ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دال
اخبار و مقالات

«دال»، استارتاپی برای افزایش آگاهی عمومی نسبت به خدمات بیمه‌ای

شرکت استارتاپی «دال» صبح امروز یک نشست خبری در ساختمان اصلی خود برگزار نمود و طی آن اعلام شد این کمپانی خدمات مرتبط با بیمه را ارائه می‌دهد و با مشاوره در راستای افزایش دانش ...

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو | ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

شرکت استارتاپی «دال» صبح امروز یک نشست خبری در ساختمان اصلی خود برگزار نمود و طی آن اعلام شد این کمپانی خدمات مرتبط با بیمه را ارائه می‌دهد و با مشاوره در راستای افزایش دانش عمومی، محصولی با هدف افزایش ضریب بیمه محسوب می‌شود.

مرکز مشاوره تلفنی ۱۶۹۰ که به صورت ۲۴ ساعته و رایگان فعالیت می‌کند، بخش اصلی خدمات دال است از اوایل تیر امسال با پوشش سراسری کارش را گسترش خواهد داد. طبق آنچه در جلسه دال مطرح شد، هدف اصلی آن «مناسب‌سازی محصولات بیمه‌ای و درنهایت فروش این محصولات به مصرف‌کننده» است. البته این موارد شامل شفاف‌سازی و آموزش عمومی در رابطه با جزئیات صنعت بیمه نیز می‌شود.

«ندا اصلاحی»، مدیر محصول «دال»، در پاسخ به پرسش دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا با وجود مشکلات صنعت اینشورتک، دال قصد دارد به این حوزه هم ورود کند، گفت: «ساختار و زیرساخت اصلی دال مبتنی بر بیمه است. دال هم اگرچه قصد توسعه و شفاف‌سازی جریان آموزش درباره بیمه را دارد، اما خود را جدا از این صنعت نمی‌داند و امکان ورود به حوزه‌های ارائه مستقیم خدمات بیمه هم وجود دارد.»

اصلاحی در ادامه افزود که در جامعه ما تمایل زیادی به خرید آنلاین خدمات بیمه وجود ندارد و دلیل آن نبود آموزش و دانش عمومی کافی و درست است. مدیر محصول «دال» دلیل شکل‌گیری این استارتاپ را شناخت درباره حوزه بیمه و کشف نیازهای جامعه ایرانی درباره صنعت بیمه از سوی مدیران این مجموعه عنوان کرد.

وی اضافه کرد:

ضریب نفوذ بیمه در کشورهای مختلف عدد متفاوتی است. این ضریب در ایران هم نسبت به ضریب جهانی و هم نسبت به کشورهای توسعه‌یافته بسیار پایین است. متوسط ضریب نفوذ جهانی ۷ تا ۷.۵ است که در ایران این عدد تقریبا ۱.۴ است. پایین‌بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران هم به معنی آن است که ایرانی‌ها کمتر بیمه می‌خرند.

در نتیجه، کمبود آگاهی عمومی نسبت به خدمات بیمه تنها دلیل مشکلات حال حاضر در این زمینه نیست. شرکت‌های بیمه نیز با ارائه ضرایب بسیار پایین و تنوع محدود، مردم را به خرید بیمه ترغیب نمی‌کنند. بنابراین از اهداف اصلی «دال» پر کردن همین خلاها و برطرف نمودن مشکلات است.

دال

علیرضا جزایری، هم‌بنیان‌گذار دال، با اشاره به اینکه استارتاپ دال به‌دنبال دلایل انتخاب افراد است، گفت: «در سامانه دال دلایلی که یک کاربر برای انتخاب بیمه نیاز دارد، به او ارائه می‌شود. برای مثال، یکی از دلایل انتخاب یک بیمه قیمت آن است که در سامانه درباره آن توضیح داده می‌شود.»

کاربران با ارائه مشخصاتی پیرامون محل زندگی، هزینه مورد‌نظر و مواردی از این دست بهترین و مناسب‌ترین سرویس ممکن را به‌عنوان پیشنهاد دریافت می‌کنند. سامانه دال دلایل چرایی انتخاب یک نوع بیمه را برای کاربر شفاف می‌کند.

در نهایت، سامانه دال به سامانه «سنهاب» متصل است تا امنیت فرآیندهای مختلف تهیه خدمات بیمه افزایش یابد و افراد تنها با استفاده از کد ملی و پلاک خود وارد سامانه شوند. جزایری در این بخش از توضیحات خود بر امنیت بسیار بالای این لایه نیز تأکید کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی