ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی بازی WarioWare: Get It Together!

انتشار در ۱۴ آبان ۱۴۰۰
آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۱۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۹:۰۰
آرش پارساپور
آرش پارساپور

منتشر‌ شده در 3 سال قبل
اشتراک گذاری:

واریو دشمن ماریو در برخی از بازی‌های این سری است؛ احتمالا قیافه‌اش را بشناسید. مردی چاق با کلاهی زرد که به جای M یک W روی این کلاه جا خوش کرده تا تاکید کند که دقیقا برعکس ماریو است. او حالا نزدیک به ۲۰ سال است که در سری ماریو قرار گرفته و شخصیت بسیار محبوبی شده است به طوری که ایلان ماسک حتی در برنامه تلویزیونی «شب شنبه» لباس او را می‌پوشد. واریو یکی دو سال پس از ورود به دنیای بازی‌های ماریو با بازی اختصاصی خودش به حیات خود در بازی‌های ویدیویی ادامه داد. سری واریولند ده پانزده سالی ادامه داشتند و در کنار آن سری واریوویر (WarioWare) به وجود آمد که در حال حاضر آخرین نسخه از این سری عرضه شده است؛ یعنی بازی WarioWare: Get It Together!.

بررسی بازی WarioWare: Get It Together!
امتیاز متاکریتیک: 76 امتیاز
امتیاز دهید:
  • عالی
  • خوب
  • متوسط
  • خوب نیست!
  • ضعیف!
میانگین امتیاز کاربران 7.3
بیشتر
ناشر بازی: نینتندو
سازنده بازی: نینتندو

سری واریوویر در واقع از همان ابتدا چند هدف را دنبال می‌کرد، یکی نمایش قابلیت‌های کنسول بازی نینتندو بود و دیگری سرگرم کردن جمع‌های دورهمی. واریوویر داستان واریو را روایت می‌کند که یک کمپانی بازیسازی درست می‌کند تا طلا به دست بیاورد (اگر نمیدانید باید بدانید که واریو اساسا عاشق طلا است) و در این راه به یک عالم میکروگیم سر می‌زند.

میکرو گیم با مینی گیم تفاوت‌هایی دارد و سری واریوویر برخلاف ماریو پارتی که شامل مینی‌گیم‌های متعددی است، شامل میکرو گیم‌های گوناگون است. میکرو گیم‌ها همانطور که از اسمشان برمی‌آیند خیلی خیلی کوتاه‌تر از مینی گیم هستند. در واقع مدت زمان بازی آنها لزوما ده ثانیه هم نمی‌شود و پشت سر هم بر سر گیمر می‌ریزند. میکروگیم‌های سری واریو بسته به کنسولی که روی آن عرضه می‌شود همیشه متفاوت بوده و برخی از آنها از قابلیت‌های کنسول بهره می‌بردند (مثل قابلیت لمسی بودن Nintendo DS) اما بازی WarioWare: Get It Together! فرمول بازی جدید ماریو پارتی را تکرار نکرده و کاری کرده که بازی عملا با هر کنترلر دکمه داری انجام پذیر نباشد. هر چند برای بسیاری از میکروگیم لزوما نیازی به قابلیت‌های موشن کنترل یا صفحه لمسی کنسول نینتندو سوییچ نیست اما بازی با جویکان، همانطور که از لوگوی آن هم مشخص است؛ تجربه بهتری را رقم می‌زند.

WarioWare: Get It Together! همان داستان همیشگی را دنبال می‌کند، واریو در دنیای بازیسازی‌اش به سر می‌برد و زمانی که بازی‌شان به مرحله نهایی می‌رسد و قصد تست کردن آن را دارد، می‌بیند که کنسول روشن نمی‌شود و در نهایت ناگهان مورد حمله هکرها قرار می‌گیرد و این باگ‌ها در سرتاسر بازی پخش می‌شوند. او حالا به همراه دوستانش که دیگر کاراکترهای بازی هستند به دنیاهای مختلف سر می‌زند تا با سپری کردن میکروگیم‌ها بتواند در نهایت با باگ مربوطه رسیده و آن را از صفحه روزگار محو کند!

شاید باورتان نشود اما عنوان WarioWare: Get It Together! انصافا برای یک بازی که فقط شامل حال میکرو گیم‌های متعدد است، داستان درخور و جالبی را تدارک دیده که هرچه بیشتر پیش می‌روید، جالب‌تر می‌شود. این داستان حتی توییست‌های جالبی دارد که در اواسط بازی به سراغ گیمر می‌آیند و با اینکه در وهله اول اصلا به نظر نمی‌رسد که بازی داستان مثل آدمیزادی ! داشته باشد اما در نهایت ثابت می‌کند که می‌توان در جهان میکرو گیم هم داستان پردازی قابل قبولی داشت. این همان جادوی نینتندو است که همیشه از آن صحبت می‌شود.

بازی WarioWare: Get It Together! شامل بیش از ۲۲۰ میکرو گیم است! این یک عدد بسیار هیجان انگیز و و واقعا در نوع خود کولاک است! این ۲۲۰ میکرو گیم در طول رد کردن مراحل بازی به سراغ شما می‌آیند. برای رد کردن بازی‌ها چند ثانیه بیشتر مهلت ندارید و باید خیلی خیلی سریع وارد عمل بشوید. بعضی از میکرو گیم‌ها بسیار ساده و کشککی هستند و برخی نیز کمی پیچیدگی بیشتری دارند. یکی از آنها می‌تواند جمع زدن دو عدد تک رقمی ساده یا پاک کردن آب از روی صورت یک مرد باشد و دیگری می‌تواند یک پازل کمی سخت‌تر باشد که انصافا رد کردن آن در عرض چند ثانیه کار سختی است.

مواجه شدن با این میکرو گیم‌ها به طور متعدد و پشت سرهم در ابتدا بسیار عذاب آور است و اصلا شاید سر درد بیاورد. بازی‌ها یک به یک پشت هم می‌آیند و یک هارمونی دیوانه وار را تشکیل می‌دهند. در ابتدای امر که اصلا نمی‌دانید باید با این بازی‌ها چه کنید و قواعد آن را درست نمی‌دانید، دائما گند می‌زنید و شکست می‌خورید. بازی به مرور جا می‌افتد و شما هم با قوانین میکرو گیم‌ها آشنا می‌شوید. این آشنا شدن نیم ساعتی زمان می‌برد و پس از آن گیمر رسما روی دور می‌افتد و دیگر نمی‌توان جلویش را گرفت!

روان شدن این بازی‌ها بعد از مدتی و به اصطلاح خودمانی، «به دست آوردن لم میکرو گیم‌ها» کاری می‌کند که دیگر موتور گیمر خاموش نشود. شخصا هنگام سر و کله زدن با این میکرو گیم‌ها بدون اینکه متوجه گذر زمان شوم دو سه ساعتی نشستم و برایم به نظر چند دقیقه آمد. بازی‌ها هیجان انگیز هستند و بیشتر از آنکه IQ شما را به چالش بکشند، به سراغ هوش هیجانی یا همان EQ شما می‌روند. شما باید سریعا وارد عمل بشوید و لااقل کاری که فکر می‌کنید درست است را انجام دهید؛ شاید فرجی شد و درست جواب داد! اگر در طول رد کردن مراحل باختید هم نگران نباشید، با پرداخت صد سکه ناقابل که ارزش چندانی در جهان بازی ندارد می‌توانید یک کام بک بزنید و دوباره از اول پیش بروید.

شخصیت‌های متفاوتی در بازی حضور دارند که هر یک قابلیت‌های خاص خودشان را دارند. این شخصیت‌های بامزه همراهان شما در تک تک مراحل هستند و خود شما قبل از ورود به مرحله انتخاب می‌کنید که تیم‌تان شامل چه افرادی باشد. گاهی تیم‌ها سه نفره است و گاهی تا چهار پنج نفر هم می‌رسد. ویژگی هر یک از شخصیت‌ها را درست دریابید و ببینید با کدام یک راحت‌تر هستید، گاهی حضور یک شخصیت در حل یک میکرو گیم واقعا کمکتان می‌کند و یکی دیگر شاید اصلا هیچ فایده‌ای برای بازی نداشته باشد. البته در این میان بالانس سختی بازی به خوبی رعایت شده و خیالتان راحت باشد که قرار نیست بازی بی‌رحمانه با شما رفتار کند هر چند جنون سرعت بازی آنقدری زیاد است که بتوان برچسب بی‌رحمانه را به این موضوع اختصاص داد.

طراحی بصری این میکروگیم‌های دیوانه وار واقعا جذاب است و در بسیاری از آنها اشارات متعددی به دیگر بازی‌های نینتندو نظیر زلدا و دانکی کانگ و خود سری ماریو و متروید و.... می‌شود. این خاطره بازی و شوخی کردن با بازی‌های نینتندو برای هواداران این کمپانی بسیار هیجان انگیز است.

واریوویر بازی هیجان انگیزی برای یک تیم دو نفره است (متاسفانه بازی تنها دو نفره است و برخلاف ماریو پارتی برای جمع‌های بزرگتر چیزی در چنته ندارد). شما و هم بازی‌تان در بازی WarioWare: Get It Together! قطعا لحظات دیوانه‌واری را تجربه خواهید کرد و احتمالا از سر و کول همدیگر بالا هم بروید. نینتندو و دستپخت جدیدش واقعا بازی اعجوبه‌ای است که به سرعت به آن معتاد می‌شوید و دل کندن از آن بسیار سخت می‌شود. تجربه آن برای تمام گیمرهای دو نفره تاریخ واجب است هرچند روند تکنفره آن هم به قدر کافی جذاب است اما شدیدا پیشنهاد می‌شود که بازی را دو نفره پیش ببرید.



ویجی لاگ: چرا باید نینتندو سوییچ بخریم؟

خلاصه بگم که...

بازی WarioWare: Get It Together! همانطور که از اسمش پیداست یک بازی ناب برای جمع دو نفره شماست. چه نفر کنار دستی‌تان گیمر حرفه‌ای باشد چه نباشد می‌توانید با او لحظات خوشی را در دنیای دیوانه وار واریو سپری کنید. اگر فن نینتندو باشید که با المان‌ها و ایستراگ‌های متعدد دیگر بازی‌های نینتندو هم بسیار کیف می‌کنید! حواستان باشد به بازی و ذهنتان کمی فرصت بدهید تا با روند تند و دیوانه وار میکرو‌گیم‌های متعدد بازی که بیش از ۲۲۰ مورد هستند، کنار بیایید.

می‌خرمش

اگر خواهر و برادر یا پارتنری دارید که می‌خواهید با آن گیم بزنید و سرگرم بشوید، WarioWare: Get It Together! دقیقا برای شما ساخته شده است.

نمی‌خرمش

بازی یک کالکشن پر از میکرو گیم‌های متنوع است و قرار است با این میکرو گیم‌ها ذهن شما را به چالش بکشد و سرعت هوش‌تان را بالا ببرد، اگر با این مفاهیم حال نمی‌کنید، خط قرمز پررنگی دور آن بکشید.

  • امتیاز ویجیاتو82
  • امتیاز
    • عالی
    • خوب
    • متوسط
    • خوب نیست!
    • ضعیف!
    میانگین امتیاز کاربران 7.3
  • امتیاز متاکریتیک76

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • AmACoder
    AmACoder | ۱۵ آبان ۱۴۰۰

    خواهر برادر ...

  • soul-ninja-15
    soul-ninja-15 | ۱۴ آبان ۱۴۰۰

    برام عجیب بود انقدر تفاوت بین میکروگیم هاش!

مطالب پیشنهادی