ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Call of Duty
اخبار بازی

بتای بازی Call of Duty: Black Ops 7 از همان روز اول گرفتار موج تقلب شد

تنها چند ساعت پس از شروع بتا

خشایار امامی
نوشته شده توسط خشایار امامی تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۴

بتای Call of Duty: Black Ops 7 از دیروز آغاز شد و هزاران بازیکن برای تجربه زودهنگام بازی قبل از انتشار رسمی در ۲۳ آبان (۱۴ نوامبر) وارد سرورها شدند. تنها چند ساعت پس از شروع، گزارش‌ها و ویدیوهایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد تقلب‌هایی مانند وال‌هک و ایم‌بات در نسخه بتا فعال شده‌اند.

استودیوی Treyarch اعلام کرده بود اجرای بتا روی رایانه نیازمند فعال بودن TPM 2.0 و Secure Boot است تا محیطی امن‌تر برای مقابله با تقلب ایجاد شود. اما نسخه به‌روزرسانی‌ شده سیستم ضدتقلب اختصاصی اکتیویژن با نام Ricochet هنوز در بتا فعال نشده و قرار است هم‌زمان با انتشار نهایی بازی در دسترس قرار گیرد.

یکی از اکانت‌هایی که ویدیوی تقلب را منتشر کرده بود به‌ طور دستی مسدود شد. این موضوع پرسش‌هایی را درباره چرایی کارکرد دوباره تقلب‌های قدیمی در نسخه‌ای جدید ایجاد کرده است.

چرخه تقابل میان توسعه‌دهندگان بازی‌های شوتر اول‌شخص و سازندگان تقلب همچنان ادامه دارد. ابتدا تقلب‌ها در بازی رواج پیدا می‌کنند، سپس نسخه جدید ضدتقلب منتشر می‌شود و بسیاری از متخلفان مسدود می‌شوند اما پس از مدتی روش‌های تازه‌ای برای دور زدن سیستم پیدا می‌شود. این چرخه سال‌هاست در مجموعه Call of Duty تکرار می‌شود.

Call of Duty

اکتیویژن قبلا اعلام کرده بود بازیکنان کنسول می‌توانند برای کاهش تقلب، قابلیت کراس‌پلی را غیرفعال کنند چرا که بیشتر متقلبان روی پی‌سی فعالیت دارند. رقیب امسال مجموعه Call of Duty یعنی Battlefield 6 هم در جریان بتای عمومی خود با مشکل مشابهی روبرو شد و سیستم ضدتقلب الکترونیک آرتز بیش از ۳۰۰ هزار اکانت متخلف را مسدود کرد.

مطلب پیشنهادی
معرفی ۱۰ قاتل سریالی!
سلاح های کالاف موبایل | ۱۵ گان برتر سال ۲۰۲۵
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی