اپلیکیشن هایی که بازار ایران را به تسخیر خود درآورده اند
در این روزهایی که اپلیکیشن های فروشگاهی بازار ایران به تسخیر خود درآورده اند به نظر می رسد دیگر نمی توان به صرف داشتن یک کسب و کار در دنیای واقعی به یک آینده درخشان ...
در این روزهایی که اپلیکیشن های فروشگاهی بازار ایران به تسخیر خود درآورده اند به نظر می رسد دیگر نمی توان به صرف داشتن یک کسب و کار در دنیای واقعی به یک آینده درخشان دست پیدا نمود. این چند سال نیز که با عنوان دوره کرونا سپری گردید ثابت کرد مردم علاقه زیادی به استفاده از اپلیکیشن های فروشگاهی و غیرفروشگاهی پیدا کرده اند و سعی می کنند نیازهای خود را به صورت مدرن و غیرسنتی مرتفع نمایند.
انسان برای پیشرفت در کسب و کار باید به نیازهای جامعه هدف توجه کند و امروزه این امر اثبات شده است که ارتباط مردم جامعه ما نیز با دنیای مجازی و کسب و کارهایی که در این محدوده طراحی شده اند بیشتر شده است و همین امر ضرورت طراحی اپلیکیشن فروشگاهی و غیرفروشگاهی را بر حسب موضوع برای صاحبان کسب و کارهای تولیدی و خدماتی نمایان می سازد. در این مقاله علاوه بر معرفی محبوب ترین اپلیکیشن هایی که بازار ایران را به تسخیر خود در آورده اند به اهمیت طراحی اپلیکیشن فروشگاهی نیز خواهیم پرداخت.
دیوار معروف ترین اپلیکیشن نیازمندی های رایگان در ایران
دیوار یکی از استارت آپ های ایرانیست که آینده موفق و درخشانی برای آن متصور هستیم. این اپلیکیشن در سال 1391 توسط آقای آرمندهی بنیان گذاری شد و برگرفته از تجربیات ایشان در کشور سوئد بوده است. در این اپ، آگهی های رایگان بسیار زیادی درج می شود به نحوی که میانگین ثبت آگهی در دیوار به میزان 40 هزار عدد در روز می رسد و این امر به معنای استفاده بسیار زیاد کاربران ایرانی از اپلیکیشن دیوار می باشد.
شما می توانید توسط اپلیکیشن دیوار بدون واسطه به دنبال مشتری یا کالای مورد نظر خود باشید. تنوع کالاها نیز به قدری است که امکان مقایسه قیمت را برای شما فراهم می کند تا بتوانید یک کالای مناسب را با قیمت ایده آل خریداری کنید. برای این کار کافی است تا نام شهر مورد نظرتان را انتخاب کرده و در دسته بندی مورد نیاز خود به دنبال ثبت آگهی یا کالای موردنظرتان باشید. استفاده از این اپ کاملا رایگان و بسیار آسان است و این دو ویژگی در میان اپ ها پرطرفدار ایرانی مشترک می باشد.
اسنپ و تپسی، تاکسی سرویس های اینترنتی
امروزه اغلب کسانی که در مراکز استان ها یا شهرهای شلوغ و پرجمعیت زندگی می کنند اپ های اسنپ و تپسی را روی گوشی موبایل خود نصب کرده اند تا بتوانند در مواقع لازم از خدمات تاکسی سرویس های اینترنتی استفاده کنند. این اپ ها نه تنها کمک شایان توجهی به کاهش کرایه خودروهای دربستی نمود و باعث شد تا قیمت ها در سطح معقولی قرار گیرند همچنین باعث صرف جویی در وقت، هزینه و انرژی مصرفی خودروها می گردد چرا که نزدیک ترین سفیر اسنپ و تپسی (راننده) پیغام شما را مبنی بر درخواست خودرو دریافت می کند و می تواند در محل قرار گیرد.
آپ، اپلیکیشن آسان پرداخت کاربران
آپ یک اپلیکیشن متفاوت در میان اپلیکیشن های معرفی شده در این مقاله است. این اپ قادر است امکان پرداخت و انتقال وجه در منزل یا محل کار را برای شما فراهم کند بی آنکه مجبور باشید به بانک مراجعه کنید یا به دنبال یک دستگاه عابر بانک باشید. این اپ زیرمجموعه شرکت آسان پرداخت پرشین است و بر روی گوشی های اندرویدی و ios نصب می گردد.
برای استفاده از آپ کافی است تا کارت بانکی شما رمز دوم داشته باشد. برای کارت به کارت می توانید اطلاعات کارت خود و شماره کارت فرد مقابل را وارد کرده و سپس بعد از تایید مبلغ و وارد کردن رمز دوم، تراکنش مورد نظر را انجام دهید. آپ را میتوانید از طریق کافه بازار، گوگل پلی و مایکت دانلود کنید. هرچند انتقال وجه بیشترین میزان استفاده از آپ را دربر می گیرد اما این اپلیکیشن امکانات دیگری از قبیل خرید شارژ، پرداخت قبوض، بیمه، شارژ اینترنت و نیکوکاری و... را هم ارائه می دهد.
دیجی کالا، بزرگ ترین فروشگاه مجازی ایران
امروزه همه ما ایرانیان با فروشگاه بزرگی همانند دیجی کالا آشنایی داریم. دیجیکالا بزرگ ترین فروشگاه آنلاین در ایران است که روزانه بیش از چهارمیلیون بازدیدکننده دارد. این فروشگاه امروزه 85 درصد از سهم بازار فروش آنلاین در ایران را از آن خود کرده است. دیجی کالا اولین و بزرگ ترین فروشگاه آنلاین است که انقلابی بزرگ در علم طراحی اپلیکیشن فروشگاهی ایجاد کرد و به همگان نشان داد برای کسب درآمد نیازی به داشتن یک فروشگاه واقعی ندارند و می توانند با بنا نهادن یک فروشگاه مجازی نیز به صورت گسترده فعالیت کنند.
بنا بر آمارهای منتشر شده این فروشگاه تا اوایل سال 1400 بیش از 4 میلیون کالای مختلف را توسط 160 هزار فروشنده عرضه نموده است و و ظرفیت پردازش 600 هزار کالا در روز را دارد. دیجی کالا نمونه موفق طراحی اپلیکیشن فروشگاهی است و امروزه بسیاری از افرادی که به دنبال درآمد غیرفعال هستند سعی می کنند با بهره گیری از این روش به کسب منافع اقتصادی در آینده بپردازند اما به نظر می رسد در این میان موفقیت از آن کسانی است که از مهارت و تجربه متخصصین در این زمینه بهره می برند.
مزایای ساخت و طراحی اپلیکیشن فروشگاهی
با مطالعه مطالب فوق و آشنایی با برترین و محبوب ترین اپلیکیشن های ایرانی قطعا تا حدودی با مزایای ساخت و طراحی اپلیکیشن فروشگاهی آشنایی پیدا کرده اید. مزایای داشتن یک اپ فروشگاهی عبارت است از:
- دسترسی آسان و سریع کاربران به محصولات و خدمات
- امکان ارسال نوتیفیکیشن به کاربران به صورت گروهی و اطلاع دادن به آن ها از اجناس جدید، تخفیفات صورت گرفته و امکانات دیگری که توسط اپ فراهم شده است.
- هزینه راه اندازی و ساماندهی پایین در مقایسه با میزان سودآوری و آینده اقتصادی بسیار بالا
- سرعت بالاتر نسبت به وب سایت های فروشگاهی
- معرفی بسیار سریع محصولات درج شده در فروشگاه
- افزایش رقابت و کسب اعتبار
- عدم نیاز به راه اندازی یک فروشگاه در دنیای واقعی
- عدم نیاز به کسب مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه هایی که در سطح شهر مشاهده می شود
- امکان مکالمه و مکاتبه با مشتریان و کاربران
- آگاهی از انتقادات و پیشنهادات سازنده مشتریان
- اطلاع کاربران از ویژگی ها و میزان رضایت مندی خریداران از کیفیت کالای مورد نظر
شرکت ویرا به شما کمک می کند تا بتوانید یک اپ فروشگاهی فعال با ظرفیت پردازش مناسب داشته باشید. طراحی یک اپ شاید در ابتدا کار آسان و راحتی به نظر برسد اما امکانات مختلفی که روی آن قرار می گیرد کیفیت نهایی کار شما را تعیین می کند. برای اینکه بتوانید بهترین اپلیکیشن فروشگاهی را داشته باشید می توانید از متخصصین فعال در شرکت ویرا کمک بگیرید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
پیام دادن باز شده /:
ارههه