ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بازی Immortals Of Aveum تاخیر خورد

خیلی‌ها چشم انتظار بازی شوتر اول شخص جادویی Immortals Of Aveum بودند و اکنون متوجه شده‌ایم که انتشار آن یک ماه تاخیر خورده است. برت رابینز (Bret Robbins)، موسس Ascendant، با انتشار پستی در سایت ...

اشکان دولتی
نوشته شده توسط اشکان دولتی تاریخ انتشار: 30 خرداد 1402 | 23:00

خیلی‌ها چشم انتظار بازی شوتر اول شخص جادویی Immortals Of Aveum بودند و اکنون متوجه شده‌ایم که انتشار آن یک ماه تاخیر خورده است.

برت رابینز (Bret Robbins)، موسس Ascendant، با انتشار پستی در سایت رسمی استودیو خبر تاخیر بازی Immortals Of Aveum را اعلام کرده است. او اعلام کرد که تیم برای اطمینان از کیفیت بازی، به زمان بیشتری نیاز دارد و به همین خاطر تاریخ عرضه را از ۲۰ جولای (۲۹ تیر) به ۲۲ آگوست (۳۱ مرداد) تغییر داده است. 

Immortals Of Aveum به مدت ۵ سال در استودیو مستقل Ascendant در دست ساخت قرار داشت. این توسعه قصد دارد از چند هفته فرصت اضافه برای از بین بردن باگ‌ها و مشکلات فنی و بهینه سازی روی تمام پلتفرم‌ها استفاده می‌کند، تا Immortals Of Aveum لانچ قدرتمندی به بازار داشته باشد. 

بازی Immortals Of Aveum

بازیکنان در این عنوان توانایی استفاده از سه نوع جادو را دارند:‌ نیرو (آبی)، زندگی (سبز) و آشوب (قرمز). دفاع و حمله در این بازی بر پایه جادو هست و حملات زنجیری و ضد حملات به موقع پاداش زیادی به همراه دارند. این عنوان تک‌نفره دارای بیش از ۲۵ اسپل و ۸۰ تلنت است و هر کدام از توانایی‌های جک دارای خواص منحصر به فردی هستند.

Immortals of Aveum در تاریخ ۲۲ آگوست (۳۱ مرداد) برای پی‌سی، ایکس باکس سری ایکس/اس و پلی استیشن ۵ منتشر خواهد شد و با قیمت ۷۰ دلار به فروش می‌رسد.


آشغال ترین گجت های ساخته شده برای بازی ها

تماشا با کیفیت بالا از یوتیوب ویجیاتو

psu
اشکان دولتی
اشکان دولتی

بازی‌های ویدئویی به مرور زمان به بخش مهمی از زندگی من تبدیل شدند و به همین خاطر تصمیم گرفتم با خبرنگاری و نویسندگی رابطه قوی‌تر با این هنر داشته باشم. طی هشت سال فعالیت من در صنعت ویدئو گیم، هر روز دانش و شناختم از این دنیای وسیع بیشتر شده و این روند همچنان ادامه دارد. البته بازی‌های ویدئویی تنها سرگرمی من نیستند و به کتاب‌های فانتزی، انیمه، فیلم و سریال هم علاقه بسیاری دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • roozb
    roozb | 31 خرداد 1402

    اصلا حس خوبی نمیده این یاد فورسپوکن می افتم

  • KOUWNENTZ
    KOUWNENTZ | 31 خرداد 1402

    فعلا تنها آیپی هستش که امسال منتظرشم اونم به خاطر اینکه گفتن شبیه DOOM هستش

    • Mohammad-Nikhalat-Jahromi
      Mohammad-Nikhalat-Jahromi | 31 خرداد 1402

      دووم با چاشنی Ghostwire Tokyo

    • Asgary
      Asgary | 31 خرداد 1402

      منی که حس بایو شاک گرفتم

    • Death Lake
      Death Lake | 31 خرداد 1402

      به من بیشتر حس اسکایریم وقتی جادو میزنی داد 🤔

مطالب پیشنهادی