ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خالق God of War از ایکس‌باکس خواست مانع تعطیلی استودیوی Bluepoint شود
اخبار و مقالات

خالق God of War از ایکس‌باکس خواست مانع تعطیلی استودیوی Bluepoint شود

استودیو Bluepoint Games پس از سال‌ها فعالیت بسته شد؛ امید به احیای آن با ایکس‌باکس

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۶:۳۰

شرکت پلی‌استیشن به‌تازگی خبر ناگوار تعطیلی استودیو Bluepoint Games را تایید کرد. این استودیو که به‌خاطر ریمیک‌های تحسین‌شده بازی‌های کلاسیک پلی‌استیشن مانند Demon's Souls و Shadow of the Colossus شناخته می‌شود، حالا پس از سال‌ها فعالیت بسته شد. بنابر بیانیه‌ای که پس از اعلام این تصمیم منتشر شد، دلایل اصلی تعطیلی Bluepoint Games افزایش هزینه‌های توسعه، کند شدن رشد صنعت، تغییر رفتار بازیکنان و فشارهای اقتصادی گسترده‌تر عنوان شده است. به نظر می‌رسد پلی‌استیشن دیگر درآمد کافی از این استودیو دریافت نمی‌کرد تا ادامه فعالیت آن را توجیه کند.

این تصمیم ضربه بزرگی به صنعت بازی‌سازی وارد کرد و بسیاری از جامعه بازی‌سازان را شوکه کرد. با این حال، «دیوید جفی» خالق God of War عقیده دارد هنوز امیدی برای ادامه کار اعضای Bluepoint Games وجود دارد. او در توییت اخیر خود پیشنهاد داده است که فیل اسپنسر، رئیس ایکس‌باکس به سرعت وارد عمل شود و کل تیم Bluepoint را حمایت مالی کند تا بتوانند یک استودیوی جدید با پشتیبانی ایکس‌باکس تاسیس کنند. جفی معتقد است نباید اجازه داد این تیم بااستعداد از هم بپاشد.

گرچه این ایده می‌تواند یک موفقیت تبلیغاتی بزرگ برای ایکس‌باکس رقم بزند، بسیاری از کاربران به سوابق قبلی مایکروسافت اشاره کرده‌اند. ایکس‌باکس سابقه تعطیلی استودیوهای موفقی مانند Arkane Austin و Tango Gameworks در سال ۲۰۲۴ را هم دارد. حتی بازی موفق Hi-Fi Rush هم نتوانست مانع بسته شدن Tango Gameworks شود. سال گذشته هم ایکس‌باکس استودیو The Initiative را تعطیل و چندین پروژه را لغو کرد.

با وجود این پیشینه، بعید است مایکروسافت همان «منجی» مورد انتظار باشد. هنوز امید می‌رود اعضای Bluepoint Games بتوانند مسیر جدیدی در صنعت پیدا کنند؛ اما احتمالا باید با این استودیو خداحافظی کرد. اگرچه در دنیای بازی هیچ چیز غیرممکن نیست، باید منتظر آینده ماند.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی