ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

استودیوی Embark به سانسور نام ARC Raiders در بازی ماراتن واکنش داده است

رانر یا ریدر باشیم و خودمان را ناراحت نکنیم، برای همگی جا هست

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۸:۳۸

این روزها رقابت میان بازی‌های اکسترکشن شوتر در جریان است اما استودیوهای Bungie و Embark در شبکه‌های اجتماعی همبستگی و همکاری خود را نشان داده‌اند. رویداد Server Slam بازی «ماراتن» دیروز آغاز شد و با استقبال قابل توجهی از سوی پلیرها در استیم همراه بود. در همین حین، کاربران متوجه شدند که نام بازی «آرک ریدرز» در چت بازی «ماراتن» به صورت موقت سانسور می‌شود.

در یک ویدیوی کوتاه از «تایلر بلوینز»، استریمری مشهور به Ninja که برای بازی «فورتنایت» شناخته‌شده است، به این سانسور واکنش نشان داده شد و به سرعت در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد. این ویدیو توسط جیک لاکی در توییتر منتشر شد.

در میانه این ویدیو، نام دیگر شوترهای رقابتی مانند Halo - Counter-Strike و Apex Legends بدون هیچ محدودیتی در چت بازی «ماراتن» قابل نمایش بود. سانسور نام بازی «آرک ریدرز» مدت زیادی ادامه نیافت و پلیرها اکنون می‌توانند بدون مشکل این نام را در چت بازی تایپ کنند.

این اتفاق باعث شد حساب رسمی بازی «ماراتن» در واکنش به موج توییت‌ها، در یک اسکرین‌شات داخل چت داخل بازی بنویسد:

آرک ریدرز فوق‌العاده است!

حساب رسمی آرک ریدرز هم پس از آن جواب مشابهی داد:

فرقی نمی‌کند «رانر» یا «ریدر» باشید، غنیمت همان غنیمت است. برایتان جا رزرو کرده‌ایم!

در حال حاضر فضای شبکه‌های اجتماعی میان این دو بازی دوستانه و مثبت باقی مانده است. با این وجود، برای موفق ماندن بانجی که پس از افت Destiny 2 و مشکلات گسترده داخلی چالش‌های زیادی را تجربه کرده، فشار زیادی بر بازی «ماراتن» وارد است.

در آبان ماه سال گذشته، شرکت مادر بانجی یعنی سونی به دلیل عملکرد ضعیف این استودیو، مبلغ ۲۰۴.۲ میلیون دلار هزینه کاهش ارزش دارایی ثبت کرد که در نتیجه سوددهی بخش گیم و سرویس‌های شبکه سونی کاهش یافت.

چند ماه پیش از این گزارش مالی، در مرداد ماه سال گذشته، «پیت پارسونز» پس از ۲۳ سال حضور و نزدیک به ۱۰ سال مدیریت استودیو، «بانجی» را ترک کرد و تخت خود را به «جاستین ترومن» سپرد. «پارسونز» طی سال‌های پرتنش بانجی، از جمله جدایی از اکتیویژن در ۲۰۱۹ و خریده شدن این استودیو توسط سونی با مبلغی بالغ بر ۳.۷ میلیارد دلار، نقشی کلیدی ایفا کرده بود.

نگرانی‌ها نسبت به آینده بانجی پس از این خریدار بیشتر شد. عنوان Destiny 2 عملکرد ضعیفی داشت و زمان انتشار بازی ماراتن هم عقب می‌افتاد؛ با اخراج حدود ۱۰۰ نفر در سال ۲۰۲۳ و تاخیر در انتشار دی‌ال‌سی The Final Shape برای بازی Destiny 2 چالش‌های ریز و درشتی در جریان بود.

با وجود موفقیت این محتوا در سال ۲۰۲۴، موج جدیدی از تعدیل‌ها و انتقال ۱۵۵ نفر از بانجی به سونی صورت پذیرفت. برخی کارکنان سابق مدعی شدند بانجی وضعیت مالی خود را به اشتباه و در زمان خرید سونی که بیش از حد گسترش پیدا کرده بود عمومی کرد؛ به طوری که به نقل از یکی از منابع اگر خرید این اتفاق نمی‌افتاد، سرنوشت بانجی چیزی جز ورشکستگی نبود.

مشکلات بانجی تا سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ ادامه یافت و برنامه انتشار بازی ماراتن از شهریور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد. طی اطلاعیه اخیر سونی، بانجی به «استودیوهای پلی‌استیشن» ملحق می‌شود تا کنترل بیشتری بر این استودیوی توسعه‌دهنده داشته باشد.

سال گذشته سونی با وجود شکست‌های بزرگی مانند Concord اعلام کرد، هم‌چنان به ساخت بازی‌های لایو سرویس متعهد و مایل است و انتشار بازی ماراتن را تضمین کرد. بانجی تلاش کرده نه تنها بهبود ماراتن را تضمین کرده اسن، که دیدگاه و ذهنیت پلیرها را نسبت به آن مثبت‌تر کرده است.

موفقیت بازی ماراتن اکنون برای آینده بانجی ضرورت بالایی دارد، چرا که تکرار شکستی مشابه «کانکورد»، می‌تواند برای Sony تبعات سنگینی به همراه داشته باشد.

IGN
رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی