ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

به زودی کوئست سینمایی جدیدی در دسترس بازیکنان Warframe قرار می‌گیرد

امروز Digital Extremes صد و هفتاد و پنجمین استریم Warframe خود را برگزار کرد. در طول این رویداد، توسعه دهندگان گیم‌پلی کوئست سینماتیک جدید این اثر، یعنی Whispers in the Walls را به نمایش گذاشتند. ...

محمدرضا نوروزی
نوشته شده توسط محمدرضا نوروزی تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰

امروز Digital Extremes صد و هفتاد و پنجمین استریم Warframe خود را برگزار کرد. در طول این رویداد، توسعه دهندگان گیم‌پلی کوئست سینماتیک جدید این اثر، یعنی Whispers in the Walls را به نمایش گذاشتند.

این ماموریت که ظاهراً به سؤالاتی پاسخ خواهد داد که برای یک دهه مطرح شده‌اند، همچنین یک جناح دشمن جدید را معرفی می کند. ضمنا این کوئست کلاس سلاح جدیدی را به همراه خواهد داشت و در این بین شاهد محیط‌های جدیدی در بازی خواهیم بود. بازی همچنین سیستم حملات سنگین را اصلاح خواهد کرد.

در طول ماموریت مذکور بازیکنان در آزمایشگاه Albrech Entrati، جایی که همه چیز از آنجا شروع شد، کاوش خواهند کرد. کلاس سلاح جدیدی به نام Grimoire Book نیز وارد بازی می‌شود. این سلاح به بازیکنان اجازه می‌دهد تا از قدرت Void استفاده کنند و به شلیک گلوله‌های Eldritch بپردازند.

در کل می‌توان گفت که ایونت مذکور می‌تواند و حال و هوای جدیدی در این اثر القا کند و به زودی محتوای بسیار جدیدی در اختیار بازیکنان قرار خواهد گرفت که ارزش تجربه بازی را بالا خواهد برد.

جالب است بدانید که یک نسخه موبایلی از این بازی در دسترس ساخت قرار دارد که اکنون می‌توانید برای نسخه بتای آن ثبت نام کنید.


فورتنایت چطوری تبدیل به بزرگ‌ترین بازی بتل رویال تاریخ شد؟

رویداد بازگشت ماکاروف برای بازی Call of Duty: MW3 آغاز شد - ویجیاتو

محمدرضا نوروزی
محمدرضا نوروزی

یه ۳ سالی میشه که تو حوزه ویدیوگیم ژورنالیسم فعالیت می‌کنم. 21 سالم هست، علوم کامپیوتر می‌خونم و شاید براتون جالب باشه که یه چندسالی نینجا بودم! چند وقتیه که کار و زندگیم فقط ویدیو گیم شده و البته کنارش به فرهنگ و تاریخ ژاپن هم خیلی علاقه دارم. از بازی‌های داستان محور و خطی و خصوصا بقا وحشت و ادونچر اصلا نمی‌تونم بگذرم، ولی با این وجود انعطاف بالایی دارم و تقریبا هر سبک بازی‌ای رو دوست دارم و تجربشون می‌کنم. خلاصه که خیلی خوشحالم که تو ویجیاتو دور هم هستیم و یادتون نره که اگه دوست داشتید یه سر به مقالات و بررسی‌هام بزنید!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی