ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

کارگردان Marvel’s Spider-Man 2 به انتقاد از مدت زمان بازی واکنش نشان داد

کارگردان بازی Marvel's Spider-Man ۲ در پاسخ به کسانی که فکر می کنند آخرین بازی انحصاری پلی استیشن کمی کوتاه است، بیانیه جدیدی ارائه کرده. در اولین آخر هفته عرضه بازی، اسپایدرمن ۲ هم مورد ...

محمدرضا نوروزی
نوشته شده توسط محمدرضا نوروزی تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۹

کارگردان بازی Marvel's Spider-Man ۲ در پاسخ به کسانی که فکر می کنند آخرین بازی انحصاری پلی استیشن کمی کوتاه است، بیانیه جدیدی ارائه کرده.

در اولین آخر هفته عرضه بازی، اسپایدرمن ۲ هم مورد توجه طرفداران و هم منتقدان قرار گرفته است. با این وجود، یکی از شکایات رایجی که برخی داشته‌اند، مدت زمان کوتاه بازی است.

به طور کلی، داستان Marvel's Spider-Man 2 را می توان در حدود ۱۵ تا ۲۰ ساعت کامل کرد، در حالی که کسانی که به دنبال تکمیل ۱۰۰٪ هستند می توانند این کار را در حدود ۲۵ تا ۳۰ ساعت انجام دهند.

اسپایدرمن

با توجه به اینکه سال ۲۰۲۳ مملو از آثار بسیار طولانی‌تر بود، عده‌ای ادعا کردند که قیمت ۷۰ دلاری بازی این میزان محتوای کم را غیر قابل توجیه می‌کند.

برایان اینتیهار، کارگردان اینسامنیاک گیمز در گفتگو با بی‌بی‌سی گفت که افرادی که در استودیو هستند، تمرکز بیشتری روی ارائه تجربه‌ای برتر از هر چیز به بازیکنان مرد عنکبوتی ۲ کرده‌اند.

اینتیهار تصدیق کرد که مردم به دنبال خرج کردن پولی هستند که به سختی به دست آورده‌اند تا در نقش مرد عنکبوتی محبوبشان بازی کنند و او این موضوع را جدی می‌گیرد.

او افزود که بر ساخت بازی متمرکز شده و بازیکنان پس از اتمام آن قرار است بازی را ارزشمند قلمداد کنند.


کلش آف کلنز چطور محبوبترین بازی موبایلی شد؟

بازی Baldur's Gate 3 همچنان برای عرضه در ۲۰۲۳ روی ایکس باکس برنامه‌ریزی شده - ویجیاتو
محمدرضا نوروزی
محمدرضا نوروزی

یه ۳ سالی میشه که تو حوزه ویدیوگیم ژورنالیسم فعالیت می‌کنم. 21 سالم هست، علوم کامپیوتر می‌خونم و شاید براتون جالب باشه که یه چندسالی نینجا بودم! چند وقتیه که کار و زندگیم فقط ویدیو گیم شده و البته کنارش به فرهنگ و تاریخ ژاپن هم خیلی علاقه دارم. از بازی‌های داستان محور و خطی و خصوصا بقا وحشت و ادونچر اصلا نمی‌تونم بگذرم، ولی با این وجود انعطاف بالایی دارم و تقریبا هر سبک بازی‌ای رو دوست دارم و تجربشون می‌کنم. خلاصه که خیلی خوشحالم که تو ویجیاتو دور هم هستیم و یادتون نره که اگه دوست داشتید یه سر به مقالات و بررسی‌هام بزنید!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی