ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نینجا
اخبار و مقالات

نینجا به طور همزمان در ۶ پلتفرم استریم خواهد کرد

یکی از محبوب‌ترین استریمرهای دنیا تصمیم گرفته که یک معامله انحصاری برایش کافی نباشد. تایلر «نینجا» بلوینز قرارداد خود با توییچ را فسخ کرده و قصد دارد همزمان روی تمامی پلتفرم‌های مهم، استریم کند. پس ...

خشایار امامی
نوشته شده توسط خشایار امامی تاریخ انتشار: 19 شهریور 1401 | 14:30

یکی از محبوب‌ترین استریمرهای دنیا تصمیم گرفته که یک معامله انحصاری برایش کافی نباشد. تایلر «نینجا» بلوینز قرارداد خود با توییچ را فسخ کرده و قصد دارد همزمان روی تمامی پلتفرم‌های مهم، استریم کند.

پس از وقفه‌ای ناگهانی، اکنون نینجا بازگشته تا اعلام کند که قراردادی با توییچ یا یوتیوب امضا نمی‌کند، بلکه به طور همزمان در هر دو و همچنین اینستاگرام، تیک تاک، توییتر و فیسبوک استریم خواهد کرد.

او در اولین استریم چندگانه خود حین بازی کردن فورتنایت گفت:

وقتی یک قرارداد انحصاری امضا می‌کنید، معمولا همراه با یک چک بزرگ، پول تضمین شده، پایداری و راحتی است. اما در حال حاضر، اساسا روی پای خودم هستم.

عملاً پلتفرم‌هایی مانند توییچ و یوتیوب و فیسبوک، نمی‌خواهند مردم در پلتفرم دیگری استریم کنند، نمی‌خواهند بینندگان خود را در یک پلتفرم دیگر از دست بدهند. در یک دنیای عالی، هر سه شرکت شما را به صورت انحصاری می‌خواهند.

هفته گذشته نینجا اعلام کرد که قصد استراحت دارد و زمان استریم بعدیش مشخص نیست. او همچنین عکس خود را از پروفایل توییچ و توییتر حذف و اکانت توییتر خود را هم پاک کرد.

اکنون که نینجا بازگشته، احتمالا دیگر به قرارداد «چند ساله‌ای» که در سال ۲۰۲۰ با پلتفرم توییچ امضا کرد، متعهد نیست. برای استریم در همه پلتفرم‌ها، او به طور کامل از برنامه دریافت اشتراک‌ها به عنوان یک فرد وابسته و همکار خارج شده است.

نینجا

ماه گذشته توییچ محدودیت‌هایی را برای شرکای خود که در تیک تاک و اینستاگرام استریم می‌کنند، منتشر کرد، اما آن‌ها هنوز اجازه استریم در یوتیوب یا فیسبوک، دو رقیب بزرگ توییچ را ندارند. استریمرهای وابسته به هیچ وجه مجاز به استریم چندگانه نیستند.

در زمان نگارش این خبر، حدود دو ساعت از اولین استریم نینجا گذشته بود که حدود ۱۳ هزار بیننده در توییچ، ۷۰۰۰ بیننده در یوتیوب، ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر در تیک تاک و ۱۰۰۰ بیننده در فیسبوک داشت. بات استریم توییچ او اعلام کرد که نینجا به واسطه یک سرویس مولتی استریم به نام Restream، می‌تواند به طور همزمان چت تمام پلتفرم‌ها را بخواند.

نینجا یکی از اولین استریمرهای شناخته شده است که تمام معاملات انحصاری را برای پخش زنده روی همه پلتفرم‌ها، کنار گذاشته است. با این حال، او به تنهایی آنقدر بزرگ و معروف است که ناشران حاضر هستند یک میلیون دلار به او پرداخت کنند تا بازی‌شان را امتحان کند و نیازی به امضای قرارداد نداشته باشد.

Pokimane، یکی دیگر از استریمرهای بسیار موفق توییچ، هفته گذشته تصمیم مشابهی برای توقف استریم تمام وقت در Twitch گرفت. او اعلام کرد که بر محتوای غیربازی خارج از توییچ تمرکز خواهد کرد و دلیل آن را پیگیری مداوم برای ارتباط در این پلتفرم عنوان کرد.

احساس می‌کنم که این روزها پلتفرم‌های دیگر، کمی بهتر با سبک زندگی من همخوانی دارند.


بتلفیلد موبایل می‌تونه رقیب خوبی برای کال آف دیوتی موبایل باشه؟

تماشا از یوتیوب ویجیاتو پلاس

خشایار امامی
خشایار امامی

با اینکه چند سالی بیشتر نیست وارد این حرفه شدم، اما علاقه من به سینما و بازی‌های ویدئویی به سال‌ها قبل از این برمی‌گرده و مثل خیلی‌ها با همین مدیوم‌ها بزرگ شدم. الان هم خوشحالم تونستم در حوزه‌ای که بهش علاقه دارم، فعالیت کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (19 مورد)
  • A-H-A
    A-H-A | 19 شهریور 1401

    کارش خیلی قشنگ و جالبه.
    نمیشه که مردم رو به زور دسته دسته کرد؛
    کم سر بازی انحصاری ضربه خوردیم؛
    حالا باید سر استریم انحصاری هم ضربه بخوریم؟
    فردا چی رو انحصاری می کنند خدا میدونه!

  • RetiredCaptain
    RetiredCaptain | 19 شهریور 1401

    چقدر این خبر مهم بود?
    دارم اشک شوق میریزم

  • عمو قناد
    عمو قناد | 19 شهریور 1401

    یارو دیونه میونه ایی چیزی هست، هر روز یه دلقک بازی در میاره جلب توجه کنه

    • 💗♥️alirezaa-j___sch♥️💗
      💗♥️alirezaa-j___sch♥️💗 | 20 شهریور 1401

      حق :‌)

  • asal
    asal | 19 شهریور 1401

    -_- چقدر از این بشر بدم میاد
    قبلا باز خیلی بهتر بود بوی پول به دماغش خورده الان

  • Bucher
    Bucher | 19 شهریور 1401

    بابا یکم به نتت رحم کن?
    به ولله انقد اینترنت نداری که 5 جا استریم کنی
    اونوقت ما میخوایم یه گیم اپدیت کنیم کل خانواده و فامیلامون میریزن خونه از نت استفاده میکنن??

    • asal
      asal | 19 شهریور 1401

      عزیز پولش هم چندبرابره خب

      • Bucher
        Bucher | 19 شهریور 1401

        وقتی نت نداری پولم نداری?

        • asal
          asal | 19 شهریور 1401

          اون تا الان کلی در اورده

  • samyar239
    samyar239 | 19 شهریور 1401

    نت:نکشیدم ?

  • Spongbob-
    Spongbob- | 19 شهریور 1401

    ما با ریچ بویا کاری نداریم

  • jiqjwhs8enqjo
    jiqjwhs8enqjo | 19 شهریور 1401

    اصلاحیه متن: نینجا قراره درآمدی ۵ برابر داشته باشهXD

  • Mohammad-Nikhalat-Jahromi
    Mohammad-Nikhalat-Jahromi | 19 شهریور 1401

    به عنوان یک گیمر فهمیده که انحصار چیز بدیه !
    آفرین

  • rezam2m02
    rezam2m02 | 19 شهریور 1401

    فقط تو آپارات استریم نمیکنه ?

    • یک پرو پلیر
      یک پرو پلیر | 19 شهریور 1401

      تا توی اپارات استریم نکنه آروم نمیگیگیم?

  • Muslim-slav
    Muslim-slav | 19 شهریور 1401

    Wtf?
    همون توییچ کافیه بخدا:/

    • یک پرو پلیر
      یک پرو پلیر | 19 شهریور 1401

      مگه چشه؟

مطالب پیشنهادی