ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

۸ بازی پلی استیشن ۲ که هنوز هم گرافیک خوبی دارند

پلی استیشن ۲ یکی از نمادین‌ترین کنسول‌هایی است که تا به حال وارد بازار شده. با وجود موفقیت‌های PS4 و Wii، اما تخت پادشاهی هنوز هم در دستان این کنسول است. یکی از علت‌های اصلی ...

ابوالفضل جعفری
نوشته شده توسط ابوالفضل جعفری | ۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۰

پلی استیشن ۲ یکی از نمادین‌ترین کنسول‌هایی است که تا به حال وارد بازار شده. با وجود موفقیت‌های PS4 و Wii، اما تخت پادشاهی هنوز هم در دستان این کنسول است. یکی از علت‌های اصلی این موفقیت، لیست بازی‌های پلی استیشن ۲ است که بسیاری از آن‌ها جزو موفق‌ترین و مورد علاقه‌ترین‌های زمان خود بودند.

پلی استیشن ۲ نماد زمانی است که توسعه‌دهندگان طراحی و گرافیک را به سطحی جدید رساندند و با نمایش اختلاف تکنولوژی در زمانی محدود، بازیکنان را شگفت‌زده کردند. با این که این تغییر گرافیکی در سال‌های ابتدایی هزاره نو رخ داده، اما برخی از آن‌ها چنان عمل کردند که در زمان حاضر هم می‌توان گرافیک آن‌ها را قابل قبول دانست.

در ادامه لیستی داریم از ۸ تا از بهترین بازی‌های پلی استیشن ۲ که هنوز هم می‌توان گرافیک آن‌ها را قابل قبول دانست.

۸- ICO


Ico در ابتدای قرن جدید و به عنوان یک بازی ماجراجویی - معمایی منتشر شد. چند سال بعد سازندگان همین اثر بازی Shadow of the Colossus را روانه بازار کردند. Ico همان داستان همیشگی «یافتن شاه‌دخت» بود اما با یک تفاوت مهم؛ داستان با کمترین میزان گفت‌وگو.

در واقع Ico داستانش را با تصاویر روایت می‌کند. بازی طراحی‌هایی زیبا، نورپردازی عالی و حال و هوایی خاص و منحصر به فرد دارد. شاید محیط واقع‌گرایانه نباشد، اما با نوع طراحی و هنر به کار رفته هنوز هم قابل قبول است.

۷- Soul Caliber 3


گرافیک Soul Caliber 3 تمام توان گرافیکی پلی استیشن ۲ را به کار می‌گرفت. مبارزات سه بعدی در کنار ساز و کارهای مبارزه‌ای بی‌نقص، قرارگیری زمانی خاص، وجود چندین سبک مبارزه‌ای و شخصیت‌های مختلف به همراه داستانی متناسب آن را به یکی از معروف‌ترین بازی‌های زمان خود تبدیل کرده بود.

چیزی که بیشتر از همه Soul Caliber 3 را خاص کرده، گرافیک آن است. معمولا بازی‌های سه بعدی به سرعت حالتی قدیمی پیدا می‌کنند، اما این مورد برای Soul Caliber 3 صدق نمی‌کند. حرکات و توانایی‌های خاص شخصیت‌ها روان است و آن حالت زمخت و پریشان بازی‌های مبارزاتی زمان خود را ندارد. طراحی مراحل هم عالی بوده و به خوبی با شخصیت‌ها و توانایی‌های آن سازگار است.

۶- Shadow of the Colossus


Shadow of the Colossus یک شگفتی بود. این بازی اکشن-ماجراجویی گرافیکی خارق‌العاده داشت که دشمنان غول‌آسا هم در میان آن قرار داشتند و باید با آن‌ها مبارزه می‌کردید.

این موجودات غول‌پیکر خود ابهت بسیاری داشتند، اما چیزی که بازی را زبان‌زد خاص و عام کرده بود، محیط عظیم و خالی آن بود که با ظاهر خود شما را می‌فریبد. با وجود بازسازی در سال‌های اخیر، نسخه اصلی هنوز هم در عصر جدید هم حرفی برای گفتن دارد.

۵- Metal Gear Solid 3


مجموعه متال گیر به شکستن محدودیت‌ها و خلاقیت بدون حد و مرز خود معروف است. کوجیما و تیم شرکت در طول این سه نسخه به بهترین شکل داستان‌گویی و شکل‌گیری شخصیت‌ها را به نمایش گذاشتند. در سومین نسخه هم گرافیک بازی به سطحی بالاتر از همیشه رسید و به بقیه نشان داد که تا محدودیت معنایی ندارد.

کات‌سین‌ها، طراحی شخصیت‌ها و انیمیشن‌های کامپیوتری همگی در بالاترین سطح زمان خود بودند. استفاده از موشن‌کپچر هم به طبیعی‌تر شدن هر چه بیشتر شخصیت‌ها و محیط کمک شایانی کرد. توسعه‌دهندگان به تمام جزئیات محیط اطراف توجه ویژه‌ای نشان دادند و کاری کردند که بازی شبیه به یکی از بلاک‌باسترهای جاسوسی به نظر برسد.

۴- God of War 2


مجموعه خدای جنگ با دو نسخه اخیر خود هم از نظر امتیازات و هم از نظر فروش به موفقیت‌های بسیاری دست یافته، اما سه نسخه اصلی هم چیزی از حال این روزهای بازی کم نداشتند. خصوصا نسخه دوم که به یکی از نمادهای پلی‌استیشن ۲ تبدیل شده بود.

در قسمت دوم بازی و در حین باس‌فایت‌ها مناظری عظیم و پویا را داشتیم. سرتاسر بازی حالتی سینمایی داشت که تا قبل از آن نظیرش را ندیده بودیم. اصوات، کارگردانی هنری و طراحی‌های بازی همه در بالاترین سطح زمان خود بودند. عرضه God of War 2 دریچه‌ای جدید را به گرافیک در دنیای بازی‌های زمان خود باز کرد.

۳- Gran Turismo 4


Gran Turismo یکی از مجموعه‌های اصلی پلی استیشن است و تقریبا از ابتدا در تمامی دستگاه‌های آن حضور داشته است. با وجود این که شاید در مقایسه با عنوان محبوب این روزها، یعنی Forza، چندان پر زرق و برق نباشد، اما بیشتر نسخه‌های آن تجربه‌هایی ناب بودند. خصوصا نسخه چهارم که بر روی پلی استیشن ۲ تبدیل به یکی از بهترین بازی‌های مسابقه‌ای شد.

بسیاری از بازیکن‌ها این نسخه را بهترین قسمت از کل مجموعه می‌دانند. بازی تاریخچه‌ای صد ساله از خودروها را در خود جای داده و می‌توان از هر دوره‌ای خودرویی را در آن یافت. طراحی خودروها در بهترین حالت ممکن است و به ریزترین جزئیات هم توجه شده. بسیاری از خودروها ظاهر و حس خاص خود را دارند و این موضوعی بود که در آن زمان تازگی داشت. مهم‌ترین ویژگی هم البته در زمین مسابقه بود. محیط مسابقه و خودروهای داخل مسابقه در آن زمان خارق‌العاده به نظر می‌رسیدند و هنوز هم می‌توان همان حس را داشت.

۲- Silent Hill 3


سایلنت هیل ۳ را می‌توان ترسناک‌ترین قسمت در این مجموعه دانست. بازی حول هدر (Heather) که حالا بزرگ شده و رویارویی او با کابوس‌هایش در اطراف شهر سایلنت هیل می‌چرخد. شما باید از دست فرقه Order فرار کرده و در کنار انجام برخی ماموریت‌ها از تپه خارج شوید.

از ابتدا تا به انتهای بازی یک آزمون بزرگ برای هدر است و در طول آن تا حد ممکن فشار روانی بر او تحمیل می‌شود. گرافیک سایلنت هیل ۳ همان چیزی است که این نسخه را خاص و خواستنی کرده. هیولاها کاملا وحشت‌آفرین هستند و طراحی شخصیت‌ها هم به خوبی از آب در آمده‌اند. تک تک اتاق‌ها، راهروها و گوشه کنارها خطری را در خود پنهان کرده‌اند. بازی از همه نظر خاص بود و گرافیک هم یکی از بخش‌های اصلی این خاص بودن است.

۱- Okami


اکامی یک بازی اکشن-ماجراجویی است که داستان ایزدبانوی خورشید ژاپنی‌ها را در تلاشش برای نجات زمین از چنگال یک هیولای هشت سر به نام اوروچی (Orochi) دنبال می‌کند. بازی الهامات بسیاری را از افسانه‌های ژاپنی دریافت کرده. اکامی سبک هنری خاصی دارد. خصوصا سایه‌پردازی تخت و هنر کتیبه‌های ژاپنی که در آن زمان پیاده شده بود.

بازی به قدرت پردازشی پلی استیشن ۲ محدود شده بود، اما از همان نهایت استفاده را برده و هنر طراحی آب‌رنگ ژاپنی را به خوبی در طراحی‌های خود استفاده کرد که باعث شد تا گرافیک آن خاص و به یاد ماندنی شود. به لحاظ طراحی و گرافیک، اکامی یکی از بهترین بازی‌های ساخته شده است و ری‌مستری که اخیرا انجام شده، ظاهر آن را حتی بهتر از قبل کرده.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (12 مورد)
  • iman-generous
    iman-generous | ۵ بهمن ۱۴۰۱

    همچنین بازی های Black و Metal Gear 2 و God of War 1 و Resident Evil 4 و GTA San Andreas

    • AmirS
      AmirS | ۵ بهمن ۱۴۰۱

      متال گر 2 آنچنان گرافیک خاصی نداره

      • iman-generous
        iman-generous | ۵ بهمن ۱۴۰۱

        نه برادر، متال گیر سالید 2 سال 2001 آمد و جزو اولین بازی های PS2 بود. وقتی دیدیم همه بر و بچ، کف و خون قاطی کردیم. فریم ریت حدود 60 اولش در بارون بود، پلیگان های فراوان برای کاراکتر ها (گرافیک رو برای سال 2001 میگم که خیلی جالب بود). بروید و مقاله ای فارسی زبان و انگلیسی زبان مربوط به بررسی این بازی در اون زمان رو بخوانید) همه داشتیم روی PS2 این بازی رو انجام میدادیم.

        • AmirS
          AmirS | ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

          موضوع اینجاست که شما MGS3 رو نگفتید و اومدید MGS2 رو گفتید به جاش
          برای همین گفتم، وگرنه حق با شماست
          به نسبت 3 منظورم بود که بد رسوندم منظور رو

  • Ashi
    Ashi | ۴ بهمن ۱۴۰۱

    "سایلنت هیل ۳ را می‌توان ترسناک‌ترین قسمت در این مجموعه دانست"
    ?

    بگذریم، Bully هم انصافا گرافیک بدی نداشت،بنظرم خیلی خوب بود
    _ولی بازهم گرافیک بعضی بازی های PS1 رو بیشتر دوست دارم،جذاب ترن

  • hurting-other-pepole
    hurting-other-pepole | ۴ بهمن ۱۴۰۱

    اُکامی واقعا بازی بود که توسط بازیکنا اونقدر که حقش بود ازش استقبال نشد حیف این بازی ...

  • Ssmail
    Ssmail | ۴ بهمن ۱۴۰۱

    مجموعه بازیهای onimusha بخصوص نسخه ۱ و ۲ رو از قلم انداختی که واقعا بهترین بازیهای پلی استیشن ۲ هستن و از لحاظ گرافیک و گیم پلی و همه چیز چند نسل فراتر از پلی استیشن ۲ بودن.

  • Mohammad-Nikhalat-Jahromi
    Mohammad-Nikhalat-Jahromi | ۴ بهمن ۱۴۰۱

    ولی بازی شاهکار مثل جی تی ای سن آندریاس اصلا هیچ جوره نمی تونه در این لیست بگنجه چون واقعا گرافیکش رو ps2 ( لید پلتفرم بازی) خیلی داغون بود و اختلاف فاحشی داشت نسبت به نسخه پی سی ( که البته یک سال دیرتر اومده بود)

    • Ashi
      Ashi | ۴ بهمن ۱۴۰۱

      وضوح تکسچر ها بله،واقعا جالب نبود و البته رزولوشن که برای اون زمان مسئله ای نبوده

    • home10
      home10 | ۵ بهمن ۱۴۰۱

      مشخصات سخت افزاری ps2 رو میدونی که این حرفو میزنی ؟

      (سیپیو با فرکانس 295 مگاهرتز)
      (رم 32 مگابایت)
      (گرافیک 148 مگاهرتز با 4 مگابایت حافظه‌ی رم)

      با این سخت افزار میتونه 480p و نرخ فریم 25 اجرا کنه
      من هنوزم تو کف بهینه سازی بازیا ps2 هستم :)

  • amir-hossein1389
    amir-hossein1389 | ۴ بهمن ۱۴۰۱

    به نظرم RE4 هم میتونست توی لیست باشه.
    نسخه غیر ریمسترش هنوز هم گرافیک خوبی داره و کاملا قابل بازیه

    • Matin-Artorias
      Matin-Artorias | ۴ بهمن ۱۴۰۱

      ولی چینش دکمه هاش اونقدر افتضاحه هنوز توی QTE های اول بازی موندم

مطالب پیشنهادی