ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بازی ARC Raiders قبل از عرضه رسمی هیچ بتای جدیدی نخواهد داشت
اخبار بازی

بازی ARC Raiders قبل از عرضه رسمی هیچ بتای جدیدی نخواهد داشت

ARC Raiders حتی در گیمزکام هم حضور ندارد

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۶:۰۰

استودیو Embark اعلام کرده که بازی ARC Raiders قبل از عرضه‌ رسمی در تاریخ ۳۰ اکتبر، هیچ تست یا بتای جدیدی نخواهد داشت. 

این در حالی است که تست‌های قبلی بازی با موفقیت زیادی همراه بوده و بازخورد مثبت زیادی از سمت طرفداران دریافت کرده بود. همچنین این استودیو تأیید کرده که بازی در رویداد Gamescom امسال به هیچ شکلی حضور نخواهد داشت، موضوعی که برخلاف انتظار طرفداران این بازی است. تیم توسعه در استکهلم حالا تمرکز کامل خود را روی پولیش و گسترش تجربه بازی گذاشته و قصد دارد تمام درس‌هایی که از تست TT2 به‌ دست آمده را قبل از انتشار به کار بگیرد.

برای جلوگیری از انتظارات بیش از حد طرفداران، رسماً تأیید شده که ARC Raiders در رویداد Gamescom امسال حضور نخواهد داشت. با این حال، کمپین تبلیغاتی بازی به‌زودی آغاز خواهد شد و به گفته استودیو تا زمان عرضه، به‌روزرسانی‌های زیادی منتشر می‌شود. بعضی از طرفداران با اشاره به محبوبیت تست‌های اولیه و حتی موفقیت بتای بتلفیلد ۶، تأکید کرده‌اند که وجود یک تست دیگر می‌توانست حمایت گسترده‌تری برای این عنوان در حال توسعه ایجاد کند.

تاریخ انتشار ARC Raiders در اوایل ژوئن اعلام شد، بنابراین هنوز تا عرضه بازی زمان نسبتاً زیادی باقی مانده است. در این فاصله، چند رقیب جدی وارد میدان می‌شوند؛ از جمله بتلفیلد ۶ که انتظار می‌رود امسال بازار شوترها را به‌شدت تحت تأثیر قرار دهد.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی