ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بازی‌هایی که بیشترین پیشرفت را با آپدیت رایگان داشتند

بازی‌های ویدیویی در طول این سال‌ها و مخصوصا سال‌های اولیه‌ی ظهور کنسول‌ها از حالتی که در یک جعبه قرار می‌گرفتند و دیگر سازنده و ناشر پشتیبانی از آن نمی‌کردند، گذر کرده و به تکامل رسیده‌اند. ...

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو | ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۰

بازی‌های ویدیویی در طول این سال‌ها و مخصوصا سال‌های اولیه‌ی ظهور کنسول‌ها از حالتی که در یک جعبه قرار می‌گرفتند و دیگر سازنده و ناشر پشتیبانی از آن نمی‌کردند، گذر کرده و به تکامل رسیده‌اند. امروزه بازی‌ها تقریبا مانند محصولات تلویزیونی‌ هستند و به مانند یک سرویس عمل می‌کنند؛ یعنی به صورت دائم نسبت به محصول اولیه به‌روزرسانی می‌شوند و سازندگان آنچه در ابتدا عرضه کرده‌اند را بهبود می‎دهند.

این تغییر به سمت سریالی و مدت‌دار شدن محصولات، البته مشکلات خاص خود را هم داشته است؛ برای مثال بعضی از بازیکنان استدلال می‌کنند که اینگونه بازی‌ها «ناتمام» هستند. با این حال، انکار اینکه بسیاری از بازی‌ها از این مدل تجاری سود برده‌اند و به آن‌ها اجازه‌ی دریافت بسته‎‌های الحاقی و پیشرفت‌های اساسی برای ماه‌ها و حتی سال‌ها داده‌ شده، سخت است.

در این مقاله به بررسی بازی‌هایی از ژانرهای مختلف، از شوترهای مولتی‌پلیر گرفته تا ماجراجویی‌های حماسی می‌پردازیم که از طریق بروزرسانی‌های رایگان و پشتیبانی مداوم، بیشترین پیشرفت و بهبود را داشته‌اند‌.

Assassin's Creed: Origins و Assassin's Creed: Odyssey

تاریخ عرضه: نوامبر ۲۰۱۷ و نوامبر ۲۰۱۸

یوبیسافت نمی‌خواهد بگذارد بازیکن‌ها به همین راحتی‌ها دست از ماجراجویی و گردش در مصر و یونان بردارند. با وجود اینکه هردو بازی محتویات و ماموریت‌های فراوانی دارند و داستانی درگیرکننده به گیمر ارائه می‌کنند، از زمان عرضه هر چند وقت یک‌بار محتویات جدید برایشان منتشر می‌شود. از جمله‌ی این محتویات می‌توان به رویدادهایی با زمان محدود اشاره کرد که بازیکن را مقابل خدایان باستانی و افسانه‌ای قرار می‌دهد و در آن‌ها ماموریت‌های جدید به بازیکن ارائه می‌شود. چند وقت بعد از عرضه‌ی Origins، یوبیسافت محتوایی رایگان و (احتمالاً) آموزشی به نام Discovery Tour منتشر کرد که بعدا راهش را به Odyssey هم باز کرد.

blackout-site - update

Call of Duty: Black Ops IIII

تاریخ عرضه: اکتبر ۲۰۱۸

درست است که نسخه‌ی چهارم سری Black ops اکتبر گذشته عرضه شده، اما از آن موقع، حالت بتل رویال بازی تغییرات بنیادی زیادی داشته که منجر به بهتر شدن بازی شده‌اند. استودیوی تری‌آرک، سازنده بازی با الهام از بتل پس‌ (Battle Pass) فورتنایت، بازیکنان را غرق در محتویات تزیینی، تگ‌ها و حتی سلاح‌هایی کرده است که بدون تاثیرگذاری بر برد یا باخت در بازی، لذت Black Ops IIII را چندین برابر می‌کنند.

در همین حد، حالت شخصی‌سازی قوانین و گزینه‌ها هم فراهم آمده و گذشته از این‌، مُدهای محدودتری مثل Down and Out که تنوع بیشتری به محتوای بازی می‌دهند در جدیدترین نسخه از Call of Duty به چشم می‌خورد. تعداد لباس‌ها و پوسته‌های اسلحه‌ که می‌توان آزاد کرد و تنوع بازی واقعا سرسام‌آور است و به احتمال خیلی زیاد نه تنها باعث برگشت بازیکنان فعلی، بلکه باعث جذب بازیکنان بیشتر خواهد شد.

DIablo III - update

Diablo III

تاریخ عرضه: می ۲۰۱۲

بلیزارد راه‌های زیادی پیش پای بازیکنان قرار داده تا به سومین قسمت از بازی نقش‌آفرینی و هک اند اسلش محبوب خود بازگردند. مهمترین نکته‌ی بازی این است که بلیزارد به حرف طرفدارانش گوش کرد و المان‌هایی را که اضافه بودند حذف کرد؛ مثل حراجی که در نسخه‌ی اولیه‌ی بازی قرار داشت. در سال‌های بعد از انتشار نسخه‌های پی‌سی و کنسولی، بلیزارد بازی را با ساختاری که فصلی نامیده می‌شود، یعنی هر سه ماه یک بار، با ماموریت‌هایی که محدودیت زمانی دارند، آیتم‌های تزیینی و محتویاتی مثل The Darkening of Tristam که رویدادی یکساله و مجانی بود و به بازیکنان اجازه‌ بازی کردن در ورژن بازسازی شده‌ از نسخه اول را می‌داد، پشتیبانی کرده است.

Dishonored 2 - update

Dishonored 2

تاریخ عرضه: نوامبر ۲۰۱۶

قسمت دوم Dishonored خود را به عنوان یکی از بهترین بازی‌های مدرنی که گیم‌پلی را به انتخاب‌های بازیکن گره می‌زند، اثبات کرده است و به‌روزرسانی‌هایش نیز صحه‌ای بر این مسپله هستند. از درجه سختی‌های مختلف و متفاوت گرفته تا مدُهای متنوع New Game Plus و قابلیت دسترسی و بازی کردن با هر دو شخصیت اصلی و قدرت‌هایشان، همه و همه جایگاه Dishonored 2 را به عنوان یکی از زیباترین و پیچیده‌ترین بازی‌ها در نسل هشتم تثبیت کرده‌اند. در دسامبر ۲۰۱۸ و بعد از گذشت حدود دوسال از عرضه بازی، استودیوی Arkane، مُدی سیاه و سفید برای بازی عرضه کرد و قابلیت انتخاب ماموریت‌های داستانی به ترتیبی که بازیکن می‌خواهد هم قابلیتی جدید دیگر بود.

The Division - update

Tom Clancy's The Division

تاریخ عرضه: مارس ۲۰۱۶

نکاتی که باعث شد اولین نسخه‌ The Division در هنگام عرضه قدرتمند ظاهر شود، فضای پساآخرالزمانی منهتن، سیستم سطحبندی، مبارزات سرگرم‌کننده و البته قسمتی در بازی به اسم Dark Zone بود که در آن گیمر می‌توانست دیگر بازیکنان را فریب داده، به آن‌ها خیانت کنند و لوت‌هایشان را بدزدد. در ماه‌های بعد از عرضه هم با آپدیت‌های مجانی، مناطق جدید، رویداد‌های گروهی و محتوایات Endgame برای حالت‌های تک‎نفره، چندنفره و کوآپ، بازی بزرگ‌تر از هر زمان دیگر شد.

ESO - update

The Elder Scrolls Online

تاریخ عرضه: می ۲۰۱۲

برخلاف عرضه نه‌چندان شکوهمندانه بازی، Elder Scrolls Online با چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای و رایگان شدنش، کاری شگفت انگیز انجام داد. بتسدا محتویات فراوانی به دست بازیکنان رساند و در عوض چینش اتفاقات داستان بازی را طوری پیش برد که مخاطبان مجبور به خرید بسته‌های گسترش دهنده‌ بعدی شوند. به این ترتیب، بازیکنان مجبور بودند برای مشاهده ادامه داستان، آن‌ها خریداری کنند.

Evil Within 2 - update

The Evil Within 2

تاریخ عرضه: اکتبر ۲۰۱۷

نسخه دوم The Evil Within هنگام عرضه سر و صدای زیادی به پا نکرد و بسیاری از جزییاتی که منتظرشان بودیم را شامل نشد. با این حال، آپدیت مجانی خیلی زود از راه رسیدند و حالا می‌توانیم کل بازی را در حالت اول شخص به اتمام برسانیم. این به‌روزرسانی، المان ترس در بازی را چند برابر کرد و دنیای بازی هم شکلی درگیرکننده‌تر به خود گرفت. این محتوایی است که دوست داریم مشابه‌اش را در بازی‌های دیگر هم ببینیم.

Final Fantasy XV - update

Final Fantasy XV

تاریخ عرضه: نوامبر ۲۰۱۶

در سال ۲۰۱۶ کسی باورش نمی‌شد که شماره‌ی پانزدهم سری محبوب Final Fantasy، بازی‌ای باشد که به قول‌هایش برای محتوایی که می‌خواست عرضه کند، پایبند نماند. با این‌حال اوایل سال ۲۰۱۹ هستیم و بازی هم به حیات خودش ادامه می‌دهد. در این سال‌ها، تغییراتی بنیادین در بازی اعمال شد که بهبود مکانیک‌های رانندگی، افزودن ماموریت‌های دائمی، اضافه کردن مینی‌گیم‌ها و رویدادهای کراس‌اور مثل فستیوالی که حول محور Assassin’s Creed بود از جمله آن‌هاست. فاینال فانتزی 15 عنوانی عجیب و پرجنب و جوش است که پایانی برای خود نمی‌بیند؛ ما هم سپاسگزار این تغییرات هستیم.

For Honor - update

For Honor

تاریخ عرضه: فوریه ۲۰۱۷

For Honor اوایل سال ۲۰۱۷ عرضه شد و محتوای خوبی هم داشت: محتویاتی مثل حالت داستانی قابل قبول، سیستم مبارزه شگفت انگیز و مُدهای درگیرکننده‌ مولتی‌پلیر. با همه‌ی این‌ها، بازی برای درست کردن جامعه‌ کاربران مولتی‌پلیر خود دچار مشکل شد و آنگونه که انتظار می‌رفت رشد نکرد؛ مهمترین عامل این مسئله، به پاشنه‌ی آشیل یوبیسافت بر می‌گردد که چیزی نیست جز مشکلات سرورها در زمان عرضه. با این حال، کم‌کم با تغییرات و تغییرات مثبتی که صورت گرفت، سرورها بیشتر پایدار شدند و با عرضه‌ ادیتور نقشه و افزودن قهرمانان جدید، وضعیت For Honor بهتر از هر زمان دیگر شده است.

Fortnite - update

Fortnite

تاریخ عرضه: جولای ۲۰۱۷

به عنوان یکی از بزرگترین بازی‌های حال حاضر، فورتنایت نیازی به معرفی ندارد. اما دلیلی که بازی را در این لیست می‌بینیم به خاطر محیط تغییرپذیرش است. ساختار فصلی به این معنی است که بازی دائما تغییر می‌کند و رویدادهای محدود زمانی هم دائما از راه می‌رسند؛ مثل رویداد تانوس که همراه بود با اکران فیلم انتقام‌جویان: جنگ بی‌نهایت. هر ایده‌ای که برای فورتنایت داشته باشید، قبلا به ذهن اپیک رسیده است. این سنتی است که خود فورتنایت پایه‌گذاری‌اش کرد و حالا که رقبای جدیدی پا به عرصه بتل رویال گذاشته‌اند، اپیک باید بیش از پیش توان خود را در این راه بگذارد.

GR - update

Ghost Recon: Wildlands

تاریخ عرضه: مارس ۲۰۱۷

نسخه جدید Ghost Recon در زمان عرضه بازی وسیعی بود و برای تجربه قسمت کوچکی از بازی، نزدیک به ۵۰ ساعت زمان نیاز بود. از آن زمان تاکنون، یوبیسافت محتوای زیادی برای بازی عرضه کرده که شامل مُدهای PvP، درجه‌های سختی متفاوت، کنترل‌های بازطراحی شده هلی‌کوپتر‌ها و تغییرات کوچک اما جذابی مثل قابلیت شخصی سازی هوش مصنوعی لباس هم تیمی‌ها، اوپراتورهای بازی Rainbow Six، آوردن شخصیت محبوب سری بازی‌های اسپلینترسل یعنی سم فیشر و حتی افزودن شخصیت The Predator از سری فیلم‌های Alien، می‌شد.

GTAO - update

Grand Theft Auto Online

تاریخ عرضه: اکتبر ۲۰۱۳

زمانی که GTA V در سپتامبر ۲۰۱۳ عرضه شد، موفقیتی عظیم برای راکستار بود و میلیون‌ها نسخه از بازی به فروش رفت.. قسمت آنلاین بازی حدود یک ماه بعد عرضه شد و به بازیکنان اجازه داد در شهر لوس سانتوس آزادانه بگردند و دست به فعالیت‌های گوناگون بزنند؛ از مسابقات اتومبیل‌رانی گرفته تا خرده ماموریت‌های داستانی. در نزدیک به پنج سال گذشته، راکستار این دنیای عظیم آنلاین را دائما با روزرسانی‌های رایگان، شاداب داشته است. این به‌روزرسانی‌ها موارد بی‌شماری از پول و اسلحه گرفته تا ماشین‌هایی با مدل‌های مختلف و خانه‌ها و ماموریت‌های سرقا را شامل می‌شود. GTA Online از زمان عرضه تاکنون قدم‌های بسیار بزرگی برداشته و دنیایی به ظاهر بی‌انتها پیش‌روی بازیکنان قرار می‌دهد که می‌تواند آن‌ها را نه فقط ماه‌ها، بلکه سال‌ها سرگرم نگه دارد.

ks - update

Kirby Star Allies

تاریخ عرضه: مارس ۲۰۱۸

در نقد بازی Kirby از سوی گیم‌اینفورمر، منتقد بازی، Kyle Hilliard، می‌نویسد: "Star Allies از بازیکن چیزهای کمی طلب می‌کند که زیاد نمی‌تواند بازیکنان را جذب خود کند و پای بازی نگه دارد". با این حال پس از عرضه، بازی خیل عظیمی از محتویات مجانی دریافت نموده و بسیاری از مشکلات درجه سختی را حل کرده است. جدید ترین بسته گسترش‌دهنده بازی، یعنی Heroes In Another Dimensions یک مُد داستانی جداست که حتی با استعدادترین بازیکنان کربی را به چالش می‌کشد و تا زمانی که اینگونه محتوا برای بازی عرضه می‌شود، جای نگرانی نیست.

MonHunWorld - update

Monster Hunter World

تاریخ عرضه: ژانویه ۲۰۱۸

جدیدترین نسخه مانسترهانتر یکی از بهترین بازی‌های چندنفره‌ی کوآپ ۲۰۱۸ بود که کپکام در یک سال اخیر محتویات زیادی برای آن تولید کرده. در کنار رویدادهای مجانی و مداومی که برای بازی عرضه می‌شود (ازجمله کراس‌اووری داپمی با فاینال فانتری) و هیولاهایی جدیدی که در گوشه و کنار نقشه ظاهر می‌شوند، به تازگی مهمانی آشنا از Rivia پا به سرزمین هیولاها گذاشته است.

No Man's Sky - update

No Man’s Sky

تاریخ عرضه: آگوست ۲۰۱۶

اگر با قطعیت نگوییم بحث‌برانگیزترینُ می‌توان NMS را یکی از بحث برانگیزترین بازی‌های تمام دوران نامید که قبل از عرضه، هیجان زیادی به پا کرده بود و قول محتوایی شگفت‌انگیز و جاه‌طلبی‌‎های فراوان می‌داد. حتی کار به جایی رسید که بازیکنان، سازنده‌ی بازی، Hello Games را متهم به دروغ گویی و تبلیغات جعلی کردند که البته هلو گیمز در دادگاه انگلیس از همه‌ این اتهامات تبرئه شد.

بیشتر بخوانید:

گذشته از این فضای دراماتیک، Hello Games به‌روزرسانی‌های بسیاری برای بازی عرضه کرد. به‎روزرسانی‌هایی مانند خطوط داستانی جدید، مکانیک‌های تازه برای ساخت کمپ اصلی، قابلیت جستجو در محیط به صورت سندباکس و اخیراً هم اضافه کردن حالت مولتی‌پلیر. درست است که حالا هم امکان دارد بازی در بعضی مواقع به خاطر نکاتی مثل مدیریت بد منابع، به شدت خسته‌کننده شود اما به تغییرات بازی نسبت به زمان عرضه در سال ۲۰۱۶ که نگاه می‌کنیم، No Man's Sky واقعا پیشرفت قابل توجهی کرده و تبدیل به بازی بهتری شده.

overwatch - update

Overwatch

تاریخ عرضه: می ۲۰۱۶

Overwatch قدرتمندانه عرضه شد و در پایان سال هم جوایز زیادی از آن خود کرد؛ اما از آن موقع، حتی بهتر و کامل‌تر هم شده است. بازی به صورتی هنرمندانه، رویدادهایی با زمان محدود را وارد گیم‌پلی می‌کند و به جز این مورد، آیتم‌های تزیینی، شخصیت‌ها و نقشه‌های جدیدی هم به بازی افزوده شده‌اند. این موارد به طور کلی، شوتر دلپذیر بلیزارد را به یکی از پربحث ترین بازی‌های نسل تبدیل کرده‌اند که باعث شده هم بازیکنان کژوال و هم بازیکنان حرفه‌ای آن را تحسین کنند.

Path Of Exile - update

Path of Exile

تاریخ عرضه: اکتبر ۲۰۱۳

Path of Exile یک بازی اکشن-نقش‌آفرینی است که هیچ ابایی از اینکه با دیابلو مقایسه شود ندارد. بازی رایگان PoE از زمان عرضه در سال ۲۰۱۳ با آپدیت‌های مجانی‌اش در حال بهتر شدن است. بازی میلیون‌ها بازیکن ثبت‌نام شده دارد و در عین حال جامعه کاربری سالمی نیز دور خود جمع کرده؛ و در کنار همه‌ی این موارد، با پشتیبانی خوبی نیز روی کنسول‌ها و پی‌سی از سوی سازنده همراه بوده است. تا این لحظه، بازی ۷ بسته‌ گسترش دهنده منتشر کرده است که شامل مواردی مثل زره‌های جدید، محتویات داستانی، ماموریت‌ها و چیزهایی از این دست بوده است. در این پنج سال، Path of Exile از یک بازی سرگرم‌کننده و لذت‌بخش به یک بازی حماسی که می‌توان به شدت از آن لذت برد تبدیل شده است.

Rainbow Six Siege - update

Rainbow Six Siege

تاریخ عرضه: دسامبر ۲۰۱۵

پادشاه بازگشت به میادین یعنی Rainbow Six Siege زمانی که عرضه شد با مشکلات عمده سرورهایش و نداشتن محتوای کافی روبه‌رو بود. با این حال، بازی جامعه کاربری قدرتمندی دارد که برایشان سیستم شوتینگ تاکتیکال حرفه‌ای آن اهمیت دارد و مرتب به سازندگان بازخورد می‌دهند. سازندگان نیز در مقابل دست به انتشار نقشه‌های جدید، قهرمانان تازه و رویدادهای محدود زده‌اند.

یوبیسافت همچنین در بازی تغییرات زیادی اعمال کرده که یکی از آن‌ها جلوگیری از تقلب و ایجاد جو مسموم توسط بازیکنان خطاکار است. نتیجه آن شده که نزدیک به 3 سال بعد از عرضه، هنوز هم بازی در لیست‌های پرفروش سال قرار دارد.

rocket league - update

Rocket League

تاریخ عرضه: جولای ۲۰۱۵

بعد از گذشت بیش از ۳ سال از انتشار، Rocket League همچنان با قدرت می‌تازد. با اینکه اصلی‌ترین نکته بازی، مخلوط کردن فوتبال با ماشین‌های مسابقه‌ای بوده و نتیجه شدیدا لذتبخش است. به جز این، سازندگان روابط خوبی با دیگر کمپانی‌ها داشته‌اند که محتویات فراوانی به بازی آورده است. در کنار همه‌ این موارد، تغییرات و افزودن ورزشگاه‌های جدید را هم اضافه کنید و آن وقت است که ارزش واقعی این بازی معلوم می‌شود.

Splatoon 2 - update

Splatoon 2

تاریخ عرضه: جولای ۲۰۱۷

اسپلتون 2 یکی از قوی ترین بازی‌های جدید برای WiiU بود. البته به خاطر ضعف WiiU در فروش و بازاریابی قوی، بازی به پتانسیل واقعی‌اش نرسید. از زمان انتشار تاکنون، نینتندو با لباس‌های متنوع، سلاح‌ها و رویدادهای زنده از بازی پشتیبانی کرده است. اگر نینتندو به پشتیبانی این‌چنینی از بازی ادامه دهد، احتمالا بازیکنان نسخه سوییچ Splatoon 2 تا مدت‌ها به بازی کردنش ادامه خواهند داد.

Warframe - update

Warframe

تاریخ عرضه: مارس ۲۰۱۳

روزی روزگاری Warframe در این حد بود که به دوستان‌تان به عنوان یک بازی رایگان که به تازگی روی PS4 آمده، پیشنهادش می‌کردید. زمان زیادی از آن موقع گذشته و بازی نسبت به زمان انتشارش تغییرات زیادی کرده است. آپدیت‌های مداوم از جمله گسترش دهنده‌های مجانی، محتویات قوی و آپگریدهای حیاتی و تاثیرگذار، Warframe را به یکی از بهترین و سرگرم‌کننده‌ترین بازی‌های چندنفره مجانی در بازار تبدیل کرده است.

Witcher 3 - update

The Witcher 3: Wild Hunt

تاریخ عرضه: می ۲۰۱۵

CD Projekt سال‌ها پیش از عرضه نسخه سوم ویچر با جامعه طرفداران خود در ارتباط بود و در جریان روند ساخت بازی‌هایش قرارشان می‌داد. در سال ۲۰۰۹، آن‌ها نسخه Enhanced Edition شماره اول The Witcher  را عرضه کردند که بیش از ۲۰۰ تغییر و ماد برای بهبود آن داشت. این آپدیت برای افرادی که بازی را در همان سال ۲۰۰۷ خریده بودند رایگان بود و این کار باعث خشوندی طرفداران شد و اعتبار خاصی به سی‌دی پراجکت بخشید. از زمان، آن‌ها همین رویه را در پیش گرفتند و نسخه بهبود یافته‌ای نیز برای The Witcher 2 عرضه کرده‌اند و نسخه سوم از این قاعده مستثنی نبوده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • Bigsmoke2077
    Bigsmoke2077 | ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

    Dlc های دارک سولز 2 که به کلی برکت رو به بازی آوردن.

  • aliakbar
    aliakbar | ۲۵ شهریور ۱۳۹۹

    مطلب ناقصی بود میشد بازی های دیگه هم در این لیست قرار بگیره

  • amin
    amin | ۲۵ شهریور ۱۳۹۹

    بازی دیویژن که تو یوپلی رایگان شده بود. شامل dlc ها هم میشد؟
    یکی جواب بده بی زحمت

  • بی نام
    بی نام | ۲۵ شهریور ۱۳۹۹

    اساسینز کرید یونیتی هم میتونست تو این لیست باشه واقعا

  • SHAYAN
    SHAYAN | ۲۴ شهریور ۱۳۹۹

    رینبو رو چرا نوشتید3 سال پس از عرضه؟ الان داره میشه تقریبا6سال پس از عرضه

    • Love Game
      Love Game | ۲۵ شهریور ۱۳۹۹

      منظورش اینه که 3 سال از عرضه گذشت هنوز پرفروش هاست و مونده هنوزم

  • DCDicaprio
    DCDicaprio | ۲۴ شهریور ۱۳۹۹

    اون چیزایی که بهش فکر میکنم رو نمیذارید
    بتلفرانت 2 زمان خودش فاجعه ای بود که ea با هزارتا آپدیت از این رو به اون رو کردش
    Sea of thieves هم از یک بازی خیلی بد با کلی آپدیت تبدیل به یک بازی عالی شد

    • Aref3831
      Aref3831 | ۲۴ شهریور ۱۳۹۹

      الان که گفتی یادم اومد .این دو تا هم می تونستن باشن

  • mparsa
    mparsa | ۲۴ شهریور ۱۳۹۹

    خیلی عالی بود???

  • ROCKSTAR
    ROCKSTAR | ۲۴ شهریور ۱۳۹۹

    ممنون بابت مطلب به‌نظرم sea of thieves هم میتونه توی لیست باشه

مطالب پیشنهادی