ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Resident Evil
اخبار بازی

بازی استراتژیک موبایلی Resident Evil: Survival Unit معرفی شد

ساخته دو استودیوی Joycity و Aniplex

خشایار امامی
نوشته شده توسط خشایار امامی تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۴ | ۲۱:۰۰

یک بازی استراتژی جدید برای موبایل در دنیای رزیدنت اویل تحت عنوان Resident Evil: Survival Unit معرفی شد که توسط دو استودیوی Joycity (سازنده 3on3 FreeStyle Rebound) و Aniplex (سازنده Demon Slayer - The Hinokami Chronicles 2) در حال ساخت است. طبق اعلام رسمی، این دو شرکت «در همکاری نزدیک» با کپکام کار می‌کنند.

این بازی هفته آینده به طور کامل در یک رویداد آنلاین در جمعه ۲۰ تیر ساعت ۱:۳۰ بامداد به وقت ایران معرفی خواهد شد. نکته مهم اینجاست که «شینجی هاشیموتو» هم در این پروژه حضور دارد. او بیشتر به‌ خاطر دوران فعالیت در اسکوئر انیکس شناخته می‌شود که یکی از خالقان مجموعه Kingdom Hearts بود.

هاشیموتو همچنین به‌ مدت ده سال مدیر برند مجموعه Final Fantasy و از اعضای هیئت‌مدیره اسکوئر انیکس بود. او در سال ۲۰۲۲ از این شرکت بازنشسته شد و سپس به شرکت Sony Music Entertainment Japan پیوست.

Resident Evil

بازی جدید از مجموعه اصلی رزیدنت اویل با عنوان Resident Evil Requiem در رویداد Summer Game Fest معرفی شد.

این بازی «تغییری جسورانه» برای این فرنچایز خواهد بود و شخصیت اصلی آن گریس اشکرافت، دختر آلیسا از بازی Resident Evil Outbreak است که حالا به‌ عنوان تحلیل‌گر FBI مشغول بررسی زنجیره‌ای از مرگ‌های مشکوک در راکون سیتی است.

VGC
خشایار امامی
خشایار امامی

با اینکه چند سالی بیشتر نیست وارد این حرفه شدم، اما علاقه من به سینما و بازی‌های ویدئویی به سال‌ها قبل از این برمی‌گرده و مثل خیلی‌ها با همین مدیوم‌ها بزرگ شدم. الان هم خوشحالم تونستم در حوزه‌ای که بهش علاقه دارم، فعالیت کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی