ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بازیگر ارباب حلقه‌ها به‌دنبال ریاست اتحادیه بازیگران است

وقتی پسر مسیر مادر را ادامه می‌دهد

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۶:۰۰

شان آستین، بازیگر شخصیت «سم‌وایز گمجی» در سه‌گانه سینمایی «ارباب حلقه‌ها»، به‌دنبال مقام ریاست اتحادیه بازیگران است تا جانشین رئیس کنونی یعنی فرَن درشر شود.

به‌گزارش هالیوود ریپورتر، آستین برنامه خود را برای ریاست این اتحادیه ۱۶۰ هزار نفره ثبت کرده است. او همچنین به‌دنبال انتخاب میشل هرد به‌عنوان مدیر امور مالی و اداری، جولی فیشر به‌عنوان رئیس اتحادیه محلی لس آنجلس، لیزا اَن والتر به‌عنوان معاون اول اتحادیه مالی و دیوید جولیف به‌عنوان معاون دوم است. جالب است بدانید که مادر شان آستین، یعنی پتی دوک، در سال ۱۹۸۳ ریاست اتحادیه بازیگران را بر عهده گرفت و تا سه سال به فعالیت در این مقام ادامه داد. او دومین زنی بود که ریاست اتحادیه را بر عهده داشت.

آستین در گذشته در فعالیت‌های متعددی برای اتحادیه شرکت کرده است، از جمله حضور در پنج کمیته مذاکره که آخرین آن‌ها مربوط به اعتصاب ۱۱۸ روزه بازیگران در سال ۲۰۲۳ می‌شود. او همچنین یکی از اعضای اتحادیه‌های محلی و ملی بازیگران است. آستین در صورت کسب رای‌های کافی جایگزین فرن درشر خواهد شد که رئیس کنونی اتحادیه است. هنوز مشخص نیست درشر برای دوره بعدی ریاست خود اقدامی انجام می‌دهد یا خیر.

درشر، آستین یا هر کسی که ریاست اتحادیه را بر عهده گیرد، چالش‌های سختی پیش رو خواهد داشت. اتحادیه بازیگران سال آینده دوباره به میز مذاکره با اتحادیه تهیه‌کنندگان سینما و تلویزیون باز خواهد گشت تا درباره برخی از مسائل حل‌نشده صحبت کند. اتحادیه همچنان نگرانی‌های زیادی درباره رشد گسترده هوش مصنوعی و تاثیر آن‌ها روی سینما و تلویزیون دارد.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی