ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و گزارش‌ها

شایعه: بازی Resident Evil 9 در ابتدا قرار بود یک بازی چندنفره جهان‌باز باشد

طبق گفته‌های DuskGolem

خشایار امامی
نوشته شده توسط خشایار امامی | ۲ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۷:۰۰

طبق گزارش‌های جدید بازی Resident Evil 9 در ابتدا به‌ عنوان یک بازی چندنفره جهان‌باز طراحی شده بود. اینسایدر DuskGolem اخیرا درباره این نسخه اولیه صحبت کرده و برخی شایعات نادرست مانند «ماه خونین وندیگو سرخ‌پوستان» و «بُزمرد با جیل در یک بیمارستان» را رد کرده است.

طبق گفته این منبع ساخت قسمت نهم سری از اوایل سال ۲۰۱۷ آغاز شد. بعد از اینکه فروش Resident Evil 7 کمتر از حد انتظار بود، تیم سازنده تصمیم گرفت مسیر متفاوتی را برای نسخه بعدی انتخاب کنند. در نتیجه نسخه اولیه RE9 قرار بود یک بازی چندنفره جهان‌باز بزرگ باشد که لیان و جیل را در یک جزیره خیالی الهام‌گرفته از سنگاپور قرار می‌داد.

نهایتا با انتشار Resident Evil Village در سال ۲۰۲۱ پروژه RE9 دستخوش تغییرات اساسی شد ولی برخی جزئیات مانند حضور لیان به‌ عنوان شخصیت اصلی حفظ شدند. اینسایدر DuskGolem اعلام کرد که جزئیات بیشتر را باید کپکام منتشر کند.

Resident Evil 9

سال گذشته این منبع ادعا کرده بود که Resident Evil 9 در جزیره‌ای الهام‌ گرفته از سنگاپور جریان دارد و از موتور RE Engine برای ساخت یک بازی جهان‌باز استفاده خواهد کرد. اما اطلاعات مربوط به بخش چندنفره تازگی دارد.

همچنین گفته شده که Resident Evil 9 «تقریبا بدون شک امسال معرفی خواهد شد» و انتشار آن برای سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است. اینسایدرها اشاره کرده‌اند که کپکام تاکنون دو بار انتشار بازی را به تاخیر انداخته و احتمال تعویق دیگر کم است. اما مشخص نیست که معرفی بازی در سال مالی ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ انجام خواهد شد.

علاوه بر این کپکام اخیرا در یک ویدئوی مربوط به Resident Evil 4 به قسمت نهم اشاره کرد.

مطلب پیشنهادی
موش‌ و گربه بازی به سبک ژانر وحشت
۱۰ فیلم ترسناک با مضمون تعقیب و گُریز
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی