ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و گزارش‌ها

آل پاچینو و کیتی هلمز در فیلم Captivated بازی خواهند کرد

روایتی متفاوت از ربوده شدن John Paul Getty III

خشایار امامی
نوشته شده توسط خشایار امامی | ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۹:۳۰

تهیه کننده ایتالیایی آندریا ایروولینو به پروژه Captivated پیوسته است، یک تریلر جنایی با بازی آل پاچینو و کیتی هولمز که قصد دارد روایتی متفاوت از ربوده شدن John Paul Getty III نسبت به فیلم All the Money in the World ساخته ریدلی اسکات ارائه دهد. فیلمی که مدت‌ها در حال ساخت بوده، قرار است اواخر این ماه در رم فیلمبرداری شود.

فیلم Captivated به کارگردانی دیتو مونتیل داستان ربوده شدن گتی سوم در سال ۱۹۷۳ و پیوند غیرمنتظره بین سارو مامولیتی، رئیس مافیای کالابریا که پاچینو نقش نسخه مسن‌تر او را بازی خواهد کرد و گیل گتی، مادر گتی سوم که هلمز نقش او را ایفا خواهد کرد را روایت می‌کند.

طبق خلاصه ارائه شده، آن‌ها «دو روح از دنیاهای کاملا متفاوت هستند که با یک تراژدی که زندگی آن‌ها را برای همیشه تغییر خواهد داد به سمت هم کشیده می‌شوند».

Captivated

طبق گفته نماینده ایروولینو، توبی کبل که برای نقش مامولیتی جوان‌تر اعلام شده بود از پروژه کنار رفته است. اعتقاد بر این است که میدو واکر و درموت مالرونی در حال مذاکره برای پیوستن به بازیگران Captivated در نقش‌های نامشخص هستند.

طبق بیانیه شرکت ایروولینو Captivated توسط Volition Media Partners به همراه شرکت آندریا ایروولینو که مسئول بخش ایتالیایی فیلمبرداری است، تهیه می‌شود.

یکی از تهیه کنندگان Captivated بازیگر مایکل مامولیتی، برادرزاده سارو مامولیتی است. همانطور که مامولیتی در سال ۲۰۱۷ به ورایتی گفت، او سال‌هاست روی پروژه‌ای کار می‌کند تا روایت خانواده‌اش از داستان را پس از خشمگین شدن از نحوه به تصویر کشیدن آن‌ها در All the Money in the World ارائه دهد.

مطلب پیشنهادی
آخرالزمان دیروز، امروز، فردا
چگونه آمریکا در فیلم و سریال های جدید نابود می‌شود
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی