ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و گزارش‌ها

الکترونیک آرتز فعلا روی سری نید فور اسپید تمرکز نخواهد کرد

اما به روش‌های جدید و جالب بازخواهد گشت

خشایار امامی
نوشته شده توسط خشایار امامی | ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۰

شرکت الکترونیک آرتز (EA) اعلام کرد که توسعه‌دهنده بازی نید فور اسپید استودیوی Criterion Games در حال حاضر به طور کامل روی سری Battlefield متمرکز است.

این بدین معناست که برنامه‌های مربوط به بازی جدید Need for Speed به تعویق افتاده است، اگرچه ناشر اعلام کرد که قصد دارد در آینده این سری مسابقه‌ای را به روش‌های جدید و جالب بازگرداند. شرکت EA در سپتامبر ۲۰۲۳ اعلام کرد که Criterion به بخش‌های دیگری در شرکت منتقل شده است تا بر روی سری Battlefield کار کند.

«وینس زامپلا» یکی از بنیان‌گذاران Respawn و مدیر استودیوهای EA که مسئول بازی‌های Apex Legends و Star Wars و Battlefield است در آن زمان گفت که یک گروه اصلی در Criterion همچنان روی آینده نید فور اسپید کار خواهند کرد. این بیانیه پس از انتشار یک سال محتوای اضافی برای بازی Need for Speed Unbound در سال ۲۰۲۲ منتشر شد.

زامپلا امروز در بیانیه‌ای به Eurogamer گفت:

تیم Need for Speed در Criterion به همکاران خود که روی Battlefield کار می‌کنند، پیوسته‌اند. به عنوان یک شرکت برای ما مهم بود که در سال گذشته به جامعه Need for Speed گوش دهیم و از بازخوردهای آن‌ها برای ایجاد محتوای جدید برای Unbound استفاده کنیم. همراه با درک بیشتر از آنچه بازیکنان ما در تجربه Need for Speed می‌خواهند، قصد داریم این سری را به روش‌های جدید و جالب بازگردانیم.

بیانیه زامپلا همزمان با انتشار اولین تصاویر گیم‌پلی پیش‌آلفا از بازی بعدی Battlefield و جزئیات یک برنامه آزمایشی جدید برای جامعه بازیکنان منتشر شد که اکنون می‌توانند برای آن ثبت‌نام کنند. استودیوی Criterion یکی از چهار استودیوی داخلی EA به حساب می‌رود که در حال ساخت یک جهان متصل Battlefield در دنیای مدرن است. این استودیو عمدتا روی محتوای تک‌نفره برای نسخه بعدی سری تمرکز دارد.

نید فور اسپید

الکترونیک آرتز در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که وظایف توسعه Need for Speed را به Criterion بازگردانده است زیرا قصد داشت Ghost Games را که چهار نسخه آخر این سری را ساخته بود، بازسازی کند. کرایتریون که بیشتر به خاطر سری Burnout شناخته می‌شود، دو نسخه قبلی نید فور اسپید Hot Pursuit در سال ۲۰۱۰ و Most Wanted در سال ۲۰۱۲ را توسعه داده بود.

این استودیو همچنین در توسعه Need for Speed Rivals در سال ۲۰۱۳ و بعدا در بازی‌های Star Wars Battlefront II و Battlefield V و Battlefield 2042 همکاری داشت. آخرین بازی این استودیو Need for Speed Unbound بود که پس از انتقال Criterion به نقش پشتیبانی در Battlefield 2042 به تاخیر افتاد.

مطلب پیشنهادی
تمشک‌‌ طلایی بدترین بازی‌های تاریخ!
کوییز ۴۷ ویجیاتو؛ آیا بدترین بازی‌های تاریخ را می‌شناسید؟
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی