۱۰ بازی جهان باز برتر که هرگز آنطوری که باید دیده نشدند
بازیهای جهان باز یکی از برترین سبکهایی هستند که از همان اوایل پیدا صنعت بازیسازی همراهمان بودهاند و جهانهایی بیحد و مرز را به تصویر کشیدهاند. وقتی صحبت از یک بازی جهان باز میشود، استودیوهای ...
بازیهای جهان باز یکی از برترین سبکهایی هستند که از همان اوایل پیدا صنعت بازیسازی همراهمان بودهاند و جهانهایی بیحد و مرز را به تصویر کشیدهاند. وقتی صحبت از یک بازی جهان باز میشود، استودیوهای بزرگی مانند راکستار و یوبیسافت به دلیل ساخت فرنچایزهای شاهکاری از جمله GTA و Assassin's Creed خودشان را بیش از هرچیز دیگری نشان میدهند. این بازیها به مخاطب این اجازه را میدهند که بیپروا دنیاهایی مملو از شگفتی را پشت سربگذارند و چیزهایی را تجربه کنند، که شاید در زندگی واقعی هرگز رنگ واقعیت به خودشان نمیبینند. شاید به همین دلیل است که تجربه یک بازی جهان باز؛ کاملا متفاوتتر از چیزی است که مخاطبان از آن انتظار دارند.
درحالی که بازار بازیهای جهان باز روز به روز درحال پیشرفت است، عناوین بسیاری وجود دارند که علیرغم پتانسیلهایشان، متاسفانه هرگز آنطوری که باید نشدند. اگر به هردلیلی از تجربه بازیهای شناختهشده جهان باز خسته شدهاید، در این مطلب همراه ویجیاتو باشید تا نگاهی به بازار بازیهای جهان باز داشته باشیم و ۱۰ مورد از برترین عناوین جهان باز که لایق ستایششدن هستند را به شما معرفی کنیم.
Dragon’s Dogma: Dark Arisen
وقتی در سال ۲۰۱۳ بازی Dragon’s Dogma: Dark Arisen منتشر شد، هیچکسی حتی فکرش را هم نمیکرد که روزی این بازی بتواند تا به این اندازه موفقیتآمیز باشد. هرچند که Dragon’s Dogma: Dark Arisen هرگز آنطوری که باید دیده نشد؛ اما پتانسیلهای این بازی بقدری که باید خوب بود تا بخواهیم نگاهی دوباره به Dragon’s Dogma: Dark Arisen داشته باشیم. شما با یک بازی اکشن – نقش آفرینی رو به رو بودید که داستانش را براساس اساطیر باستانی ژاپن روایت میکرد.
تیم سازنده بازی در روند ساخت این بازی از تمامی پتانسیلهایش استفاده کرده بود. از طراحی فوقالعاده مبارزات بازی بگیرید، تا گرافیک شاهکار این بازی، دست به دست هم داده بودند تا Dragon’s Dogma: Dark Arisen پتانسیلهای بالایی برای یک بازی جهان باز دیدهنشده داشته باشد. نهایتا باید گفت که اگر جزو افرادی هستید که از تجربه بازیهای جهان باز دیگر خسته شدهاند، نباید Dragon’s Dogma: Dark Arisen را از دست بدهید.
Destroy All Humans
خلاقیت عنصری غیرقابل انکار در روند ساخت یک بازی ویدیویی است. اگر میخواهید عنوانی قابل احترام بسازید، نباید از متفاوت بودن بترسید و در این بین، بازی Destroy All Humans نیز مصداقی عالی برای این موضوع است. جاییکه بازی شما را راهی اتمسفر سال ۱۹۵۰ آمریکا میکند. درست در زمانی که باور به موجودات فضایی و اتفاقات عجیب و غریب؛ در بین مردم به اوج خودش رسیده بود و فرصتی ایدهآل برای استودیوی بازیسازی Pandemic پیش آمده بود تا با استفاده از همین اتمسفر؛ بازی Destroy All Humans را بسازد.
Destroy All Humans جزو معدود بازیهایی است که نمیخواهد از شما یک قهرمان بسازد؛ بلکه کاملا برعکس، شما باید به عنوان شخصیت منفی بازی ایفای نقش کنید. در دنیای این بازی شما موجودی بیگانه به نام Crypto هستید که مامور سفری جنونآمیز به زمین میشود. حالا این شماید و این سیارهای که مردمانش را باید نابود کنید! برای اینکار نیز لازم نیست که نگران چیزی باشید، از تفنگهای پلاسمایی بگیرید، تا سلاحهای غولپیکر، همگی در اختیار شما هستند. Destroy All Humans در سال ۲۰۰۵ برای پلیاستیشن ۲ توسعه پیدا کرد، منتهی اگر نمیخواهید که نسخه قدیمی بازی را تجربه کنید، شاید بهتر است که به سراغ ریمیک این بازی که اخیرا منتشر شده است، بروید.
Risen
بازی Risen به معنای واقعی کلمه، مفهوم یک بازی جهان باز را به تصویر کشیده است. این بازی در سال ۲۰۰۹ برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ و کامپیوترهای شخصی توسط استودیوی Wizarbox و با همکاری استودیوی آلمانی Piranha Bytes توسعه پیدا کرد. Risen موفق شد تا به امتیاز متای ۷۶ برسد و پتانسیلهای بالایی نیز در سال ۲۰۰۹ داشت. Risen یک بازی اکشن – نقش آفرینی بود که اتفاقاتش را در دنیای تاریک و عجیب روایت میکرد.
داستان بازی شما را به جزیره سیسیل در ایتالیا میبرد. جاییکه این سرزمین سالهاست که دیگر رنگ خوشی را ندیده و انسانهایی ظالم برآن حکومت میکنند. حال شما وظیفه دارد که در به این سرزمین بزنید، منتهی مراقب باشد؛ زیرا اینجا قلمرو روحهای باستانی و شیاطینی است که مدتهاست در اینجا زندانی شدهاند.
The Darkness
The Darkness یکی دیگر از آن دسته از عناوین جهان باز کمترشناختهشده است که در سال ۲۰۰۷ توسط Starbreeze ساخته شد و ماموریت انتشار آن نیز برعهده استودیوی 2K Games بود. The Darkness در همان ابتدای کار توانست که با موفقیت بزرگی رو به رو شود، منتهی هرچقدر که ما در زمان به سمت جلو حرکت کردیم؛ این بازی نیز دیگر محبوبیتش را از دست داد! بطوری که اکثر احتمالا تابحال اسم بازی The Darkness را نیز نشنیده بودید.
The Darkness بیشباهت به فرنچایز Deus Ex نیست و به لطف سبک شوتر اول شخصی که از آن پیروی میکند، توانسته است که خودش را در بین بازیهای شوتر جای دهد. گرافیک خوب این بازی در سال ۲۰۰۷ و از طرفی داستان شاهکار The Darkness؛ بهانهای شده بود تا این بازی هنوز هم با بیش از گذشت ۱۰ سال از زمان انتشارش؛ گزینه خوبی برای تجربه کردن باشد.
Mad Max
معمولا بازیهایی که با اقتباس از روی آثار سینمایی ساخته میشوند، به ندرت خوب از آب در میآیند. منتهی این موضوع درباره بازی Mad Max صدق نمیکند و این بازی بقدری جذاب است که بخواهیم جایی برایش در لیستمان درست کنیم. جاییکه بازی Mad Max درست مانند دنیای سینمایی این فیلم؛ شما را مدام به چالش میکشد و از شما میخواهد که مسافر نبردهایی خونین در بیابانی سوزناک شوید.
قابلیت شخصیسازی ماشین و ارتقای آنها حس فوقالعادهای در این بازی دارند. هرچند که داستان Mad Max آنطوری که باید جذاب نیست، منتهی هنوز هم میتوان از دیدن مناظر و تجربه شاهکارهای هنری بصری این بازی لذت برد و انتظار بالایی از گیمپلی این بازی داشت.
Far Cry 3: Blood Dragon
وقتی بازی Far Cry 3 در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، این بازی بقدری موفقیتآمیز بود که استودیوی یوبیسافت به فکر پشتیبانی از این بازی باشد. Blood Dragon در واقع یکی از دوست داشتنیترین دیالسیهای بازی Far Cry 3 است که در سال ۲۰۱۳ برای این بازی منتشر شد و به متای ۸۲ نیز رسید. Far Cry 3: Blood Dragon در واقع الهام گرفته شده از آثار سینمایی با بنمایه علمی – تخیلی دهه ۸۰ میلادی است که شما را راهی به جزیرهای مرموز به نام Rakyat میکند و وظیفه کنترل سربازی به نام Rex Power Colt را برعهده شما میگذارد.
Far Cry 3: Blood Dragon زودتر از آنچیزی که یوبیسافت انتظار داشت، به موفقیت رسید. Far Cry 3: Blood Dragon اگرچه تحت تاثیر نسخه اصلی بازی است؛ اما میتواند بهانهای جذاب برای تجربه Far Cry 3 و دنیای تحت الشعاع آن باشد.
Sunset Overdrive
پیش از آنکه سونی همکاری خودش را با استودیوی Insomniac گسترش دهد، این استودیو آثار دوست داشتنی و جذابی در کارنامه خودش داشت که بازی Sunset Overdrive نیز جزو برترین آنها بود. این بازی در سال ۲۰۱۴ به صورت انحصاری برای ایکسباکس و کامپیوترهای شخصی توسعه پیدا کرد و به امتیاز متای ۸۳ رسید. متاسفانه باعث متاسف است که Sunset Overdrive برای دیگر کنسولها پورت نشد و شاید به همین دلیل است که بسیاری از کاربران بازیهای ویدیویی هرگز نتوانستد که این بازی را آنطوری که باید تجربه کنند.
بازی Sunset Overdrive از همان ابتدای کار ثابت کرد که عنوانی کاملا متفاوت است. سبک و نحوه روایت اتمسفر بازی بهگونهای بود که منتقدان از این بازی به عنوان یکی از متفاوتترین عناوین آن سال یاد کردند و شاید اگر همکاری استودیوی Insomniac با سونی جدی نمیشد؛ Sunset Overdrive میتوانست آینده به مراتب بهتری داشته باشد.
7 Days To Die
بازی 7 Days To Die یکی از برترین عناوینی است که با الهام از دنیای ماینکرفت تلاش کرده که یک بازی سندباکس دوست داشتنی باشد. کارهایی هم که باید در دنیای این بازی انجام دهید، ساده و قابل پیشبینی هستند. شما باید به کمک دوستانتان؛ پایگاه خودتان را بسازید و آن را ارتقا دهید. وظیفه شما، بقا در مقابل زامبیهایی است که به مدت ۷ روز به شما حمله میکنند. همچنین شما باید علاوه بر دفاع از پناهگاهتان؛ حواستان به منابع غذایی و پوشاک باشد تا در مقابل بیماری از خودتان محافظت کنید.
بازی 7 Days To Die توانسته است که تعادلی عالی میان یک بازی کلاسیک و یک عنوان سبک بقا را به تصویر بکشد. متاسفانه پورت کنسولی این بازی آنطوری که باید جذاب نیست و توصیه میکنم که اگر به دنبال تجربهای بهینه و جذاب از این بازی هستید، حتما به سراغ نسخه پیسی این بازی بروید.
Red Faction: Guerrilla
بازی Red Faction: Guerrilla این اجازه را به کاربران میدهد که مریخ را به نوعی دیگر کاوش کنند. مریخ سیارهای ناشناخته است و حاضرم شرط ببندم که دیدن دوباره آن ابدا خالی از لطف نیست. متاسفانه داستان Red Faction: Guerrilla هرگز آنطوری که باید نمیتواند کاربران درگیر خودش کند، اما اگر چندان سختگیر نباشید؛ گیمپلی و گرافیک Red Faction: Guerrilla یکی از برترین چیزهایی است که میتوانید در دنیای بازیهای جهان باز پیدایش کنید.
این بازی در سال ۲۰۰۹ توسط استودیوی Volition برای کنسولهای نسل هفتمی منتشر شد و موفق شد تا به متای ۸۵ نیز برسد. مسیر موفقیتآمیز این بازی بقدری دلگرمکننده بود که خوشبختانه پورت نسل هشتمی Red Faction: Guerrilla نیز در دسترس قرار گرفت و میتوانید به سراغش بروید.
The Technomancer
بازی The Technomancer یکی از برترین عناوین این لیست است. این بازی با بازخوردهای متفاوتی رو به رو شد، اما با اینحال هنوز هم قابل احترام است. The Technomancer دنیایی از فضایی پساآخرالزمانی از سیاره مریخ را به تصویر میکشد. منتهی باید توجه داشته باشید که پیش از تجربه The Technomancer؛ چه انتظاراتی از یک بازی جهان باز دارید؟
شما در دنیای The Technomancer باید با مردمی انقلابی و موجودات فضایی در دل سیاره سرخ مبارزه کنید. داستان بازی در حد و اندازه خودش خوب است و اگر کمی منصف باشید؛ The Technomancer قطعا ارزش یکبار تجربه کردن را دارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
میگم دادا پس ماینکرافت کو
ماینکرفت دقیقا اونجوری که باید دیده شد
هر چقدر از شاهکار بودن The Darkness بگم کم گفتم بازی واقعاً داستان خوبی داشت و عجب گیمپلی داشت واقعاً بازی خوبی بود .
Mad Max هم واقعا بازی خوبی بود و از لحاظ شخصیت سازی ماشین بسیار عالی عمل کرده بود و سیستم مبارزات خیلی خوبی هم داشت.
بازم از این مقاله ها بزارین
جای خیلی از بازیا مث koa و coh خالیه
Dragon Age: Inquisition یادتون رفت
دونت استاروم باید میبود ...
بازی Sleeping dogs ( باند سگ های خلاف کار) قطعا حیف شد....
بازی
Kingdoms of amalur:reckoning
هیچ وقت جوری که باید دیده نشد
حیف
دقیقا زدی تو خال
True Crime ?
True Grime?
دستروی آل هیومنز
فارکرای بلاد دراگون
و
مد مکس شاهکار بودن بنظرم خیلی اندریتدن.
به این لیست psychonauts 2 هم اضافه کنید.
گرچه اوپن ورلد انچنان حساب نمیشه اما واقعا شاهکاریه که به اندازه خودش دیده نشده.
واقعا sunset overdrive شاهکار بود و یکی از بهترین بازی هایی بود که روی اکس باکس بازی کردم
سری Arma
فارکرای ۲(خیلیا ازش خوششون نیومده)
بتمن ارکام ارجین
متالگیر سالید گرند زیرو(اینو شک دارم)
فیبل ۱
الدر اسکرولز ۳(تو ی سایه ۲نسخه بعدی موند)
شادو اف موردر
متال گیر سالید گروند زیروز جهان باز نیست نسخه پنجم جهان بازه که خوبم درخشید
فارکرای ۲ خوب بود بخصوص مکانیزم های بازی فقط محیط بازی بد بود
دلم واسه اکس باکس میسوزه
بنده ی خدا انسامیاک اومد گیم خفنی مث سانستو برای ایکس باکس ساخت هیچکی اصن بهش اهمیت نداد (که صد درصد تقصیر خود ماکروسافته)
اونوقت گیمی مثل اسپایدرمن ساخت چقدر که این گیم دیده شد ( که البته واقعا هم حقش بود )
بابا مایکروسافت داره گیمو نابود میکنه
خودم ایکس باکس فنم و از برتری فنی ایکس باکس نسبت به پی اس خبر دارم
ولی خب مایکروسافت خیلی داره اذیت میکنه
بازم حرف های قدیمی
آره بابا فن ایکس باکسی?
منطقیه که ایکس باکس فنی?
گیمو نابود میکنه؟
والا سونی فنم اگه میبودی همچین حرفی نمی زدی ??
منغیه(دایناسور سوار یک گوسفند) ?
سری ارما لیاقت حضور تو این لیست رو داشت
باید بازی ریبوت دستروی ال هیومنز گوتی میشد.
نه اشغالایی ،لست ۲، هیدیس،انیمال کراسینگ
????????
اشغال؟؟ /:
کاکا سنگی نمی بینی؟
میدونم شوخی میکنی ، ولی واقعا به نظرم هیدیس یکی از اور ریتد ترین بازی هاست
درسته که قرار نیست همه بازی ها مثل بازی های aaa باشن ولی واقعا تو سبک خودشون هم خوب عمل نکرد
تو سبک روگ لایک خوب عمل نکرد؟؟؟؟ انقلابی بود توسبک روگ لایک
Sleeping dogs هم میتونست تو لیست باشه
اره بمولا
در مورد سانست اوردرایو باید بگم که این بازی خوش ساخت رو مایکروسافت با بی توجهی و سهل انگاری و تاریخ عرضه بسیار بد یعنی روز عرضه کالکشن هیلو در سال ۲۰۱۴ نابود کرد . فکر کنم یکی از دلایلی که اینسامنیاک کلا بیخیال مولتی پلتفرم شد و رفت زیر چتر سونی همین بازی بود چون اینسامنیاک همیشه رو استقلالش تاکید داشت و مصر بود حتی با وجود همکاری ۲۰ ساله با پای استیشن .