ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

سونی قصد آوردن سرویس PS Now به گوشی‌های هوشمند را داشت

اسناد منتشر شده در دادگاه اپیک گیمز و اپل اطلاعات زیادی در اختیار ما قرار داده که بعضی از آن‌ها مربوط به برنامه‌ها کمپانی‌های دیگری مثل سونی می‌شود. به لطف این دادگاه ما متوجه شده‌ایم که ...

اشکان دولتی
نوشته شده توسط اشکان دولتی | ۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۰

اسناد منتشر شده در دادگاه اپیک گیمز و اپل اطلاعات زیادی در اختیار ما قرار داده که بعضی از آن‌ها مربوط به برنامه‌ها کمپانی‌های دیگری مثل سونی می‌شود.

به لطف این دادگاه ما متوجه شده‌ایم که گوگل برای خرید اپیک گیمز به تنسنت پیشنهاد همکاری داده، اپل از بازی فورتنایت ۳۰۰ میلیون دلار سود به دست آورده و اپیک گیمز برای انحصاری کردن بازی‌های پلی استیشن به سونی پیشنهادی ۲۰۰ میلیون دلاری داده بود. اکنون اسناد جدید منتشر شده که نشان می‌دهند سونی قصد دارد سرویس PlayStation Now را به گوشی‌های هوشمند بیاورد.

به نظر می‌رسد که اپل در زمینه نسخه موبایلی یکی از سرویس پلی استیشن که در راه گوشی‌های هوشمند بود، اطلاعاتی محرمانه داشت. این سرویس در ابتدا قرار بود بیش از ۴۵۰ بازی پلی استیشن ۳ را شامل و سپس بازی‌های پلی استیشن ۴ به آن اضافه شوند. بنابر گزارش سایت thegamer، این اسناد بسیار محرمانه بودند و تنها باید توسط وکیل‌ها مشاهده می‌شدند. اپل به این دلیل از این اسناد استفاده کرده چون در مقطعی روی سرویس خودش به اسم اپل آرکید کار می‌کرد.

مطلب پیشنهادی
با این سلاح‌ها جلوی دشمن کم نمی‌آورید!
بهترین سلاح‌های شاتگان در کالاف دیوتی وارزون موبایل
سونی

به نظر می‌رسد که پس از مدتی سونی برنامه‌های خودش را تغییر داده و اکنون قصد دارد بیشتر با سرویس گیم‌پس مایکروسافت رقابت کند. آن‌ها در حال حاضر روی پروژه Spartacus کار می‌کنند که روی پلی استیشن ۵ و پلی استیشن ۴ در دسترس قرار خواهد گرفت. ادعا می‌شود که این سرویس از سه رده پرداختی مختلف تشکیل شده و از بهار سال آینده شروع به کار خواهد کرد.

اولین رده، مزیت‌های حال حاضر پلی استیشن پلاس را شامل می‌شود که از جمله آنها می‌توان به بازی‌های آنلاین و عناوین ماهانه رایگان اشاره کرد. دومین رده، فهرست بزرگ‌تری از بازی‌ها را ارائه می‌دهد، همچون سرویس گیم پس شرکت مایکروسافت. در نهایت سومین رده نیز شامل دموهای توسعه یافته، استریم بازی‌ها و کتابخانه‌ای از عناوین پلی‌استیشن ۱ و ۲ و ۳ و بازی‌های کنسول دستی PSP را داراست.

مطلب پیشنهادی
بازگشتی دوباره به مپ Verdansk
بهترین لوکیشن‌های بازی کال آو دیوتی وارزون موبایل

ماینکرفت #۵۶ – چه بلایی سر پدرام اومده؟؟

تماشای ویدیو از یوتوب ویجیاتو

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • TLmen
    TLmen | ۲۲ آذر ۱۴۰۰

    ایده ای درباره اومدن سونی به گوشی ها ندارم

  • Pokamigamer
    Pokamigamer | ۲۲ آذر ۱۴۰۰

    از اپل خوشم نمیاد
    باعث شد دیگه تو تاریخ بشریت داخل جعبه همه موبایل ها لوازم جانبی نبینیم و ادعا کرد میخواد از محیط زیست حفاظت کنه(دلیل اصلی پول بود)

  • Lordofyharnam
    Lordofyharnam | ۲۲ آذر ۱۴۰۰

    بجای اینکارا بهتر نیست یه قانونی بزارن که هر انحصاری بعد یه سال روی سرویس بیاد؟؟
    ( نمیگم مثل گیمپس روز عرضه بیاد چون اصلا سیاست سونی اینه که بازی فروش بره ولی اگه بعد یه سال انحصاریا رو پی اس ناو برای همیشه بیاد میتونه ارزش خریدش رو بالا ببره )

  • Lordofyharnam
    Lordofyharnam | ۲۲ آذر ۱۴۰۰

    بجای اینکارا بهتر نیست یه قانونی وضع شه که بازیهای انحصاری بعد یه سال رو پی اس ناو بیاد
    ( نمیگم مثل گیمپس روز عرضه بیاد چون سونی سیاستش اینه که بازی باید فروش بره و بیشتر بازی ها هم انقدر خوب هستن که ارزش هفتاد دلار رو دارن)

  • Alireza8405
    Alireza8405 | ۲۲ آذر ۱۴۰۰

    حقیقتی که مشخصه اینه که رقابت با گیم پس خیلی سخته و به بودجه ی زیاد، برنامه ی درست و همچنین سیاست های مشتری پسندانه ی زیادی احتیاج داره

    ولی واقعا امیدوارم پلی استیشن از پس این موارد بر بیاد و بتونه رقابت تنگاتنگی ایجاد کنه.
    چون معتقدم با اینکه فعلا بعید به نظر می رسه و از فیل اسپنسر هم بعیده، ولی اگر گیم پس به همین منوال پیش بره و بدون هیچ رقابتی و به آسانی در این سطح عالی بمونه و روز به روز هم پیشرفت کنه، بالاخره ممکنه (حتی شاید یک درصد ولی باز ممکنه) سیاست های پول پسندانه زیاد تر بشه و قیمت سرویس خیلی بره بالا و....
    گیم برای گیمر ها هر چی هم باشه، برای شرکت های پشتش در اصل یک تجارته دیگه

    ولی اگر یک رقابت تنگاتنگ پیش بیاد، میشه مثل ۲ تا میوه فروشی که سر یک چهار راه هستن و دست کم برای اینکه مشتری هاشون از دست نره، مجبورن هی کیفیت میوه ها رو ببرن بالا و قیمت رو تا جای ممکن بیارن پایین و این یعنی بیشترین سود برای گیمر های هر دو طرف

مطالب پیشنهادی