ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم ترسناک کمیک بوکی - Banner
فیلم سینمایی

۱۰ فیلم ترسناک اقتباس شده از کمیک بوک‌ها

در دهه اخیر که فیلم‌های کمیک بوکی بازار را تحت تسلط خود درآورده‌اند، مخاطبان اکثراً با آثاری ارتباط برقرار می‌کنند که در آن‌ها ابرقهرمان‌ها در ماجرایی اکشن به نجات دنیا می‌پردازند. با این حال، کمیک ...

محمدرضا صفری
نوشته شده توسط محمدرضا صفری | ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۲

در دهه اخیر که فیلم‌های کمیک بوکی بازار را تحت تسلط خود درآورده‌اند، مخاطبان اکثراً با آثاری ارتباط برقرار می‌کنند که در آن‌ها ابرقهرمان‌ها در ماجرایی اکشن به نجات دنیا می‌پردازند. با این حال، کمیک بوک‌های بسیار خوبی خارج از چرخه ابرقهرمانی نیز وجود دارند و برخی از آن‌ها نیز نظر مخاطبان را به خود جلب کرده‌اند. بسیاری از این داستان‌ها توانسته‌اند راه خود را به روی پرده سینما باز کنند؛ البته با درجات موفقیت متفاوت.

فیلم‌های کمیک بوکی حاضر در این لیست در واقع داستان‌های ترسناکی هستند که از هیولاهای ساده مثل زامبی‌ها و ومپایرها گرفته تا ماجراهایی با حضور شیاطین، قاتلین سریالی و روایت‌های انتقام را شامل می‌شوند. برای طرفداران ژانر وحشت، اکثر این فیلم‌ها می‌توانند یک تماشای لذت بخش و تجربه چیزی متفاوت از آثار مرسوم این سبک باشند.


۱۰. 30 Days of Night - سال ۲۰۰۷

استیو نایلز (Steve Niles) و بن تمپل‌اسمیت (Ben Templesmith) با همکاری انتشارات IDW سری کمیک 30 Days of Night را در سال ۲۰۰۲ منتشر کردند. داستان این کمیک یک اثر ترسناک ساده و تأثیرگذار بود؛ در یک محله در آلاسکا که هر سال ۳۰ روز تاریکی مطلق است، ومپایرها خود را آماده می‌کنند با تصور این که می‌توانند این محله را خیلی زود تسخیر کنند. با این وجود، رقبای قدرتمندی در برابرشان قرار می‌گیرد.

فیلم اقتباس شده از این کمیک در سال ۲۰۰۷ با کارگردانی دیوید اسلید و ایفای نقش جاش هارتنت و ملیسا جرج منتشر شد. با این که نظرات ضد و نقیض از منتقدان دریافت کرد اما طرفداران ژانر وحشت نسبت به خشونت و جلوه‌های ویژه ترسناک فیلم نظر مثبتی داشتند. به این ترتیب 30 Days of Night از فروش خوبی نیز برخوردار شد تا یک دنباله کوچک‌تر و یک مینی‌سری پیش درآمد برای آن در شبکه FEARnet ساخته شود.

۹. Hellboy - سال ۲۰۰۴

در سال ۲۰۰۴، گیرمو دل تورو کمیک ترسناک Hellboy را روی پرده‌های سینما آورد. مایک میگنولا (Mike Mignola) کسی بود که این سری کمیک را از طریق انتشارات دارک هورس عرضه کرد و خیلی زود نیز به موفقیت بزرگی رسید. هل‌بوی یک شیطان از جهنم بود که به شکل یک نوزاد به زمین آمده بود و پیشگویی شده بود که قرار است کارهای بزرگی انجام دهد. هل‌بوی به عنوان یک شکارچی شیطان با عضویت در یک گروه دولتی فعالیت‌های فرا طبیعی با نام B.R.P.D. مسیر زندگی خاصی برای خود انتخاب کرده بود.

دل تورو اکثر بخش‌های داستان کمیک را بدون تغییر اقتباس کرده بود. او داستان را طوری پیش برد که نازی‌ها هل‌بوی را احضار کرده بودند، سپس هل‌بوی را تبدیل به یک قهرمان مردد و بد اخلاق تبدیل کرد که دیگر شخصیت‌های فرا طبیعی را در جنگ با شیاطین جهنمی هدایت می‌کرد. Hellboy یک فیلم با موفقیت کوچک از نظر فروش درآمد و نقدهای مثبتی نیز دریافت کرد. اکثر منتقدان طنز و جلوه‌های ویژه دینامیک آن را مورد تحسین قرار دادند.



۸. Hellboy II: The Golden Army - سال ۲۰۰۸

با این که فیلم Hellboy یک موفقیت جزئی از نظر فروش به همراه نقدهای مثبت بود اما دنباله آن فروش بهتری تجربه کرد و حتی نامزد دریافت جایزه اسکار برای بهترین گریم نیز شد. داستان فیلم Hellboy II: The Golden Army درباره یک پیش‌گویی از نبردی باستانی بین انسان‌ها و موجودات جادویی بود.

این فیلم از نظر بصری حتی نسبت به فیلم اول نیز دینامیک‌تر بود. دل تورو توانست با خلاقیت بی‌انتهای خودش یک دنیای بی‌نظیر را روی پرده سینما خلق کند. با این حال، مشکل این جا بود که برنامه گیرمو دل تورو برای Hellboy II: The Golden Army در واقع به عنوان فیلم دوم یک سه‌گانه بود اما مایک میگنولا تصمیم گرفت تا این ایده را رد کند.

۷. Blade - سال ۱۹۹۸

با این که بسیاری از مردم از فرانچایز X-Men به عنوان شروع موفقیت سینمایی آثار اقتباس شده از کمیک‌های مارول یاد می‌کنند اما اولین موفقیت انتشارات مارول در دوران معاصر به شکل فیلم سینمایی مربوط به Blade سال ۱۹۹۸ است. این فیلم که اقتباس شده از روی کمیک‌های ترسناک مارول درباره یک شکارچی ومپایر است که خودش نیز یک نیمه ومپایر محسوب می‌شود، ترکیبی از ژانر وحشت و اکشن ابرقهرمانی است که قبلاً دیده نشده.

وسلی اسنایپس ایفا کننده نقش بلید در این سه‌گانه بود و در اولین فیلم به دنبال کشتن مردی بود که مادرش را به قتل رسانده و خودش را نیز به این موجود تبدیل کرده بود. بلید با این که در کمیک‌ها یک ابرقهرمان محسوب می‌شود و در مقاطعی نیز به عضویت اونجرز درآمده اما در فیلم Blade با ژانر وحشت به نمایش کشیده می‌شود.



۶. Blade II - سال ۲۰۰۲

وقتی Blade پس از چهار سال صاحب یک دنباله شد، وسلی اسنایپس در نقش شکارچی ومپایر باقی ماند اما کارگردانی جدید به این فرانچایز ملحق شد. این کارگردان گیرمو دل تورویی بود که هنوز دو سال تا ساخت فیلم ترسناک کمیک بوکی Hellboy خود فاصله داشت.

دل تورو، ران پرلمن را به پروژه اضافه کرد تا نقش ومپایری را ایفا کند که یک جوخه ضربت برگزیده را رهبری می‌کند و سپس او را با بلید متحد کرد تا سعی در از بین بردن ومپایرهای هایبریدی کنند که تهدیدی هم برای انسان‌ها و هم برای ومپایرها بودند. Blade II هم خوب فروخت و هم نقدهای مثبتی دریافت کرد و سکانس‌های اکشن و ست پیس‌های دل تورو نیز تحسین شدند.

۵. The Crow - سال ۱۹۹۴

در سال ۱۹۹۴، یکی از محبوب‌ترین کمیک‌های ترسناک در تاریخ صاحب یک فیلم شد. این فیلم هم نظر منتقدان را به خود جلب و هم یک داستان تراژیک را در تاریخ سینما ثبت کرد. جیمز اوبار (James O'Barr)، در سال ۱۹۸۹ کمیک The Crow را برای انتشارات کالیبر کامیکز خلق کرد که در ضمن خود یک اثر موفق محسوب می‌شد. در سال ۱۹۹۴، الکس پرویاس کارگردانی فیلم The Crow را برعهده داشت که برندون لی، پسر بروس لی افسانه‌ای، نقش اصلی آن را ایفا می‌کرد.

داستان فیلم درباره گروه خلافکاری بود که اریک دریون (Eric Draven) و نامزدش را می‌کشند اما دریون با قدرت کلاغ از دنیای مردگان بازمی‌گردد تا انتقام خود را از کسانی که در حق او بدی کرده بودند بگیرد. با موسیقی‌های آلترناتیو راک، جنبه‌های بصری دینامیک و ایفای نقش عالی، این فیلم تبدیل به یک اثر کالت کلاسیک شد. متأسفانه، برندون لی بر اثر یک صانحه در طی فیلم‌برداری فیلم The Crow از دنیا رفت.



۴. Constantine - سال ۲۰۰۵

Constantine یک فیلم ترسناک کمیک بوکی بود که سال‌ها پس از انتشارش مورد تحسین قرار گرفت. طرفداران دنیای کمیک‌ها، جان کنستانتین خود را با ایفای نقش مت رایان در سریال تلویزیونی شبکه CW پیدا کردند. با این حال، در سال ۲۰۰۵، این کیانو ریوز بود که نقش کنستانتین را در یک فیلم سینمایی بازی کرد.

بر اساس کمیک Hellblazer ورتیگو، نوشته شده توسط آلن مور (Alan Moore)، جان کنستانتین یک جادوگر خیابانی بود که زندگی‌اش را وقف مبارزه با شیاطین کرده تا سعی در نجات روحی کند که سال‌ها پیش آن را نفرین کرده بود. فیلم Constantine با وجود فروش خوب اما نقدهای ضعیفی به خاطر نحوه به تصویر کشیدن کنستانتین توسط ریوز دریافت کرد. هر چند با وجود انتخاب اشتباه کیانو ریوز به عنوان بازیگر اما داستان و اکشن این فیلم تحسین شد.

۳. Swamp Thing - سال ۱۹۸۲

یکی از اولین فیلم‌های کمیک بوکی ترسناکی که توانسته بود با وسعت بالا منتشر شود، Swamp Thing در سال ۱۹۸۲ بود. وس کریون هنوز فیلم A Nightmare on Elm Street را خلق نکرده بود اما این فرصت را داشت که با شخصیت سوامپ ثینگ، که توسط لن وین (Len Wein) و برنی رایت‌سان (Bernie Wrightson) در سال ۱۹۷۱ برای انتشارات دی‌سی خلق شد بود، یک اثر کمیک بوکی را بسازد.

فیلم و کمیک Swamp Thing داستان الک هالند (Alec Holland) را روایت می‌کند؛ دانشمندی که وقتی آزمایشگاهش منفجر می‌شود، تبدیل به هیولایی به نام سوامپ ثینگ می‌شود. Swamp Thing نقدهای مثبتی به خاطر جذابیت‌های خاصش دریافت کرد و هفت سال بعد یک دنباله نیز بر اساس آن ساخته شد.



۲. From Hell - سال ۲۰۰۱

با این که شاید خیلی از مخاطبان این را ندانند اما فیلم From Hell جانی دپ بر اساس رمانی گرافیکی خلق شده توسط آلن مور و ادی کمپل (Eddie Campbell) ساخته شده است. این کمیک یک اثر ترسناک و بسیار دور از آثار ابرقهرمانی بود.

در فیلم From Hell شاهد یک کاراگاه لندنی هستیم که در حال تحقیق روی قتل‌های جک قصاب است. این اثر در واقع سعی دارد این پرونده را در دنیای داستانی خود و با نگاه به جنبه ترسناک قتل‌ها در دهه ۱۸۸۰، حل کند. این فیلم نقدهای ضد و نقیضی دریافت کرد و از نظر فروش نیز موفقیت کوچکی به دست آورد. اتمسفر و ایفای نقش بازیگران From Hell مورد تحسین واقع شدند.

۱. Spawn - سال ۱۹۹۷

یکی از دست کم گرفته شده‌ترین فیلم‌های ترسناک اقتباس شده از کمیک‌ها، Spawn سال ۱۹۹۷ است. خود این سری کمیک به عنوان یکی از موفق‌ترین آثار تاریخ انتشارات ایمیج محسوب می‌شود که توسط تاد مک‌فارلن (Todd McFarlane) در سال ۱۹۹۲ خلق شد. اسپاون یک مأمور سی‌آی‌ای بود که روسایش دستور قتل او را صادر می‌کنند تا سر از جهنم درآورد.

با این حال، با یک معامله با شیطان، او تبدیل به شکل یک هل‌اسپاون (Hellspawn) به زمین بازمی‌گردد؛ یک وسیله نابودی که سعی می‌کند جلوی استفاده خودش از قدرت‌هایش را بگیرد، چرا که در آن صورت دوباره به جهنم بازمی‌گردد. مایکل جای وایت در این فیلم به ایفای نقش پرداخت. Spawn از نظر فروش موفقیتی جزئی داشت ولی اکثر نقدهای آن منفی بودند. با این حال، به لطف ذات خاصش، تبدیل به یک کالت کلاسیک شده است.


به مطالعه ادامه دهید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • Rar
    Rar | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    بهترین کسانتین
    ترسناک ترین بلید(البته بیشتر دلهوره اور هست)

  • Wind
    Wind | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    کنستانتین رو از همه بیشتر دوست داشتم، تقریبا هشتاد درصد عناوین این لیست رو دیدم. امیدوارم دنبالش ساخته بشه.

  • Amirggsain
    Amirggsain | ۱۱ شهریور ۱۴۰۰

    سلام
    ولی کیانو ریوز خیلی خوب نقششو بازی کرد که ؟ من چندشب مخم درگیر فیلمش بود ?

    • mostafab2019
      mostafab2019 | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

      کیانو ریوز خیلی مشهور شده، میدونی واقعا خوب بازی میکنه.

      • Amirggsain
        Amirggsain | ۱۳ شهریور ۱۴۰۰

        اره حقیقتا خوب بازی می‌کنه خصوصا تو جان ویک واقعا نقش یک لولوخورخوره را اجرا میکرد ?

    • mostafab2019
      mostafab2019 | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

      جدیدا همه جا هم هست حتی تو باب اسفنجی هم بود ???
      کیانو ریوز اینجا، کیانو ریوز اونجا، کیانو ریوز همه جا

      • Amirggsain
        Amirggsain | ۱۳ شهریور ۱۴۰۰

        اره ??

مطالب پیشنهادی