ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سازندگان بازی مطرح Schedule 1 به کپی کردن از یک بازی دیگر متهم شده‌اند
اخبار و گزارش‌ها

سازندگان بازی مطرح Schedule 1 به کپی کردن از یک بازی دیگر متهم شده‌اند

شباهت زیاد یا کپی؟

سپهر هامونی
نوشته شده توسط سپهر هامونی | ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۷:۳۰

بازی Schedule 1 یکی از پدیده‌های جدید در پلتفرم استیم، با اتهاماتی جدی از سوی شرکت Movie Games .S.A مواجه شده است.

این شرکت لهستانی که خالق سری بازی‌های موفق Drug Dealer Simulator 1 و 2 است، ادعا کرده که بازی Schedule 1 بیش از حد به آثار آن‌ها شباهت دارد و ممکن است حقوق مالکیت فکری‌شان را نقض کرده باشد.

بازی Schedule 1 که در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۲۵ منتشر شد، تنها در مدت کوتاهی توانست توجه بیش از ۴۰۰ هزار بازیکن را جلب کند. این بازی، داستانی درباره ساخت، توزیع و فروش مواد مخدر در دنیایی شبیه به زندگی واقعی ارائه می‌دهد؛ موضوعی که پیش‌تر هم در سری Drug Dealer Simulator مورد توجه قرار گرفته بود.

اما در تاریخ ۳ آوریل ۲۰۲۵، شرکت .Movie Games S.A به‌صورت رسمی اعلام کرد که تحقیقات حقوقی برای بررسی شباهت‌های این دو بازی آغاز شده است. بر اساس سند منتشر شده در وب‌سایت papbiznes این شرکت مدعی است که این بازی جدید ممکن است نه تنها حقوق مالکیت فکری را نقض کرده باشد، بلکه اقدام به رقابت ناعادلانه هم کرده است.

تحقیقات فعلی شامل بررسی دقیق عناصر مختلف بازی Schedule 1 از جمله داستان، گیم‌پلی، مکانیک‌ها و رابط کاربری (UI) است. در این تحلیل تطبیقی، شباهت‌های بین بازی‌های Drug Dealer Simulator و Schedule 1 مورد توجه قرار گرفته‌اند.

شرکت .Movie Games S.A همچنین اعلام کرده که در صورت اثبات نقض قوانین، پیگیری حقوقی را تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه خواهد داد. این مسئله می‌تواند آینده بازی را با چالش‌هایی جدی مواجه کند و حتی باعث حذف آن از فروشگاه استیم شود.

مطلب پیشنهادی
معرفی ۱۰ قاتل سریالی!
سلاح های کالاف موبایل | ۱۵ گان برتر سال ۲۰۲۵
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی