ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آپدیت 1.1 بازی Balatro همچنان در دست ساخت قرار دارد
اخبار بازی

به‌روزرسانی ۱.۱ بازی Balatro همچنان در حال توسعه است

هنوز هیچ تاریخ عرضه مشخصی وجود ندارد

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۹:۰۰

شرکت LocalThunk رسما تایید کرد که بروزرسانی ۱.۱ بازی Balatro همچنان در حال توسعه است. این تاییدیه طی پست وبلاگی جدیدی در وب‌سایت این استودیو که به مناسبت دومین سالگرد عرضه بازی منتشر شد، اعلام شد و جزئیات بیشتری از زندگی شخصی توسعه‌دهنده به‌عنوان دانشجو را هم آشکار کرد.

در مرداد ۱۴۰۳ (اوت ۲۰۲۴)، LocalThunk وعده یک به‌روزرسانی بزرگ برای گیم‌پلی بازی Balatro را داده بود که قرار بود ایده‌ها و استراتژی‌های جدیدی به بازی اضافه کند. این به‌روزرسانی با عنوان ۱.۱ شناخته می‌شود و در ابتدا برنامه‌ریزی شده بود در سال ۲۰۲۵ منتشر شود. با این حال، در شهریور ۱۴۰۴ (سپتامبر ۲۰۲۵)، LocalThunk طی یک پست با عنوان «من کند هستم» اعلام کرد که آپدیت ۱.۱ تا پایان سال منتشر نخواهد شد.

توسعه‌دهنده توضیح داد که به‌عنوان یک سازنده علاقه‌مند و مستقل ترجیح می‌دهد تنها چند ساعت در روز روی بروزرسانی ۱.۱ زمان بگذارد و مانند زمان عرضه نسخه اصلی بازی در فوریه ۲۰۲۴، روزانه ۱۲ ساعت کار نکند. به همین دلیل، اعلام شد که بازه زمانی انتشار جدید برای بروزرسانی ۱.۱ بازی Balatro «زمانی است که کار تمام شود».

به‌روزرسانی ۱.۱ بازی Balatro همچنان تاریخ انتشار مشخصی ندارد

پست جدید LocalThunk که در اول اسفند ۱۴۰۴ (۲۰ فوریه ۲۰۲۶) و به مناسبت دومین سالگرد بازی Balatro منتشر شده، با پیامی کوتاه به پایان می‌رسد: «بله، همچنان دارم روی ۱.۱ کار می‌کنم.» این جمله شفاف هرچند اطلاعات تازه‌ای از بروزرسانی به‌دست نمی‌دهد اما اولین اظهار نظر رسمی درباره وضعیت نسخه ۱.۱ پس از تاخیر آن در شهریور ۱۴۰۴ است.

بخش عمده پست جدید به زندگی دانشگاهی LocalThunk می‌پردازد؛ از جمله ترک تحصیل در سال آخر رشته مهندسی به دلیل بی‌علاقگی و شروع تحصیل در رشته علوم کامپیوتر به‌دلیل علاقه به برنامه‌نویسی. این توسعه‌دهنده از علاقه شدیدش به ساخت پروژه‌های برنامه‌نویسی سخن گفته و توضیح داده است که شب‌ها تا دیروقت مشغول توسعه بوده است. اولین پروژه جدی او یک بازی شبیه‌سازی الهام‌گرفته از Risk و Europa Universalis بود که هرگز کامل نشد و فقط به حلقه‌ای از دوستان و خانواده نمایش داده شد، اما حس آزادی خلاقانه باعث شد که توسعه بازی را به عنوان یک سرگرمی ادامه دهد.

LocalThunk در پایان پست خود با نگاهی احساسی به گذشته تاکید می‌کند که با وجود تمام موفقیت‌ها، دغدغه‌ها، اضطراب‌ها و شادی‌هایی که پس از خلق بازی Balatro تجربه کرده، هنوز آن نسخه قدیمی خود را حفظ کرده است. او شب گذشته را تا سحر صرف کشیدن پیکسل‌آرت، نوشتن کد و گوش دادن به موسیقی در آرامش خانه کرد و از همه طرفداران بابت حمایتشان تشکر کرد.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی