بهترین تصاویر روی جلد بازی های ویدیویی
تا به حال برای همهمان پیش آمده که در مواجهه با طرح روی جلد یک بازی، فیلم یا حتی کتاب، طوری شیفته و میخکوب آن شویم که برای چند لحظه مکث کنیم یا حداقل طرح ...
تا به حال برای همهمان پیش آمده که در مواجهه با طرح روی جلد یک بازی، فیلم یا حتی کتاب، طوری شیفته و میخکوب آن شویم که برای چند لحظه مکث کنیم یا حداقل طرح روی جلد آن تا سالها بعد یادمان بماند و برای توصیف یک اثر از آن استفاده کنیم.
مارکتینگ بازیها با این که به نظر یک کار به شدت بازاری به نظر میرسد، اما هنر ظریف و گاه حتی مسحورکنندهای است که میتواند یک ایدئولوژی و طرز فکر را در قالب یک بازی ۶۰ دلاری به ما بفروشد. با ویجیاتو و بهترین تصاویر روی جلد بازی های ویدیویی همراه باشید.
The Legend of Zelda
ساده اما گیرا!
سازنده و ناشر: نینتندو |
سال انتشار: ۱۹۸۶ |
مجموعه بازیهای «افسانه زلدا» (The Legend of Zelda) بعد از سوپر ماریو، شاخصترین انحصاری نینتندو از سال ۱۹۸۶ بودهاند. با این که هر کدام از بیست و چند نسخهی اصلی و فرعی بازیهای زلدا میتوانست در این رتبه قرار بگیرد، به نظرم بهتر بود که شروع لیست با باکسآرت اولین نسخه از بازیهای افسانه زلدا باشد. طرح روی جلد ریجن آمریکای این بازی که فوریه ۱۹۸۶ برای NES منتشر شده، به شدت مینیمال اما گیراست. سپر لینک یا شخصیت اصلی بازی که روی آن جای یک قلب استعاره از رابطه خودش و شاهزاده زلدا، شخصیت Ganon یا آنتاگونیست اصلی سری و یک کلید به عنوان نمادی برای دانجنهای بازی طراحی شده است. قسمت اول The Legend of Zelda با این طرح جلد موفق به فروش بیش از ۶.۵ میلیون نسخه شد که یک آمار استثنایی محسوب میشود.
Sonic the Hedgehog 2
اصول ساخت شماره ۲!
سازنده و ناشر: سگا |
سال انتشار: ۱۹۹۲ |
خارپشت نمادین شرکت سگا، مسیر سختی را پیش روی خودش میدید تا با لولهکش دوستداشتنی نینتندو رقابت کند. به عنوان یکی از مهمترین نمادهای گیمینگ، بازی سونیک 2 شخصیتهای اصلی خودش را به بهترین شکل در این باکسآرت به نمایش میگذارد. از بالا شخصیت منفی اصلی بازی یا Eggman را میبینیم که پشت عدد 2 ظاهر شده و سونیک که حالا به دنبال معرفی قسمت دوم، یک سایدکیک یا همراه به اسم «تیلز» دارد. بازی با کانسپت شماره 2 خیلی خوب در این باکسآرت بازی میکند و شیوهی خوبی از معرفی شخصیتها در یک تصویر روی جلد را به نمایش میگذارد. این باکسآرت آنقدر نمادین است که فیلم سونیک 2 که ۳۰ سال پس از انتشار بازی، همین امسال روی پرده سینماها رفت، پوستری دقیقا با الهام از این باکسآرت داشت.
DOOM
پدر شوترهای اول شخص
سازنده و ناشر: اید سافتور |
سال انتشار: ۱۹۹۳ |
مجموعه بازیهای دووم حتی اگر سالها بعد توسط بلاکباسترهایی مثل کال آو دیوتی به حاشیه رانده شد، اما پس از ریبوت در سال ۲۰۱۶ دوباره یکی از نمادهای تاریخی ژانر شوتر اول شخص یا FPS است. بازی Doom اولین بار سال ۱۹۹۳ برای کامپیوترها عرضه شد و بازی کردن در نقش یک تکاور فضایی به نام Doomguy آنقدر متفاوت بود که بازیکنها با این که همیشه او را از زاویه دید اول شخص میدیدند، باز هم ارتباط خاصی با او برقرار میکردند. باکسآرت بازی Doom تصویری از دومگای در حال سلاخی کردن شیاطین است و در طول سالها، بدون ذرهای تغییر همچنان حس و حال این مجموع را به دور از اغراق منتقل میکند. طراحی این باکسآرت آنقدر اصولی بود که بعدا در نسخه بهینهشده بازی یعنی The Ultimate Doom استفاده شد و بازیهای ریبوت مجموعه یعنی Doom 2016 و البته Doom Eternal دوباره به شکلی دیگر این باکسآرت را به عنوان یکی از بهترین تصاویر روی جلد بازیهای ویدیویی روی جلد خود داشتند.
Final Fantasy VII
کلاود استرایف در گذر زمان
سازنده و ناشر: اسکوئر انیکس |
سال انتشار: ۱۹۹۷ |
بازیهای پلیاستیشن در باکسآرتهای مربعی شکل طراحی میشدند و به خاطر مهاجرت از کارتریج روی سیدی، تغییرات مختلفی داشتند. یکی از باکسآرتهای بهیادماندنی آن دوره مربوط به قسمت هفتم مجموعه بازیهای فاینای فانتزی میشود. فاینال فانتزی 7 از هر لحاظ یک بازی جدیتر و واقعیتر نسبت به نسخههای قبلی خود بود و نه تنها از تصویر روی جلد، بلکه از آرتورکهای بازی هم میشد این را فهمید.
کلاود استرایف یا شخصیت اصلی فاینال فانتزی 7 با شمشیر معروفش روی این جلد خودنمایی میکند. این تصویر از یکی از محبوبترین بازیهای تاریخ آنقدر شاخص و منحصر به فرد بود که اسکوئر انیکس برای ریمیک بازی که سال ۲۰۲۰ منتشر شد هم مو به مو آن را از نو طراحی کرد و سراغ یک طرح جدید نرفت.
فاینال فانتزی 7 یکی از محبوبترین بازیهای تاریخ و پرفروشترین بازی این مجموعه است و به ترتیب نسخه اصلی آن ۱۸ میلیون و نسخه ریمیک در عرض دو سال گذشته بیش از ۵ میلیون نسخه فروش رفتهاند.
Metal Gear Solid
اعتماد به نفسی از جنس کوجیما پروداکشنز
سازنده و ناشر: کوجیما پروداکشنز، کونامی |
سال انتشار: ۱۹۹۷ |
تاریخچه متال گیر به چند سال قبل از ۱۹۹۸ و زمانی برمیگردد که دو قسمت اول مجموعه متال گیر در سالهای ۱۹۸۷ و ۱۹۹۰ منتشر شدند. متال گیر سالید اولین قسمت این مجموعه بود که طراحی جدیدی از سالید اسنیک را با سبک هنری یوجی شینکاوا، مدیر هنری جدید مجموعه میدیدیم. طراحیهای بینظیر شینکاوا از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۸ روی تمام چهار نسخه اصلی و نسخههای فرعی مجموعه متال گیر سالید دیده شد و در ادامه باکسآرت نسخه پیس واکر و متال گیر سالید ۵ تغییراتی را تجربه کرد.
هیدئو کوجیما با این که امروز ایلان ماسک دنیای ویدیوگیم شناخته میشود، اما آن زمان کسی نه او را به اندازه الان میشناخت و نه حتی فکر میکرد که متال گیر سالید از همان نسخه اول دنیای بازیها را با ساختارشکنیهای خود زیر و رو کند. با این حال اگر فکر میکنید که این کاور اطلاعات خاصی را به شما نمیدهد، بهتر است نگاهی به کاور ژاپنی و آمریکایی بازی داشته باشید که حتی سالید اسنیک را هم از پسزمینه حذف کردند و لوگوی مجموعهای ناشناس به نام متال گیر سالید با آن رنگ قرمز تند روی پسزمینه تمام سفید دیده میشد؛ اعتماد به نفسی از جنس کوجیما!
Grand Theft Auto III
شروع یک دوران
سازنده و ناشر: راکستار |
سال انتشار: ۲۰۰۱ |
دوران پلیاستیشن 2 را نمیتوان بدون GTA تصور کرد. اولین بازی جیتیای روی این کنسول بازی جیتیای 3 بود و در ادامه با Vice City و San Andreas حتی به بلوغ عجیب و غریبتری هم رسید. اما باکسآرت جیتیای 3 به یک دلیل در این لیست به نمایندگی از بازیهای دیگر حضور دارد و آن هم آغاز سبک جدیدی از کاورهای متفاوت اما با یک استایل یکسان بود.
تمام بازیهای اصلی جیتیای از سال ۲۰۰۱ تا امروز از یک مدل طراحی یکسان برای باکسآرت خود بهره میبرند و جیتیای 3 آغازی بر این اتفاق بود. کلاژی از شخصیتهای مختلف، وسایل نقلیه و البته سلاحها و البته دخترهایی که به عنوان مدل روی این کاورها استفاده میشدند و آنها را معمولا فقط در صفحههای لودینگ میبینیم، بخشی از شاخصههای کاور بازیهای جیتیای است.
جیتیای 3 شاید موفقترین، دوستداشتنیترین یا حتی بهترین بازی راکستار نباشد اما بدون شک آغازگر انقلابی است که نه فقط برای مجموعه جیتیای، بلکه تمام بازیهای بعدی راکستار و اپن ورلدهای دیگر به عنوان یک خط مشی عمل کرده است. جیتیای 3 تا امروز بیش از ۱۴.۵ میلیون نسخه فروش داشته است و پس از عرضه به پرفروشترین بازی سال ۲۰۰۱ تبدیل شد.
Halo 2
اسپارتانی از جنس آینده
سازنده و ناشر: بانجی، مایکروسافت |
سال انتشار: ۲۰۰۴ |
بانجی و مایکروسافت با قسمت اول هیلو کاری کردند که کمتر کسی فکرش را میکرد. شوترهای کنسولی بعد از هیلو زیر و رو شدند و کنسول اکسباکس اوریجینال داشت خیلی زودتر از آن چیزی که کسی فکرش را میکرد، به رقیبی برای PS2 در خانوادههای آمریکایی تبدیل میشد. هیلو 2 تمام این اتفاقها را حتی یک مرحله جلوتر میبرد.
تصویر روی جلد هیلو 2 در کنار باکسآرت Doom، یکی از نمادهای شوترهای اول شخص و خاطرهانگیزترین کاور از بین بازیهای این مجموعه است که به خوبی حس و حال این بازی را بازتاب میکند. این کاور نه تنها با اعتماد به نفس بیشتری، شخصیت خفن و قدرتمند اصلی هیلو یا مسترچیف را به تصویر میکشد، بلکه مکانیک حمل همزمان دو اسلحه و البته شماره 2 را به خوبی با سلاحهای دست او نشان میدهد. هیلو 2 یکی از آن بازیهای باحال، با باکسآرت باحالتر است!
Ico
زیبای شرقی، افتضاح غربی
سازنده و ناشر: تیم ایکو، سونی |
سال انتشار: ۲۰۰۱ |
اولین بازی تیم ایکو به نام Ico، خاصترین و البته کمتردیدهشدهترین بازی این استودیو است. همچنین Ico یکی از بدترین باکسآرتهای تاریخ بازیها را روی نسخه آمریکایی خودش دارد که همان زمان عرضه هم اصلا زیبا نبود. در عوض، نسخه اروپا و ژاپنی بازی یا همان ریجن PAL، یکی از زیباترین تصاویر هنری بازی را به عنوان باکسآرت این بازی دارد.
شاید «هنری» یکی از بهترین توصیفها برای چنین تصویری از یک بازی ویدیوی باشد که به محض دیدن، میتواند حس و حال یک تابلوی نقاشی زمان قدیم را به مخاطبش القا کند که البته حس و حال خود بازی را به خوبی بازتاب کرده است. تیم ایکو پس از موفقیت Ico، بازی بینظیر دیگری به نام Shadow of the Colossus را برای PS2 ساخت.
Left 4 Dead
چهار در یک
سازنده و ناشر: والو |
سال انتشار: ۲۰۰۸ |
ساخت یک بازی آخرالزمانی زامبیمحور سخت و فروختنش حتی سختتر است. این یکی از چالشهایی بود که Valve حین ساخت بازی Left 4 Dead داشت و بعدا هنگام فروختن ایده یا همان طراحی کاور، به چالشهای زیادی برخورد. در یک بلاگپست از سایت لفت فور دد، میخوانیم که سازندهها ابتدا سعی کرده بودند تا با رنگ قرمز پیام خطر را برسانند و حتی از شخصیتهای نمادین بازی روی کاور استفاده کنند اما در هر کدام از این حالات، خودشان طرح را دوست نداشتند. در نهایت وقتی یک روز به یک فروشگاه گیماستاپ سر میزنند، متوجه میشوند که رنگ سبز آنقدر در کاورها استفاده نمیشود، آن هم رنگ سبز تندی که روی کاور قسمت اول Left 4 Dead میبینیم.
این رنگ سبز در پسزمینه به خوبی فضای چرک و سمی بازی را به خاطر آخرالزمانی بودن فضا بازتاب میکند و البته این کار را به کمک دستی انجام میدهد که ظاهرا انگشت شست آن قطع شده و با چهار انگشت دیگر، اشاره به چهار بازماندهای دارد که تمام فلسفه Left 4 Dead و حتی نامگذاری خاص آن در همین خلاصه شده است.
Call of Duty Black Ops
از جنگهای خاورمیانه به جنگ سرد
سازنده و ناشر: تریآرک، اکتیویژن |
سال انتشار: ۲۰۱۰ |
کال آو دیوتی بلک آپس اولین نسخه سرحال این مجموعه پس از چند سال تکرار یک سری فرمول ثابت از بازیهای کلاسیک کال آو دیوتی با تم جنگ جهانی دوم و البته سری مدرن وارفر با نوآوریهای خاص خودش بود. بلک آپس پس از جنگهای خاورمیانه که موضوعی داغ در آن سالها بودند، ما را به دوران جنگ سرد میبرد؛ دورهای تاریک و واقعا سرد که کمتر بازیای تا همین امروز روی آن تمرکز داشته است.
باکسآرت قسمت اول بلک آپس احتمالا مرموزترین تصویریست که تا به حال روی جلد یک بازی کال آو دیوتی شکل گرفته و به جای مسلسل، زرهپوش و ادوات نظامی، فقط دو کلت M1911 مشخص است که روی یکی از آنها کلمه Sally به معنای اسم سلاح حکاکی شده. به جای انفجار یا دود در پسزمینه، بلک آپس فضای تاریک و خفقان جنگ سرد را با تاریکی مطلق در پسزمینه نشان میدهد و فقط قسمتهایی که لازم است را با نور هایلایت کرده است. این تغییر استایل از جنگهای بزرگ به جنگهایی مثل ویتنام و عملیاتهای چریکی وودز و میسن در بازی، کاملا در این کاور مشخص است. استایلی که بعدا بازیهای دوم و سوم بلک آپس هم سعی کردند آن را پیاده کنند اما به نظرم هیچگاه تا این اندازه گیرایی نداشتند.
Resistance 3
به رنگ قرمز
سازنده و ناشر: اینسامنیاک گیمز، سونی |
سال انتشار: ۲۰۱۱ |
بازی Resistance 3 آخرین قسمت از این سهگانه بود که اینسامنیاک گیمز آن را با همکاری پلیاستیشن ساخته بود. با این که هواداران بر سر این که کدام نسخه بهترین عملکرد را داشته اختلاف نظر دارند، تقریبا همه اعتقاد دارند که قسمت سوم این بازی بهترین باکسآرت بین نسخههای این مجموعه و شاید یکی از بهترین تصاویر روی جلد بازیهای ویدیویی در دهه اخیر را داشته است.
باکسآرت Resistance 3 یک جمجمه از Chimera -یکی از مدل دشمنهای بازی- است که با رنگ استخوانی طراحی شده و کنتراست زیبایی با قرمز خوشرنگ پسزمینه آن برقرار کرده است. زیبایی این طرح این است که پس از دقت به جزئیات جمجمه، میتوانید قسمتهایی از شهر نیویورک مثل برجها و مجسمه آزادی را در پایین جمجمه مشاهده کنید. طرح روی جلد این بازی را Olly Moss طراحی کرده که به خاطر طراحی پوسترهای فنمید مارول شناخته میشد و بعدا توسط کوین فایگی برای فیلم اول Thor استخدام شد و با جی.کی. رولینگ، آکادمی اسکار و مجموعه فیلمهای استار وارز هم همکاری داشته است. وی در حال حاضر با شرکت Valve همکاری میکند.
Dishonored
مرموز و شفاف مثل یک تابلوی هنری
سازنده و ناشر: آرکین، بتزدا |
سال انتشار: ۲۰۱۲ |
قسمت اول بازی Dishonored یکی از متفاوتترین بازیهای یک دهه اخیر محسوب میشود که مهرماه همین امسال هم ده سالگیاش را جشن میگیرد. دیسانرد ۱ به نظر من همچنان بهترین فضاسازی را در بین بازیهای آرکین دارد و حال و هوای لندن و اسکاتلند قرن ۱۹ میلادی را به خوبی از یک شهر طاعونزده به نمایش میگذارد. طراحی باکسآرت بازیها پروسهی جالب و منحصر به فردی دارد که معمولا به شرکتهای طراحی برونسپاری میشود.
برای طراحی باکسآرت دیسانرد، تیم آرکین و بتزدا بیش از ۶۰ اسکچ مختلف از تیم قبلی را رد کردند تا در تعاملات خود با یک شرکت جدید، بالاخره به طرح نهایی رسیدند. طرحی به شدت درست و گیرا که البته المانهایی مثل تالبویها را در آن به نمایش در نیامده، اما در عین حال سلاح سرد کوروو آتانو را در یک دست و تتوی مرموزی که تمام قدرتهای Outsider را به او میدهد را روی دست دیگر با رنگی منحصر به فرد نشان میدهد. دیسانرد -به معنی «سرافکنده»- داستان محافظ ملکه شهر دانوال است که یک قتل سنگین را گردنش میاندازند و حالا نه تنها باید رد خون را از روی اسمش پاک کند، بلکه باید انتقام قتل ملکهاش را هم بگیرد. ذات مخفیکاری بازی باعث میشود تا کوروو در این مسیر از یک ماسک استفاده کند و جادوها و شمشیرش که روی کاور نقش بستهاند هم نشان از سبک بازی و مرموز بودن شخصیت صامت و بدون دیالوگی مثل کوروو را دارند.
طراح باکسآرت دیسانرد که شخصی به نام Charles Bae است، چند سال بعد طراحی باکسآرت نسخه اول The Evil Within را هم انجام داد که به نظر من لیاقت اشاره به عنوان یکی از باکسآرتهای زیبای ۱۰ سال اخیر را در این لیست دارد.
Far Cry 5
شام آخر
سازنده و ناشر: یوبیسافت |
سال انتشار: ۲۰۱۸ |
بازی Far Cry 5 بیشتر از این که این مجموعه را رو به جلو حرکت دهد، یک فرمول بهروزشده اما همچنان تلاش ناموفق برای تبدیل شدن به شاهکاری به اسم فارکرای 3 بود که زمانی از آن کلی لذت میبردیم. فارکرای 5 مثل دیگر نسخههای این مجموعه، یک آنتاگونیست جدید معرفی میکند اما این بار ما به جای یک شخص یا یک گروه جنایتکار، با یک خانواده یا کالت مذهبی روبرو هستیم که عقاید رادیکالی دارند و حتی پلیس آمریکا هم حریفشان نمیشود. یوبیسافت به خوبی از این پتانسیل برای طراحی باکسآرت بازی استفاده کرده است.
اگر حتی مذهبی هم نباشید، حتما تابلوی «شام آخر» اثر لئوناردو داوینچی مربوط به دوره رنسانس را دیدهاید. این نقاشی آنقدر معروف است که هر سال گردشگران متعددی را به میلان میکشاند تا آن را ببینند. خب، یوبیسافت هم با استفاده از همین تکنیک برای گیرایی بیشتر، باکسآرت فارکرای 5 را جذابتر از همیشه طراحی کرده است. با این که به شخصه طراحی روی جلد فارکرای 3 را بیشتر دوست دارم، اما اگر تفکر قبلی درباره کیفیت خود بازیها را کنار بگذاریم، به نظرم فارکرای 5 با این کاور آرت به نقطه اوج طراحی باکسآرت در این سری رسیده است.
«جوزف سید» (Joseph Seed) یا رهبر این کالت مذهبی در میان تصویر، ما را یاد عیسی مسیح در نقاشی شام آخر میاندازد و حواریون در این باکسآرت، همان اعضای خانواده هستند که پشت میز نشستهاند و به جای قرصهای نان روی میز، تا دندان مسلحاند! این که بین آنها یک سگ دیده میشود، هم نشانی از حضور حیوانات در بازی است و هم این که بازی برای اولین بار به بازیکنها اجازه میداد تا به شکل خیلی گستردهای از همراه یا Companionهای هوش مصنوعی استفاده کنند که چند تا از آنها حیوانات اهلی و وحشی بودند. همچنین هواپیما تکسرنشینی که در آسمان دیده میشود، بخش هواپیماسواری بازی را که برای اولین بار به مجموعه اضافه شده بود را نشان میدهد.
کلیسایی در پشت سر آنهاست به شکل کوچکی فقط در پسزمینه آمده است و ترکیب آن با سلاحهای ریز و درشتی که در دست کالت سید به چشم میخورد، نشان میدهد که ما با یک جمع مذهبی تندرو روبرو هستیم که به شکل عجیبی از جوزف سید پیروی میکنند. از طرفی، شخصیتی را جلوی پای جوزف میبینیم که روی کمرش کلمه Sinner -به معنای گناهکار- نوشته شده. این موضوع بازیکن را بیش از پیش ترغیب میکند تا محتوای بازی را که درباره مقابله با یک گروه مذهبی با عقاید وحشیانه و آنارشیسم است را بهتر درک کند و به آن جذب شود.
Borderlands 3
قابل پیشبینی اما خلاقانه
سازنده و ناشر: گیرباکس |
سال انتشار: ۲۰۱۹ |
به نظر من گیرباکس در هر جای Borderlands 3 هم که خرابکاری به بار آورد، همچنان یک بازی سرگرمکننده ارائه داد. البته بحث ما درباره این چیزها نیست و باکسآرت بازی به عنوان نماینده بهترین تصاویر روی جلد بازیهای ویدیویی، یکی از جسورانهترین طرحهای ممکن در سالهای اخیر محسوب میشود.
قسمت اول بوردرلندز سال ۲۰۰۹ منتشر شد و از آن جایی که بازی چهار شخصیت قابل بازی داشت و این سنت را تا همین قسمت سوم هم حفظ کرده، به جای شخصیت اصلی از یکی از دشمنهای بازی به نام Psycho روی جلد استفاده کرده است. این سایکو در باکسآرت قسمت اول دستش را به حالت تیراندازی روی شقیقه قرار داده و میدود. در بوردرلندز 2 همین ایده به شکل بینظیری پیاده شد که سایکو حالا دو دستش را به حالت تیراندازی زیر چانه قرار داده و رنگ بکگراند هم تغییر کرده است. برای قسمت سوم بوردرلندز ایدههای مختلفی از سوی هواداران مطرح شده بود، اما در نهایت گیرباکس با زیرکی تمام همان الگو را کمی تغییر و این بار، یک کار ساختارشکن انجام داد.
روی باکسآرت بوردرلندز 3، یک سایکو در حال نشان دادن عدد 3 با دست راستش دیده میشود و با دست چپ یک سلاح در دست دارد. این طرح در ابتدا کمی شکبرانگیز بود اما فقط چند ساعت طول کشید تا کل توییتر پر شود از تصاویر مقایسه باکسآرت بوردرلندز 3 با نقاشیهای عیسی مسیح که البته یکی دو تا هم نبودند! علاوه بر دستها، تضاد عجیب بین گلهای رز پایین تصویر با سلاحهایی که از دل آنها سر علم کردهاند و رنگ طلایی خوشلعابی هم دارند، تضاد و در عین حال کنتراست جالبی ایجاد کرده است.
باکسآرت طرح روی جلد بازیهاست که با آن فروش میروند و المانهای شاخص بازی و معمولا شخصیتهای قابل بازی روی آن به نمایش گذاشته میشوند.
به جز بازیهای داخل لیست، بازیهایی مثل Red Dead Redemption و Kingdom Hearts و Need for Speed Most Wanted تعدادی از بهترین تصویرهای روی جلد بازیها را دارند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ولی خدایی دقت کردید که راکستار با توجه به پتانسیل های ردد کاور ضعیفی براش ساخت ?
IGI رو نگفتی
اینها پس کجان:
God of war
God of war II
God of war III
God of war 2018
Call of duty black ops 2
فقط halo و farcry5 و doom خداست بقیه ادعا شون رو در میارن
ولی اینجا جای گیم men of war assault squad 2 خالی است
کاور رد دد یک رو نمیدونم کیا یادشونه
اونم خیلی گاد
سری age of empire هم خیلی کاورای خوبی داشت مخصوصا نسخه سوم
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/9/9b/Aoeiii-cover.jpg/256px-Aoeiii-cover.jpg
کاور igi هم خوب بود
رد دد ۲
دارک سولز ۳
اساسین کرید یونیتی
اساسین کرید والهالا
مدرن وارفار ۲
بتمن ارکام نایت
لست اف اس ۱
چه مقاله جالب و نوآورانه ای - دم آقای تیموری گرم - درود و سپاس
کاور های سری five nights at freedys چرا نبودن :/ ؟ ما اعتراض داریم فناف نیاز داریم .
کاور Bloodborn هم خیلی زیباست
مافیا ۱ و ریمیکش
رزیدنت اویل ۱
مدرن وارفر ۲
بلک آپس کلد وار
ریمستر مافیا ۲
رزیدنت اویل ۷
کاپ هد
اینا همه کشک بودن؟
بوردرلندز و جی تی ای و کالاف دیوتی عشق منن بودن ولی مورتال کمبات و Rage2کو؟
کاور هاگی واگی که از چندتاشون قشنگ تر بود:/
بنظرم این دوتا کاورم باید میبودن:
https://s6.uupload.ir/files/220px-batman_arkham_knight_poster_z6ie.jpeg
.
https://s6.uupload.ir/files/220px-modern_warfare_2_cover_mefv.png
جدا از اینا کاور دیسانرد واقعا جذابه با اون ماسک!
بلک اپس کلد وار هم چیز سمی بود کاورش
نمیدونم چرا ولی بازی دیسانرد ۱ خیلییی خوش ساخت بود درخدی که هنوزم گیرایی خاصی داره
یه عزیز بودش به اسم Ghost-rider ، مطمئن نیستم درست نوشته باشم
عزیز کامنتتونو اشتباهی پاک کردم
عذر میخوام
اگه مشکلی نداری دوباره بنویسش تایید کنم
باشه اشکالی نداره (:
red dead redemption 2
Ghost of thushima
Dark souls 3
میخواستم بگم بلک اپس خیلی خیلی خفن تر از ایناست که دیدم گذاشتیدش:)))
حقیقتا قسمت پنجم مجموعه فارکرای اینقدر بزرگ و خفن بود که یه بازی جداگونه (حتی بد ) ازش ساخته بشه و اینجوری شد که فارکرای نیو داون که قرار بود یه اکسپنشن بزرگ باشه تبدیل به یه بازی جداگونه شد ، و حتی نیو داون برای اکسپنشن بودن بدون محتواست چه برسه به یه بازی کامل !
warcraft 3 forzen throne مارو دور ننداز
مورتال کمبت هم کارواش خفنه
کاور اساسینز کرید دو
بازی خفنیه ولی کاور خوبی نداره مال برادر هود خیلی بهتره
مدرن وارفر دو کاورش کشکه میریزن تو آش؟
فاکرای پنج واقعا کاور جذابی داره
کاور دیس انرد ۲ هم برای من خیلی جذاب بود، همون کاوری که امیلی روی تخت پادشاهیه و کوروو هم بقلشه و چند نفر از سربازای دلایلا به سمتش میان اما درحالی که اونا میمیرن??
تیکن
یعنی مدرن وارفار دو حقش نبود ؟
نه خیلی ساده بود