ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

یک سریال انیمیشنی جدید از دنیای استار وارز بر اساس شخصیت Darth Maul در حال ساخت است

این سریال به جزئیات زندگی دارث ماول و آموزش شاگرد جدیدش اختصاص دارد

محمدرضا نوروزی
نوشته شده توسط محمدرضا نوروزی تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۲:۳۰

در رویداد Star Wars Celebration اعلام شد که قرار است شخصیت شرور محبوب دنیای جنگ ستارگان، دارث ماول، صاحب یک سریال انیمیشنی اختصاصی در Disney+ شود. این سریال با عنوان Maul: Shadow Lord در سال ۲۰۲۶ منتشر خواهد شد.

این خبر در دقایق پایانی پنلی اعلام شد که به مناسبت بیستمین سالگرد بخش انیمیشن لوکاس‌فیلم برگزار شده بود. در این پنل، دیو فیلونی (مدیر ارشد خلاقیت لوکاس‌فیلم) و آدین پورتیو (معاون بخش انیمیشن) درباره‌ دستاوردهای انیمیشنی استودیو، همکاری با جورج لوکاس و فرایند ساخت آثار گذشته صحبت کردند. اما برای پروژه‌ی جدید، آن‌ها به‌جای صحبت، با یک تیزر غافلگیرکننده از تریلر سریال دارث ماول، جمعیت را به وجد آوردند.

زمانی که مشخص شد این تریلر مربوط به سریالی درباره‌ی دارث ماول است، جمعیت با هیجان بسیار واکنش نشان دادند. در این سریال، داستان تمرکز دارد بر دارث ماول و آموزش یک شاگرد جدید. صداپیشگی شخصیت ماول، همچون گذشته، بر عهده‌ی سم ویتور خواهد بود.

دارث ماول نخستین بار در سال ۱۹۹۹ و در فیلم Star Wars: The Phantom Menace معرفی شد و با ظاهر منحصر‌به‌فرد و لایت‌سیبرهای دو لبه‌اش، به‌سرعت به یکی از نمادهای ماندگار این فرنچایز تبدیل شد. او با بازی اکروباتیک ری پارک، توانست استاد کوای‌گان (با بازی لیام نیسون) را به قتل برساند، اما خودش هم توسط اوبی‌وان کنوبی جوان به دو نیم شد.

با این حال، لوکاس‌فیلم نتوانست از این شخصیت شرور بگذرد و او را با بدنی رباتی در سریال The Clone Wars بازگرداند. شخصیت ماول در این سریال و همچنین در Star Wars Rebels با عمق بیشتری پردازش شد و داستانی پرجزئیات، از جمله ماجراهای او در دنیای زیرزمینی جرم و جنایت، برایش شکل گرفت.

محمدرضا نوروزی
محمدرضا نوروزی

یه ۳ سالی میشه که تو حوزه ویدیوگیم ژورنالیسم فعالیت می‌کنم. 21 سالم هست، علوم کامپیوتر می‌خونم و شاید براتون جالب باشه که یه چندسالی نینجا بودم! چند وقتیه که کار و زندگیم فقط ویدیو گیم شده و البته کنارش به فرهنگ و تاریخ ژاپن هم خیلی علاقه دارم. از بازی‌های داستان محور و خطی و خصوصا بقا وحشت و ادونچر اصلا نمی‌تونم بگذرم، ولی با این وجود انعطاف بالایی دارم و تقریبا هر سبک بازی‌ای رو دوست دارم و تجربشون می‌کنم. خلاصه که خیلی خوشحالم که تو ویجیاتو دور هم هستیم و یادتون نره که اگه دوست داشتید یه سر به مقالات و بررسی‌هام بزنید!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی