر شده و طبعا تصمیمات شما، اهمیت بسیاری پیدا خواهند کرد. LifeAfter تلاش میکند که شما آن حس ترس و مسئولیت پذیری را تجربه کنید. تلاشی که خیلی خوب از آب در آمده است و LifeAfter را تبدیل به یکی از بهترین بازیهای نقش آفرینی کرده.
استودیوی بازی سازی NetEase بارها ثابت کرده است که میتوان از این استودیوی انتظار گرافیکهای بالا را داشت. گرافیک بازی LifeAfter واقعا زیباست و بدون هیچ اغراقی، به خوبی هرچه تمامتر طراحی شده است. محیطهای بازی و کاتسینهای آن، تجربه کنسولی هستند و تماشای محتوای بازی را دوست داشتنیتر کردهاند. واقعا باید از NetEase بابت ساخت چنین عنوانی تشکر کرد.
در بخش جلوههای صوتی و موسیقی متن بازی نیز، LifeAfter عالی عملکرده است. در همان بخش ابتدای بازی وقتی نوبت به شخصیسازی کراکترتان میرسد، موسیقی بازی بقدری زیبا نواخته میشود که میتواند تا مدتها در یاد شنونده باقی بماند. صداگذاریهای بازی هم از همین قاعده پیروی میکنند و LifeAfter چه از لحاظ گرافیک و چه از نظر موسیقی، جایگاه خوبی را از آن خود میکند.
پیشنهاد میشه!
بازی LifeAfter یک عنوان نقش آفرینی خوب است که توسط استودیوی NetEase ساخته شده. بازی شاهکاری به تمام معناست و پای المانهای بزرگ بازی سازی را به گیمپلی خود باز کرده است. از طرفی گرافیک خوب و موسیقی جذاب آن سبب شده است تا LifeAfter تبدیل به یکی از بهترین بازیهای موبایلی شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دارمش
بدون شک میتونم بگم یکی از بهترین بازی های موبایل و بهترین بازی توی نوع خودشه
مخصوصا اینکه میتونی خونه بسازی که واقعا خیلی هیجان انگیزه
مپش هم برای یه بازی موبایل خیلی عالی و پز جزئیاته
گرافیکش هم عالیه
ولی متاسفانه گوشی قدرتمند میخواد
من با Redmi note 9 pro تستش کردم رو گرافیک پایین تقریبا سی چهل فریم میده
ولی میتونم بگم به شدت جذابه
فقط چنتا مشکل داره که قابل چشم پوشیه
یکی اینکه هر روز فقط چنتا ماموریت بیشتر نمیتونی بری
یکی اینکه تقریبا باید هر روز تو بازی باشی چون ممکنه به خونت حمله بشه و آسیب بزنند
و یه مشکل دیگه اینه که واقعا سیستم کرفتینگ پیچیده و سختی داره و بعضی از چیزا واقعا گیر نمیاد(البته این مشکل به حساب نمیاد ولی برای دوستانی که با جست و جو و تلاش زیاد برای به دست آوردن یچیز راحت نیستن یکم زجر آوره)
در آخر بگم که لطفا از گوگل پلی دانلود کنید و حواستون باشه که این بازی دو نسخه داخل گوگل پلی داره
یکیش روی ریجن ایران بازه و اون یکی نه
توصیه من اینه اون یکی که روی ریجن ایران باز نیست رو دانلود کنید،چون هم خیلی راحت تر با نت ایران بالا میاد و هم تو بازی کردن با دوستانتون کمتر مشکل دارید
خیلی خفنه ولی خیلی بازی سنگینیه من قبلا نصبش کردم گرافیکش عین کنسول بود
اره داداش مث کنسوله اما کنسول پی اس 2 ?? داداش گرافیکش دیه در حد ps4 و وان اس نی که
یک عدد حقیر یافت شد!
اصن میدونی کیفبت درحد کنسولی به چه معنیه؟ گرافیک در حد ps2 این بازی؟ خب تو ک مخالف گبم های موبایلی پس نگاه نکن و نظر هم نده!
??????????
شرمنده بنده خدا حواسش نبود که گرافیک بازی در حد رد دد ردمپشن ۲ و د لست اف اس۲.
من مشکلی با موبایل گیمینگ ندارم ولی دیگه موبایل گیمرا شورشو دراوردن طرف کلی پول میده برای ps5 ,xbox،nitendo switch یا pc بعد انتظار داری همون کیفیت رو داخل گوشی داشته باشه؟
خب شما پول داری بعضیا که پول ندارن باید برن هی گیم نت یا کنسول یکی دیگرو قرض بگیرن؟یکم منطقی باشین مشکلتون با موبایل گیمینگ چیه اخه
مشکلشون اینه که خیلی از پیسی یا کنسول پلیرا فکر میکنن هر چقد گرافیک اونجا خوب باشه باید تو موبایل هم انقدر خوب باشه
دوما هم داستان نویس و طراح درست حسابیه که بازی های موبایل نداره