ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم Now You See Me 3 در باکس آفیس صدرنشین شد
اخبار سینما و تلویزیون

گزارش باکس آفیس: فیلم Now You See Me 3 با ۲۱.۳ میلیون دلار صدرنشین شد

افت شدید Predator: Badlands در هفته دوم

آرش بوالحسنی
نوشته شده توسط آرش بوالحسنی تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ | ۱۳:۰۰

فیلم Now You See Me: Now You Don’t با یک حقه تازه توانست از اکشن پرهزینه گلن پاول در Running Man و دومین آخر هفته Predator: Badlands که بازسازی تحسین‌شده یک فرنچایز قدیمی است، پیشی بگیرد.

سومین فیلم مجموعه Now You See Me آخر هفته را با فروش ۲۱.۳ میلیون دلاری پشت سر گذاشت؛ رقمی قابل‌قبول برای مجموعه‌ای که از سال ۲۰۱۶ عنوان تازه‌ای نداشت. این فیلم همچنین ۵۴.۲ میلیون دلار از ۶۴ بازار بین‌المللی کسب کرد و مجموع فروش جهانی را به ۷۵.۵ میلیون دلار رساند.

پال درگاربديان، مدیر بخش تحلیل بازار در کام‌اسکور، می‌گوید: «این فرنچایز همچنان توان کار دارد. مخاطبان بین‌المللی واقعا به فیلم کمک کردند.»

این موفقیت خبری خوب برای لاینزگیت است؛ استودیویی که در ماه‌های گذشته با فیلم‌های کم‌فروش مثل Ballerina و Good Fortune دست‌وپنجه نرم می‌کرد. شاید این نقطه آغازی برای بازگشت اقبال این استودیو باشد؛ جایی که The Housemaid اقتباس پرفروش فريدا مک‌فادن در آذر اکران می‌شود و Michael بیوگرافی مایکل جکسون و The Hunger Games: Sunrise on the Reaping نیز در سال ۲۰۲۶ روی پرده خواهند رفت. روبن فلایشر، کارگردان Venom و Zombieland، ساخت Now You See Me: Now You Don’t را بر عهده داشت و بازیگران اصلی شامل جسی آیزنبرگ، وودی هرلسون، آیلا فیشر و دیو فرانکو بار دیگر در نقش شعبده‌بازانی که ثروتمندان فاسد را سرکیسه می‌کنند، بازگشته‌اند. قسمت چهارم مجموعه هم در دست ساخت است.

کوین گریسون، مدیر توزیع داخلی لاینزگیت، می‌گوید: «دقیقا همان چیزی را تحویل دادیم که تماشاگر انتظار داشت.» او تاکید کرد بازگرداندن چهره‌های اصلی مجموعه و اضافه کردن نسل تازه‌ای از بازیگران مثل جاستیس اسميت، دومينيك سسا و آريانا گرينبلت باعث شد مخاطبان جوان‌تر نیز جذب شوند.

اما Running Man که پاول را کنار کارگردان محبوب ادگار رایت قرار داده بود، در برابر Now You See Me: Now You Don’t شانسی نداشت و با فروش نه‌چندان چشمگیر ۱۷ میلیون دلار در رتبه دوم نشست. این فیلم در بازار بین‌المللی ۱۱.۲ میلیون دلار فروخت و مجموع فروش جهانی‌اش را به ۲۸.۲ میلیون دلار رساند؛ رقمی نگران‌کننده با توجه به اینکه پارامونت ۱۱۰ میلیون دلار صرف تولید آن کرده است. این نخستین لغزش پاول پس از موفقیت‌های متوالی او در Anyone But You، Top Gun: Maverick و Twisters به شمار می‌رود. این نتیجه برای رایت هم خبر خوبی نیست؛ کارگردانی که بعد از شکست فیلم Last Night in Soho در سال ۲۰۲۱، به یک موفقیت در باکس آفیس نیاز داشت. پارامونت پیش از اکران امید داشت افتتاحیه فیلم از ۲۰ میلیون دلار عبور کند. Running Man زمانی ساخته شد که هنوز کنترل پارامونت در اختیار اسکای‌دنس دیوید الیسون قرار نگرفته بود.

جف باک، تحلیلگر شرکت اگزبيتر رلیشنز، می‌گوید: «این فیلم عملا از نفس افتاده. بعید است بتواند در فصل تعطیلات دوام بیاورد.»

دو فیلم تازه این هفته هرکدام مخاطبان متفاوتی را نشانه گرفتند. ۶۳ درصد تماشاگران Running Man مرد بودند و ۷۰ درصد آنها بین ۱۸ تا ۴۴ سال داشتند. در مقابل، ۵۴ درصد مخاطبان Now You See Me: Now You Don’t زن بودند و ۶۵ درصد از آنها بالای ۲۵ سال سن داشتند.

Running Man دومین اقتباس از رمان دیستوپیایی استیون کینگ است؛ نخستین نسخه در سال ۱۹۸۷ با بازی آرنولد شوارتزنگر ساخته شد. شوارتزنگر همچنین با Predator: Badlands بی‌ارتباط نیست، چرا که او در نسخه اصلی Predator در همان سال بازی کرده بود. Predator: Badlands در دومین آخر هفته اکران با سقوط شدید ۶۸ درصدی، ۱۳ میلیون دلار فروخت و مجموع فروش داخلی‌اش را به ۶۶.۳ میلیون دلار رساند. هزینه ساخت این فیلم ۱۰۵ میلیون دلار بوده و تاکنون ۱۳۶.۳ میلیون دلار در جهان فروش داشته است.

دیگر اکران مهم هفته، Keeper محصول نئون و ساخته اوزگود پرکينز، تنها ۲.۵ میلیون دلار فروش کرد و در رتبه هفتم نشست. این رقم در برابر افتتاحیه‌های قبلی پرکينز یعنی Longlegs با ۲۲ میلیون دلار و The Monkey با ۱۴ میلیون دلار بسیار ناامیدکننده است. منتقدان فیلم را به‌شدت نکوهش کردند و تماشاگران هم با دادن نمره D+ چندان رضایتی نشان ندادند. تنها نکته مثبت این است که Keeper تنها ۶ میلیون دلار هزینه داشته است. پرکينز سال آینده با فیلم The Young People که تاتیانا ماسلانی و نيكول كيدمن در آن بازی می‌کنند، تلاش تازه‌ای خواهد داشت.

Regretting You محصول پارامونت اقتباسی از رمان کالین هوور، در چهارمین هفته اکران با ۴ میلیون دلار رتبه چهارم را از آن خود کرد و مجموع فروش داخلی‌اش را به ۴۴.۹ میلیون دلار رساند. The Black Phone 2 محصول یونیورسال هم با فروش ۲.۶ میلیون دلاری در رتبه پنجم نشست و مجموع فروش خود را پس از پنج هفته به ۷۴.۷ میلیون دلار رساند.

در بخش رکوردها، One Battle After Another پس از هشت هفته اکران توانست از مرز ۷۰ میلیون دلار فروش داخلی و ۲۰۰ میلیون دلار فروش جهانی عبور کند. این ارقام برای یک تریلر بزرگسالانه با درجه R قابل‌توجه است، اما نه وقتی وارنر ۱۴۰ میلیون دلار برای ساخت آن در اختیار پل توماس اندرسون و لئوناردو دی‌کاپریو گذاشته باشد. هرچند منتقدان آن را شاهکار خواندند و فیلم در فصل جوایز سروصدا به‌پا کرد، اما برای سر به سر شدن باید حدود ۳۰۰ میلیون دلار فروش می‌داشت و اکنون استودیو با زیان سنگینی روبه‌رو است.

در مجموع، فروش گیشه داخلی در این آخر هفته کمی بیش از ۷۵ میلیون دلار بود؛ اندکی بیشتر از دوره مشابه سال گذشته که کمدی تعطیلاتی دواین جانسون یعنی Red One درآمدها را به ۷۳.۲ میلیون دلار رسانده بود. هفته آینده اکران Wicked: For Good آغاز می‌شود و سالن‌داران را پس از یکی از ضعیف‌ترین پاییزهای تاریخ سینما امیدوار کرده است. برای آماده‌سازی تماشاگران، یونیورسال نسخه بازپخش Wicked را دوباره اکران کرد و ۱.۲ میلیون دلار به دست آورد.

درگاربديان می‌گوید: «در آرامش پیش از طوفان روز شکرگزاری هستیم. اوضاع رو به داغ شدن است.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی

مطالب مرتبط از نگاه دیجیاتو
۲۵ آبان ۱۴۰۴
۲۵ آبان ۱۴۰۴
۲۵ آبان ۱۴۰۴
۲۵ آبان ۱۴۰۴