ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم و سریال

بهترین فیلم‌های کمدی ایرانی

فیلم کمدی ایرانی ، فیلمی ست که به قصد خنداندن تماشاچی ساخته می‌شود و تماشاچی هم به همین نیت بلیطش را تهیه می‌کند تا یک فیلم طنز ایرانی خوب ببیند. تاریخ آغاز فیلم کمدی تقریبا ...

چکاوک کافی
نوشته شده توسط چکاوک کافی | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۵

فیلم کمدی ایرانی ، فیلمی ست که به قصد خنداندن تماشاچی ساخته می‌شود و تماشاچی هم به همین نیت بلیطش را تهیه می‌کند تا یک فیلم طنز ایرانی خوب ببیند. تاریخ آغاز فیلم کمدی تقریبا با ابداع سینما برابر است. پیش از آن هم کمدی‌ها همواره بخش مهمی از هنر؛ علی‌الخصوص هنر عامه‌پسند را تشکیل می‌دادند. امروز مهم‌ترین گونه در سینمای ما همین فیلم کمدی است و فیلم کمدی ایرانی هم طرفداران زیادی دارد.

علاوه بر محبوبیت و اثرگذاری، شمار بالای تولیدات این ژانر، کمدی‌ را به یک ابرژانر تبدیل کرده‌است. ابرژانرها، باعث بروز زیرژانرها می‌شوند. گونه‌هایی که از تلفیق یک ژانر اصلی با گونه‌هایی دیگر به دست می‌آیند. مانند کمدی‌های رمانتیک یا اجتماعی و فانتزی. فیلم های کمدی ایرانی هم از این قاعده مستثنا نیست.

در این نوشتار تلاش کرده‌ام حتی‌الامکان گونه‌های متفاوتی از کمدی را که در سینمای ما ساخته شده‌اند مرور کنم چرا که فیلم کمدی ایرانی خوب، منظورم واقعا خوب است، به ندرت ساخته می‌شود. لطفا تا پایان لیست بهترین فیلم های سینمایی طنز ایرانی با من همراه باشید.

اگر هم به دنبال فیلم سینمایی کمدی خارجی می‌گردید، به لیست تهیه شده از این آثار مراجعه کنید. در صورتی هم که می‌خواهید با برخی از بهترین سریال های کمدی ایرانی آشنا شوید، به مطلب لینک شده سر بزنید.

آبی و رابی (1309)

نخستین فیلم تاریخ سینمای ایران، یک کمدی بود. اوانس اوگانیانس به اصطلاح آن زمان رژیسور (کارگردان) آبی و رابی بود. فیلمی صامت که بیش از ده‌ برابر هزینه اولیه‌اش برای تهیه‌کننده سود به همراه آورد. آبی و رابی، یک فیلم 90 دقیقه‌ای بود اما داستان چندان منسجمی نداشت. مانند اولین تولیدات تاریخ سینما آبی و رابی هم از مجموعه شوخی‌هایی به سبک کمدی‌های بزن و بکوب تشکیل شده‌بود.

اجاره نشین‌ها (1365)

ایفای نقش عزت‌الله انتظامی در فیلم سینمایی کمدی ایرانی اجاره نشین‌ها

اهمیت اجاره‌نشین‌ها در این نکته نهفته‌است که این فیلم آغاز کننده موج کمدی‌های اجتماعی در سینمای ایران بود. فیلمی درباره یک آپارتمان بی‌وارث و دعوای ساکنان آن، به کارگردانی داریوش مهرجویی. نمادپردازی استادانه و ارجاعات ظریف سیاسی و اجتماعی در این فیلم که در زمان خود حرکتی بدیع و پیشرو به حساب می‌آمد، از نقاط عطف این فیلم است.

مالک آپارتمانی در حومه تهران درگذشته‌است. حالا عباس آقا (عزت‌الله انتظامی) که مباشر اوست، قصد دارد ملک را تصاحب کند. ساختمان فرسوده‌است اما عباس آقا حاضر نیست زیر بار تعمیرات آن برود.

آپارتمان شماره 13 (1369)

داستان فیلم کمدی ایرانی آپارتمان شماره 13، بی‌شباهت به اجاره‌نشین‌ها نیست. این‌بار هم پای یک ساختمان در میان است؛ با ساکنانی بدقلق‌تر. نقش اصلی فیلم را علیرضا خمسه، ستاره آن‌ سال‌های سینمای کمدی بازی می‌کند. ماشاءالله ایرانمنش به تهران می‌رود که ساختمان ارثیه پدری‌اش را بفروشد و با پولش، شریک یک تراشکار بشود و دخترش را به همسری بگیرد. اما ساکنان این ساختمان برای جلوگیری از آواره شدن خودشان و برای حفظ خانه‌ها همه کار می‌کنند.

یدالله صمدی آپارتمان شماره 13 را نوشته، کارگردانی و تهیه کرده‌است. از نکات قابل توجه فیلم، بازی روان و چشم‌نواز تیم بازیگری کار و از همه مهم‌تر، زنده‎یاد جمشید اسماعیل‌خانی ست.

دو نفر و نصفی (1370)

حضور آتنه فقیه‌نصیری و فرامرز قریبیان در سینمایی ایرانی کمدی دو نفر و نصفی

موفقیت آپارتمان شماره 13 باعث شد یدالله صمدی سال بعد با فیلم دیگری، باز هم با حضور علیرضا خمسه بیاید. این بار او در کنار فرامرز قریبیان و در دل یک قصه جمع و جورتر قرار می‌گرفت. این اثر اقتباسی آزاد است از داستان سه مرد و یک سبد نوشته کولین سرو.

دو پسرعمو، در پارک کودکی را پیدا می‌کنند و بعد از تلاشی ناموفق برای خلاصی از بچه، مجبور می‌شوند از او مراقبت کنند. کم‌کم حضور کودک، اخلاق، رفتار و کار و زندگی‌شان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

من زمین را دوست دارم (1372)

وقتی هنوز چندتایی ژانر در سینمای ما وجود داشت، ابوالحسن داوودی یک کمدی فانتزی ساخت. علیرضا خمسه، این‌ بار در نقش آدم فضایی ظاهر می‌شد. این اولین فیلمنامه بلند پیمان قاسم‌خانی، نویسنده سرشناس بود که ساخته شد.

یک راننده تاکسی، شبی در خیابان، با انسان عجیبی روبرو می‌شود، او را به خانه می‌برد، برایش نام انتخاب می‌کند و بر خلاف رفتارهای عجیبش، تلاش می‌کند راه و رسم انسان بودن را به او بیاموزد. خپیت، در اصل به خاطر مشکلی که برای ازدواجش پیش آمده به زمین تبعید شده‌است. کم‌کم نامزد فضایی او و موحودات فضایی دیگری هم روی زمین ظاهر می‌شوند و...

مارمولک (1382)

پرویز پرستویی در یکی از جنجالی‌ترین فیلم های طنز ایرانی با نام مارمولک

دور، دور پیمان قاسم‌خانی ست. کمال تبریزی با فیلمنامه او و با بازی پرویز پرستویی فیلمی را ساخت که ممکن نیست راجع به آن نشنیده‌باشید. فیلمنامه فیلم، از روی فیلم‌هایی با داستان‌هایی مشابه ایرانیزه شده‌است. مارمولک، به خاطر موضوع حساسیت‌برانگیزش در زمان اکران و عرضه در شبکه خانگی، همواره مورد بی‌مهری واقع شد. داستان این فیلم ایرانی کمدی درباره خلافکاری ست که برای فرار از کشور خود را به شکل یک روحانی درمی‌آورد. او را با پیش‌نماز یک مسجد اشتباه می‌گیرند و همین سوء تفاهم منشا ماجراهای بعدی فیلم می‌شود.

مطلب پیشنهادی
مغز نوزاد در بدن مادر!
نقد فیلم Poor Things – مخلوق یگانه

مکس (1383)

اولین سینمایی کمدی ایرانی سامان مقدم و باز هم فیلمنامه‌ای از پیمان قاسم‌خانی. قاسم‌خانی عادت دارد روی نقاط حساس دست بگذارد و با خط قرمز‌ها بازی کند. مکس هم درباره یک آدم اشتباهی دیگر است. موضوع فیلم مکس شباهت زیادی با فیلم سینمایی «مطرب» ساخته مصطفی کیایی دارد با این تفاوت که رویکرد مکس انسانی‌تر است و داستان منسجم‌تری دارد. همچنین برخلاف فیلم کیایی، مکس سال‌ها در توقیف بود!

بر اثر یک سوء تفاهم، یک خواننده رده‌پایین لوس‌آنجلسی به جای یک رهبر سرشناس ارکستر به ایران دعوت می‌شود. تفاوت‌های جایگاه و منش این دو شخصیت، منشا شوخی‌های این فیلم است.

آتش‌بس (1384)

در سال 84، تهمینه میلانی تصمیم گرفت پیام‌های اجتماعی‌اش را با زبانی نرم‌تر، شیرین‌تر و در قالب یکی از فیلمهای کمدی ایرانی بیان کند. او داستان فیلمش را بر اساس یک کتاب روانشناسی نوشت و از موش و گربه‌بازی‌های یک زوج جوان و عاشق برای خنداندن تماشاچی استفاده‌کرد. اهمیت آتش‌بس در دغدغه‌مندی باطنی آن، زیر پوسته کمدی‌اش است.

آتش‌بس، ماجرای ازدواج و جدایی یک زوج جوان است که با روایتی پاره‌ پاره بیان می‌شود. سایه، برای جدایی از همسرش به دفتر یک وکیل مراجعه می‌کند اما به اشتباه سر از مطب یک روانشناس در می‌آورد. آن‌ها تلاش می‌کنند به این ازدواج شانسی دوباره بدهند.

سن پطرزبورگ (1388)

سن پطرزبورگِ بهروز افخمی یکی از فیلم های کمدی ایرانی که ارزش دیدن دارند

خنده‌دار بودن مهم‌ترین ویژگی سن‌ پطرزبورگ است. در عین حال این فیلم داستان بسیار منسجمی دارد. در این فیلم پیمان قاسم‌خانی علاوه بر نویسندگی، بازی هم می‌کند. بهترین فیلم کمدی‌ای که بهروز افخمی ساخته‌است، یک روایت جعلی تاریخی ست با چاشنی شارلاتان‌بازی!

موفقیت اصلی فیلم، نه در زمان اکران که در زمان پخش در شبکه خانگی به دست آمد. بعد از گذشت سال‌ها، خاطره سن پطرزبورگ هنوز زنده است. برای نمونه شوخی معروف «باقرزاده»، در میان ایرانیان به ضرب‌المثل تبدیل شده‌است.

فیلم داستان دو خرده‌خلافکار است که به طور اتفاقی از وجود گنجی باخبر می‌شوند. آن‌ها با وجود اختلافاتشان مجبورند برای به دست آوردن گنج با هم همراه بشوند. در جریان همین تلاش برای کشف گنج است که کم‌کم حقایق عجیبی برملا می‌شود.

گشت ارشاد (1390)

علاقه توامان سازندگان و مخاطبان سینما به فیلم‌های کمدی و اجتماعی باعث به وجود آمدن زیرژانر کمدی اجتماعی شده‌است. گونه‌ای که سعید سهیلی استاد آن است. گشت ارشاد شاخص‌ترین اثر او در این دسته‌بندی ست. این فیلم سینمایی ایرانی کمدی ماجرای سه جوان که از بیچارگی به دزدی می‌افتند تا جایی که با اخاذی کردن از جوانانی که به زعم قانون مجرم شناخته می‌شوند، یک گشت ارشاد قلابی راه می‌اندازند.

شخصیت‌های فیلم‌های سهیلی آن‌قدر بدبخت‌اند که مثل رابین‌ هود، دزدی‌هایشان را نادیده می‌گیریم و حتا برایشان آرزوی موفقیت می‌کنیم. آثار او کمدی‌هایی خالص نیستند. او در خلال نگاه کمیک، به معضلات اجتماعی هم می‌پردازد تا جایی که فیلم‌هایش هم‌زمان اشک و لبخند را به همراه می‌آورند.

مطلب پیشنهادی
چند رابین‌هود دیگر

ورود آقایان ممنوع (1390)

هنرنمایی رضا عطاران در یکی از بهترین فیلم های طنز ایرانی

رامبد جوان پس از موفقیت پسر آدم دختر حوا دست به ساخت یک فیلم سینمایی عاشقانه کمدی دیگر بر اساس فیلمنامه‌ای از پیمان قاسم‌خانی زد. کمدی رمانتیک‌ها، یکی دیگر از زیرژانرهای کمدی هستند. قصه‌هایی درباره زوج‌های عاشقی که موانعی بر سر راه وصالشان وجود دارد. اما ورود آقایان ممنوع، از قواعد ژانر پیروی نمی‌کند. شاید به همین دلیل است که این فیلم، برای یک کمدی رمانتیک زیادی خنده‌دار است.

این فیلم طنز ایرانی درباره خانم دارابی، یک مدیرمدرسه عجیب و غریب است که با مردها، عشق و ازدواج مشکل اساسی دارد. ورود ناخواسته یک معلم شیمی مرد به دبیرستان او، نظم همه‌چیز را به هم می‌ریزد. شیطنت دخترهای مدرسه، به ماجراها دامن می‌زند تا جایی که بالاخره ورود آقایان آزاد می‌شود.

طبقه هساث (1392)

باز هم همکاری کمال تبریزی و پیمان قاسم‌خانی و باز هم بازی با خط قرمزها؛ این بار موضوع غیرت! فیلم کمدی ایرانی طبقه هساث در سکوت کامل خبری اکران شد اما فروشی فوق‌العاده داشت. فیلمی که تماشایش همیشه لذت‌بخش است.

همسر یک بازاری غیرتمند از دنیا می‌رود. به خاطر کلاه‌برداری فروشنده قبر، همسر او با یک مرد مرده دیگر، در یک قبر دو طبقه به خاک سپرده می‌شوند. موضوعی که به هیچ عنوان به ذائقه‌ حاجی خوش نمی‌‌آید.

نهنگ عنبر (1393)

کمدی شیرین نوستالژیکی که سامان مقدم ساخته بود، مثل دیگر فیلم‌های او با مشکلاتی برای اکران روبه‌رو شد. نهنگ عنبر، شروع کننده جریان کمدی‌های دهه شصتی در سینمای ما بود و مانند هر اثر دیگری مورد تقلید قرار گرفت. گرته‌برداری‌هایی که احتمالا تا سالیان بعد  ادامه داشته باشد.

فیلم ایرانی کمدی نهنگ عنبر ماجرای جوانی عاشق‌پیشه در سال‌های دهه شصت است که امروز، خاطرات گذشته و عشق ناکامش را بازگو می‌کند. حسرت‌های عاشقانه او، تلاش صادقانه‌اش برای جلب توجه رویا و از همه مهم‌تر فضای نوستالژیک و خاطره‌انگیز فیلم، نهنگ عنبر را به یکی از دلنشین‌ترین تولیدات سینمای ایران بدل می‌کند. موسیقی و طراحی لباس و صحنه از نقاط قوت این فیلم است.

خوب بد جلف (1394)

خوب بد جلف با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی یکی از جدیدترین فیلمهای کمدی ایرانی محسوب می‌شود

پیمان قاسم‌خانی، پرتکرارترین نام این لیست، حالا خودش آستین‌هایش را برای کارگردانی بالا می‌زند. خوب بد جلف یک فیلم سینمایی کمدی ایرانی پلیسی ست. داستان این فیلم طنز ایرانی درباره دو سوپراستار کله‌پوک سینمای تجاری ست که برای بازی در یک فیلم فاخر انتخاب می‌شوند. سرگرد شادمان که مردی کم‌حرف است مامور می‌شود تا آن دو را با ملزومات نقششان آشنا کند. ماموریتی غیرممکن که در نهایت باعث درگیر شدن سام و پژمان در یک ماجرای جنایی می‌شود.

مطلب پیشنهادی
حماقت عجین شده با سیاست!
نقد سریال The Regime – داستان یک فروپاشی!

بارکد (1395)

بارکد هم یک فیلم کمدی جنایی و اجتماعی با مضمون انتقام‌جویی ست. مصطفی کیایی این فیلم را ساخته و تهیه کرده‌است. حماقت و در عین حال شجاعت بی‌پروای دو شخصیت اول فیلم و موش و گربه‌بازی‌های آن دو در حالی که بر سر جان و زندگی‌شان قمار می‌کنند، از جذابیت‌های بارکد است.

روایت مبتنی بر فلش‌بک فیلم هم از نکات قابل توجه بارکد است. داستان از جایی شروع می‌شود که حامد، جوانی که سابقا از خانواده‌ای ثروتمند و سرشناس بوده‌است، به دفتر رییس یک شرکت بزرگ مراجعه می‌کند. از فراز و نشیب‌های زندگی‌اش با او می‌گوید تا این‌که متوجه می‌شویم همین آقای رییس عامل تمام بدبختی‌های اوست و حامد به قصد انتقام آمده‌است. فیلم ایرانی کمدی بارکد روند جذابی را دنبال می‌کند، ریتم سریعی دارد و پایان رهایی‌بخش آن، تجربه تماشایش را لذت‌بخش‌تر هم می‌کند.

مصادره (1396)

مهران احمدی، بازیگر شناخته‌شده سینما، در اولین تجربه‌اش در مقام کارگردان یک فیلم کمدی موفق ساخت. مصادره هم از آن فیلم‌های نوستالژیک است که به شکل فلش‌بک، قصه یک مامور دون‌پایه ساواک در دهه پنجاه و ماجرای ازدواج و مهاجرت او را روایت می‌کند. فیلم در قالب یک کمدی شخصی، انتقاداتی به جامعه و فرهنگ ایران هم وارد می‌کند. در عین حال برگ برنده مصادره داستان آن است؛ فیلمنامه‌ای نوشته علی فرقانی.

لونه زنبور (1396)

جا گذاشتن اموال خلافکاران در یک مکان غیر قابل دسترس و تلاش برای به دست آوردن آن، یک موضوع تکراری اما همیشه جذاب است. برزو نیک‌نژاد چنین فیلمی را بر اساس فیلمنامه‌ای از محسن کیایی ساخته‌است.

دو دزد خرده‌پا، جعبه‌ای را از خلافکارانی بزرگ‌تر می‌دزدند و در ساختمانی قدیمی پنهان می‌کنند. وقتی پس از خاکسپاری پدر یکی از آن دو برای برداشتن جعبه بازمی‌گردند، متوجه می‌شوند ساختمان به  یک کلانتری تبدیل شده‌است. بقیه فیلم به تلاش‌های بامزه آن‌ها برای دسترسی به جعبه می‌گذرد.

ساعت پنج عصر (1396)

ساعت پنج عصر، متفاوت‌ترین ساخته مهران مدیری، یک کمدی ابزورد و بسیار نایاب در سینمای ماست. داستان فیلم درباره یک وکیل دادگستری با بازی سیامک انصاری ست که تلاش می‌کند تا ساعت پنج عصر خود را به بانک برساند تا بتواند قسطش را پرداخت کند. اتفاقات عجیب و غریبی در راه برای او رخ می‌دهد که مانع او می‌شود.

فضای مدرن و سرد فیلم، داستان نه چندان منطقی فیلم، نمادپردازی‌های سیاسی و اجتماعی و سکوت نسبی حاکم بر آن، چیزی نبود که به مذاق مخاطبانی که به امید تماشای چیزی شبیه به شب‌های برره به سینماها رفته‌بودند خوش بیاید. ساعت پنج عصر یک سینمایی کمدی ایرانی بود که هرگز مقبولیت عام نیافت.

هزارپا (1397)

حضور رضا عطاران در یکی دیگر از فیلم های طنز ایرانی موفق

هزارپا، ساخته ابوالحسن داوودی و به نویسندگی امیر برادران، پیمان جزینی و مصطفی زندی، یکی دیگر از آن کمدی‌های نوستالژیک و این‌بار با موضوع جنگ و وطن‌پرستی ست. فیلمی که فیلمنامه‌اش با آن داستان پیچیده و منسجم، بزرگ‌ترین برگ برنده آن به حساب می‌آید.

هزارپا ماجرای یک کیف‌قاپ است که خودش را به عنوان جانبازی خیرخواه جا می‌زند تا این بار، قاپ دختر ثروتمندی که نذر کرده‌است که با یک جانباز ازدواج کند را بدزدد. در خلال این آشنایی، ماجراهای مختلفی رقم می‌خورد که حتا جان زوج جوان را هم به خطر می‌اندازد.

مطلب پیشنهادی
دردسر بزرگ در یک شهر آرام
بررسی فیلم Wicked Little Letters | سینمای کمدی جنایی بریتانیا

زیر نظر (1398)

در آخرین روزهای پیش از شیوع کرونا، فیلمی با یک داستان کوچک و خودبسنده به کارگردانی مجید صالحی در سینماها اکران شد. با تعطیلی سینماها، اکران زیر نظر متوقف شد و اندکی بعد به صورت آنلاین به نمایش درآمد. مردی که در غیاب همسرش مخدر مصرف می‌کرده‌است، متوجه می‌شود که مبل خانه سوراخ شده. حالا با بازگشت زودهنگام همسرش از سفر باید خیلی زود چاره‌ای برای این مشکل بیندیشد.

زیرنظر یک کمدی جمع و جور و در عین حال بسیار درگیر کننده‌است. بازی خوب تیم بازیگری آن را بیش از پیش دلنشین می‌کند.

حرف آخر:

گرچه بیشتر تولیدات سینمای ما را فیلم‌های کمدی تشکیل می‌دهند اما این کمیت بالا ضامن کیفیت فیلمهای کمدی ایرانی نیست. با نگاهی به همین فهرست، درمی‌یابیم که مهم‌ترین عامل در بالا رفتن کیفیت یک فیلم کمدی‌ فیلمنامه آن است. متاسفانه بسیاری از فیلم های طنز ایرانی که امروز اکران می‌شوند حتا در حد نقد نیستند! شما جای کدام فیلم های کمدی ایرانی را در لیست بهترین فیلم های سینمایی طنز ایرانی خالی می‌بینید؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (20 مورد)
  • kiana.kiana
    kiana.kiana | ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

    مارومولک بهترینه
    فراتر از یه فیلم کمدی معمولیه

    • iman-generous
      iman-generous | ۱۳ آذر ۱۴۰۱

      با شما موافقم - فیلم مارمولک از چندین منظر، یک سر و گردن بالاتر از همه قرار میگیره (داستان ساختار شکن که به دل و جان مردم می نشیند با توجه به حضور یک رو ح ا نی، کارگردانی بی نظیر، بازی عالی پرویز پرستویی و سایر بازیگران، ...)

  • Ali-SH13
    Ali-SH13 | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

    مارمولک بی‌رقیبه و ممکنه که بی‌رقیب بمونه

  • araz370
    araz370 | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

    مارمولک از همه بهتر بود

  • etc.erfan
    etc.erfan | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

    مارمولک آن تاپ?‍?

  • Oedipus-Rex
    Oedipus-Rex | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

    فیلم لیلی با من است از اکثر عنوان‌های لیست (به جز مارمولک و اجاره‌نشین‌ها) بهتره و تو لیست نیست... مخصوصاً از طبقه‌ی حساس که کارگردانش همون کمال تبریزی‌ای هست که لیلی با من است رو ساخته

    • iman-generous
      iman-generous | ۱۳ آذر ۱۴۰۱

      با شما موافقم - لیلی با من است.

  • ironboy134
    ironboy134 | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    مارمولک و نهنگ عنبر کمدی های محشر ی بودن
    هزارپا هم خوب بود فیلمنامه و بازیگرای خوبی داشت

  • Spideynet00
    Spideynet00 | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    بنظرم حق مصادره و لونه زنبور نیست که توی همچین لیستی باشن ، اونم با این عناوین معرکه دیگه

  • Os Reza2008 x
    Os Reza2008 x | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    مارمولک خداس
    چند بار دیدمش اما هیچ وقت سیر نمیشم

    • mahdinrz79
      mahdinrz79 | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

      واقعاً بی نظیر هستش

  • Terminator
    Terminator | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    پیمان قاسم خانی واقعا در عرصه فیلم های کمدی خیلی خلاق و عالی هستش
    خوب بد جلف هم فیلم خوبی بود
    گشت ارشاد هم نگم براتون ، مخصوصا دوش
    به نظرتون پیمان قاسم خانی و پژمان جمشیدی سبک کمدی( کمدی سینما ،نه تلویزیون) ایران رو یه تکونی ندادند ؟

    • Mohammadreza-minecraft
      Mohammadreza-minecraft | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

      نه پژمان جمشیدی از بدترین بازیگرای کمدی ایرانه بنظرم اما قاسم خانی عالیه

      • samyar239
        samyar239 | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

        پزمان چشه؟

      • Ali-Khaligh
        Ali-Khaligh | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

        خداوکیلی یه بازیگر مثل پژمان جمشیدی توی ایران خالی بود
        بیشتر برای فیلم های کمدی خوبه ولی برای فیلم های جدی خوب بازی نکرد

        • Terminator
          Terminator | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

          با جمله اولا کاملا موافقم
          ولی جمله دوم ، نمی توانم نظری بدم
          چون فیلمش رو ندیدم

      • Terminator
        Terminator | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

        اتفاقا پژمان یکی از متفاوت ترین بازیگر های فیلم های کمدی که توی سینمای داخلی لنگه ندارن ، و از نظر من سینما ایران رو یه تکونی داد ، اونم از چه نظر ؟
        با خوب بد جلف یک ، خوب بد جلف خیلی
        فروش کرد ، و من فکر می کنم به بقیه بازیگر ها برخورد که یک فوتبالیست اومده گیشه سینما رو گرفته ، و اگه دقت کنید بعد خوب بد جلف فیلم های کمدی با کیفیت تری اومد

  • amiiralirezaporr
    amiiralirezaporr | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    مارمولک و نهنگ عنبر تو لیست بهترینن بنظرم البته گشت ارشادم خوب بود ولی گشت ارشاد ۳ زیاد خوب نبود و یه جورایی ابهت دوتای قبلیو خراب کرد

  • Mohammadreza-minecraft
    Mohammadreza-minecraft | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    لونه زنبور و خوب بد جلف واقعا حقشون نبود باشن

    • samyar239
      samyar239 | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

      خوب بد جلف خوب بود ولی لونه زنبور به نطرم از همه نظر افتضاحه

مطالب پیشنهادی