ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

الکترونیک آرتز هیچ برنامه‌ای برای سری Dead Space ندارد

آینده فرنچایز مبهم است

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۰

الکترونیک آرتز تصمیم گرفته است که فعلا برنامه‌ای برای بازگرداندن مجموعه بازی Dead Space در آینده نزدیک نداشته باشد. طبق گزارش منتشرشده از برنامه Insider Gaming Weekly و نقل سخنان منابع داخلی، این سری هم‌اکنون در حالت تعلیق قرار گرفته است و هیچ برنامه‌ای برای ساخت دنباله، ریمیک یا حتی ریبوت از سوی مدیران فعلی EA مطرح نیست.

با این تصمیم، طرفداران Dead Space که حدود هفده سال از عمر این فرنچایز می‌گذرد، باید فعلا منتظر بازگشت آن نباشند. منابع آگاه هم تاکید می‌کنند که سیاست فعلی شرکت مانع از آغاز هرگونه پروژه جدید برای این سری شده است. با وجود اینکه برخی شایعات به فروش احتمالی این مجموعه تحت مالکیت جدید EA اشاره دارند، هنوز هیچ تصمیم رسمی یا مذاکره‌ای اعلام نشده است.

پس از فروش EA به صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی و مشکلات مالی پس از این معامله، برخی کارمندان گمان می‌کنند که EA ممکن است برای جبران بدهی‌ها و کسب درآمد بخواهد امتیاز Dead Space را بفروشد. البته هنوز این فرضیه‌ها به شکل رسمی تایید نشده‌اند و مسئولان EA درباره آینده این آی‌پی سکوت کرده‌اند.

بنابراین، طرفداران Dead Space باید همچنان منتظر اخبار رسمی بمانند و فعلا امیدی به بازگشت نزدیک این سری نداشته باشند. آینده این عنوان محبوب هم‌اکنون به تصمیمات مالی و مدیریتی EA وابسته است.

مطلب پیشنهادی
معرفی ۱۰ قاتل سریالی!
سلاح های کالاف موبایل | ۱۵ گان برتر سال ۲۰۲۵
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی