ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Plants VS Zombies
بازی‌های موبایل

Plants VS Zombies یا یکی از خاطره‌انگیزترین بازی‌های تاور دیفنس موبایلی

اگر علاقه‌مند به تجربه بازی‌های تاور دیفنس موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Plants VS Zombies همراه ویجیاتو باشید. یک عنصر خلاقانه کافی است تا سبکی کلیشه‌ای تبدیل به یکی ...

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه | ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۰

اگر علاقه‌مند به تجربه بازی‌های تاور دیفنس موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Plants VS Zombies همراه ویجیاتو باشید.

یک عنصر خلاقانه کافی است تا سبکی کلیشه‌ای تبدیل به یکی از تاثیرگذارترین سبک‌های بازی‌سازی شود. ما گیمرها اثابت این جمله را بارها و بارها با عناوین مختلف دیده‌ایم و هرباری که این موضوع تکرار می‌شد، برایمان بسیار تازگی داشت. در طی چندین سالی که عناوین ویدیویی به طرز باورنکردنی محبوب شده‌اند، این صنعت شاهد افول و ظهور بازی‌هایی بود که شاید روی کاغذ، هیچ حرفی برای گفتن نداشتند. خوشبختانه و یا متاسفانه صنعت بازی‌سازی بسیار غیرقابل پیش‌بینی‌تر از آن‌چیزی است که به نظر می‌رسد و در این بین نیز گاهی یک ایده خلاقانه، تبدیل به قدمی بزرگ در دنیای بازی‌هایی ویدیویی می‌شود. بنابراین اگر طرفدار این بازی‌ها هستید، بنظر می‌رسد که باید خودتان را برای رو به رو شدن با هرچیزی آماده کنید.

متاسفانه بازی‌های تاور دیفنس همیشه جزو آن دسته از بازی‌هایی بودند که شاید کمترکسی به سراغشان می‌رفت. روند تکراری این بازی‌ها درکنار بخش داستانی ضعیف، باعث می‌شد تا بازی‌های تاور دیفنس حتی پیش از انتشارشان؛ محکوم به شکست باشند و اکثرا سرنوشتی تلخ انتظارشان را می‌کشید. شرایط به‌گونه‌ای بود که حتی بازی‌سازهای بزرگ نیز به سراغ این سبک از عناوین رفتند و بازی‌هایشان را نیز منتشر کردند. اما خب همانطور که احتمالا حدس زده‌اید، حتی بازی‌سازهای بزرگ نیز نتوانستند که کاری را از پیش ببرند و دنیای عناوین تاور دیفنس به حال خود رها شده بود و تمام کسانی که این بازی‌ها را دوست داشتند، همگی منتظر یک معجزه بودند تا ناجی بازی‌های تاور دیفنس شود.

مطلب پیشنهادی
ترکیبی از یک بازی نقش آفرینی و المان‌های سبک بقا
بازی موبایلی Dawnlands؛ جایگزینی خارق‌العاده برای Genshin Impact

منتهی همانطور که پیش‌تر در مقالات گذشته نیز به آن‌ها اشاره کردیم؛ پلتفرم موبایل نقطه عطفی در بازی‌سازی بود. با ظهور پلتفرم موبایل و افزایش محبوبیت عناوین موبایلی؛ بازی‌سازها فرصتی ایده‌آل را به دست آورده بودند تا شانس عناوین تاور دیفنس را روی موبایل امتحان کنند. موضوعی که خوشبختانه طبق نقشه پیش رفت و این بازی‌ها عملکرد وحشتناکشان را روی پلتفرم موبایل جبران کنند. امروزه عناوین تاور دیفنس موبایلی طرفداران بسیاری دارند و ما نیز قصد داریم که در این مطلب نگاهی به یکی از همین بازی‌های دوست داشتنی و جذاب داشته باشیم.

Plants VS Zombies
Plants VS Zombies


پیش‌تر در این مطلب به این موضوع اشاره کردیم که گاهی ممکن است که یک بازی بازی ویدیویی سبب محبوبیت چندین و چندباره یک سبک درحال سقوط شود. سال‌ها پیش وقتی عناوین ویدیویی کالبدی به مراتب ساده‌تر داشتند؛ بازی‌های بسیاری منتشر شدند که مصداقی عالی برای این موضوع بودند و فرنچایز محبوب Plants VS Zombies نیز جزو همین عناوین است که توسط استودیویی مستقل به نام PopCap Games در سال ۲۰۰۹ برای اولین‌بار معرفی شد و ماموریت انتشار آن نیز برعهده استودیوی الکترونیک آرتز بود. بازی موبایلی Plants VS Zombies جزو یکی از اولین تجربیات بازی‌‌سازی استودیوی PopCap Games بود و بقدری محبوب شد که تنها در طی چندماه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین عناوین تاریخ تاور دیفنس روی پلتفرم‌های مختلف شناخته شد.

Plants VS Zombies توانسته بود که راه صدساله را تنها در یک شب طی کند. محبوبیت این بازی بقدری بود که استودیوی الکترونیک آرتز بارها و بارها در طی یک دهه اخیر Plants VS Zombies برای کنسول‌های نسل هشتمی و نهمی؛ پلتفرم موبایل و کنسول‌های قابل حمل نینتندو؛ سیستم عامل بلک‌بری و نهایتا ویندوزفون پورت کرد. Plants VS Zombies روی کاغذ نیز عملکرد بسیار مناسبی داشت. بطوری که این بازی موفق شد تا روی موبایل به امتیاز متای ۹۲ دست پیدا کند و بقدری دوست داشتنی بود که جاه‌طلبی استودیوی الکترونیک آرتز؛ با این بازی پایانی نداشت و این استودیو نسخه‌های جدیدتر این بازی را نیز در طی چند سال اخیر منتشر کرده است که متاسفانه هیچکدامشان به اندازه نسخه اورجینال Plants VS Zombies جذاب نبودند.

عمده دلیل جذابیت Plants VS Zombies به دلیل ایده خلاقانه‌ای بود که این بازی از آن پیروی می‌کرد. بازی Plants VS Zombies و استودیوی PopCap Games خیلی خوب می‌دانستند که برای جذاب بودن؛ ابدا لزومی به ریخت و پاش‌های اضافی نیست و همین موضوع کافی بود تا Plants VS Zombies تبدیل به یکی از انقلابی‌ترین عناوین ویدیویی شود. المان‌های خلاقانه این بازی درکنار گیم‌پلی تاور دیفنس – استراتژیک Plants VS Zombies باعث شده بودند تا این بازی موبایلی تمام پتانسیل‌های لازم را داشته باشد و این بازی دنیای پساآخرالزمانی زامبی‌ها را به نوعی به تصویر کشیده که حتی پس از گذشت ۱۴ سال از انتشار اولین نسخه از این فرنچایز؛ هنوز هیچ عنوانی نتوانسته است که عملکردی مشابه بازی Plants VS Zombies داشته باشد.

خوشبختانه با تمام این توضیحات، این داستان بازی بود که نقش عمده‌ای در میزان جذابیت بازی Plants VS Zombies داشت. داستان این بازی شما را به دنیایی پساآخرالزمانی می‌برد که در آن گیاهان خانگی باید در مقابل زامبی‌هایی از گور برخاسته قرار بگیرند. دنیایی که در آن شما باید به پروتاگونیست اصلی بازی که با نام Crazy Dave شناخته می‌شود، کمک کنید تا با استفاده از گیاهان و گل‌هایی که دارد، از خانه و پناهگاه خودشان در مقابل سیل عظیمی از زامبی‌ها محافظت کند. صحبت از زامبی‌هایی است که پشت سرهم مانند مور ملخ به شما حمله می‌کنند و شما باید به دنبال راهی برای نجات خودتان باشید.

Plants VS Zombies
Plants VS Zombies

بازی Plants VS Zombies یک عنوان کاملا آفلاین موبایلی است

اگر بخش داستانی بازی Plants VS Zombies را فاکتور بگیریم؛ دومین چیزی‌که سبب جذابیت این بازی موبایلی درست در بخش گیم‌پلی آن خلاصه شده. Plants VS Zombies یک بازی جذاب با المان‌های دوست داشتنی تاور دیفنس است که دنیایی مملو از زامبی‌های ترسناک را به بامزه‌ترین شکل ممکن برایتان به تصویر می‌کشد. همچنین درواقع همین گیم‌پلی سورئال بازی موبایلی Plants VS Zombies بود که باعث شد تا این بازی موبایلی در سال ۲۰۰۹ نسبت به دیگر عناوین زامبی‌ محور آن دوران عملکرد به مراتب بهتری داشته باشد.

مطلب پیشنهادی
انتشار بزرگ‌ترین بازی استراتژیک پی‌سی برای موبایل
معرفی بازی موبایلی Frostpunk – هنر بقا در سرزمین‌های یخ‌زده

گیم‌پلی بازی ساده و قابل درک بود. شما به راحتی می‌توانستید که از این بازی موبایلی حس خوبی بگیرید و این موضوع نیز دقیقا همان‌چیزی بود که موبایل گیمرها در آن دوران به دنبالش بودند. Plants VS Zombies از شما می‌خواست که گیم‌پلی خطی بازی را کامل کنید. منتهی برخلاف بسیاری از عناوین آن دوران؛ این گیم‌پلی خطی به گونه‌ای نبود که بخواهد شما را دلسرد کند. یکی دیگر از نقاط قوت بازی موبایلی Plants VS Zombies طراحی خوب مراحل بازی بود. این بازی به شما اجازه می‌داد که به سراغ استراتژی‌های مختلف بروید و برای همین؛ Plants VS Zombies تبدیل به یک بازی انقلابی شده بود.

همچنین بازی موبایلی Plants VS Zombies در دورانی متولد شد که بازی‌های موبایلی به تدریج درحال پیشرفت بودند و این بازی نیز به طبع با سوار شدن روی موج این بازی‌ها؛ توانست که خودش را نشان دهد. همچنین طراحی دوست داشتنی شخصیت‌ها در Plants VS Zombies نیز دلیل دیگری بود که سبب جذابیت این بازی موبایلی در سال ۲۰۰۹ شده بود و اگر طرفدار عناوین تاور دیفنس موبایلی باشید، Plants VS Zombies گزینه بسیار دوست داشتنی برای شماست.



Plants VS Zombies
Plants VS Zombies

نهایتا نوبتی هم که باشد، باید به سراغ بخش گرافیک و جلوه‌های بصری این بازی برویم. اگر قرار باشد که صادقه درباره گرافیک این بازی صحبت کنیم؛ باید بدانید که بازی Plants VS Zombies قطعا نمی‌تواند با عناوینی چون کال آف دیوتی موبایل و یا پابجی رقابت کند. Plants VS Zombies یک بازی کژوال برای طرفداران بازی‌های کلاسیک است و افراد خاصی هستند که می‌توانند از Plants VS Zombies واقعا لذت ببرند. پس بنابراین اگر طرفدار یک بازی جذاب موبایلی هستید، Plants VS Zombies با گرافیک کلاسیک و موسیقی‌متن خاطره‌انگیزش؛ یک عنوان فوق‌العاده برای شماست.

Plants VS Zombies

پیشنهاد می‌شه!

شاید اگر استودیوی الکترونیک آرتز تصمیمات بهتری برای بازی موبایلی Plants VS Zombies می‌گرفت، این بازی می‌توانست شرایطی بهتر داشته باشد. اما خب روی پلتفرم موبایل هنوز این امکان وجود دارد که شما بازی Plants VS Zombies را تجربه کنید و اتفاقا نسخه موبایلی این بازی بقدری هیجان‌انگیز است که حتی پس از گذشت ۱۴ سال از انتشارش؛ این بازی بتواند شما را شگفت‌زده کند.

Plants vs. Zombies™
بازی‌های iOS, بازی‌های اندروید, بازی‌های موبایل Plants vs. Zombies™
ناشر بازی: Electronic Arts PopCap Games
دسته بندی: استراتژیک, تاور دیفنس
سیستم عامل: iOS, اندروید, موبایل

بیشتر بخوانید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • Man
    Man | ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

    هوس کردم برای بار چهارم نصبش کنم

    • leonskenedy
      leonskenedy | ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

      حدود 7 الی 8 بار بازی رو تموم کردم
      دفعه آخر هم بدون هیچ باختی بازی رو تموم کردم

      • Man
        Man | ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

        من دفعه سوم بدون باخت بازی رو تموم کرده بودم

  • گیگاچد کبیر
    گیگاچد کبیر | ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

    یادش بخیر عجب بازی بود ea امد گوهر وارش کرد

مطالب پیشنهادی