ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

افت ۵۹ درصدی بازیکنان Marathon در استیم؛ شروعی ضعیف برای شوتر جدید Bungie

شکستی دیگر!

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۰

بازی Marathon، جدیدترین اثر استودیو Bungie در سبک اکسترکشن شوتر، تقریبا یک ماه پس از عرضه شاهد افت قابل توجه ۵۹ درصدی تعداد بازیکنان در پلتفرم استیم بوده است. اگرچه این بازی با استقبال نسبتا مثبت از سوی طرفداران و منتقدان همراه شده، اما مقایسه با سایر اکسترکشن شوترها نشان می‌دهد شروعی کند داشته است. نقطه اوج بازیکنان همزمان این بازی در استیم ۸۸۳۳۷ نفر ثبت شد و در ۲۴ ساعت گذشته این رقم به ۳۶۲۰۳ نفر رسید. در حال حاضر حدود ۲۵۰۰۰ بازیکن به تجربه Marathon در استیم مشغول هستند، اما احتمال افزایش این تعداد در ساعات آینده وجود دارد. با این وجود، تعداد زیادی از بازیکنان اولیه تصمیم به ترک بازی گرفته‌اند و باید دید Bungie چگونه تلاش می‌کند تا بازیکنان سابق را دوباره جذب کند.

شرکت Bungie برنامه‌های گسترده‌ای برای پشتیبانی از Marathon دارد و قصد دارد به صورت منظم محتوای جدید به بازی اضافه کند. برای یک بازی لایو سرویس، انتشار مداوم محتوای تازه نقش مهمی در حفظ بازیکنان فعلی و بازگرداندن بازیکنان سابق ایفا می‌کند. بسیاری از کاربران و منتقدان معتقدند که برای لذت بردن کامل از Marathon، باید زمان زیادی صرف یادگیری سازوکارهای بازی کرد و رقابت با سایر شوترها، چه در سبک اکسترکشن شوتر و چه سایر ژانرها، بر دشواری این روند افزوده است.

نکته قابل توجه این است که آمار بازیکنان فقط در استیم منتشر شده و وضعیت بازی در کنسول‌ها هنوز مشخص نیست. گزارش‌هایی حاکی از عملکرد نه چندان قوی Marathon در پلی‌استیشن ۵ وجود دارد، هرچند این بازی یکی از پرفروش‌ترین بازی‌های جدید فروشگاه پلی‌استیشن در ماه مارس به شمار می‌رود. هرچند عناوینی چون:

  • MLB The Show 26
  • Crimson Desert
  • Resident Evil Requiem
  • WWE 2K26
  • NBA 2K26

در بازار آمریکا فروش بیشتری را تجربه کردند، اما Marathon هم موفق شد در جدول پرفروش‌ها قرار بگیرد. Bungie همچنان بر تعهد خود به پشتیبانی بلندمدت از این بازی تاکید دارد و ممکن است با ادامه این روند، Marathon جایگاه ویژه‌ای نزد جامعه بازیکنان پیدا کند.

احسان حسین خواه
احسان حسین خواه

صنعت بازی‌های ویدئویی همیشه برای من، یه دنیای کشف‌نشدنی بوده و هست. دنیایی که می‌شد انتظارات بالایی ازش داشت و توی اون، غیرممکن‌ها رو تجربه کرد. خوشبختانه من بقدری خوش شانس بودم که بخوام به عنوان یه نویسنده و ژورنالیست، عضو کوچیکی از دنیای بازی‌های ویدئویی باشم. راستی تا یادم نرفته، اینو هم بگم که رانندگی، فیلم‌ دیدن و گوش کردن به موسیقی‌ راک هم جزو سرگرمی‌های من هستن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • SxsyRostam
    SxsyRostam | 1 هفته قبل

    تغییرات اخر بازی جالب به نظر میومد، یادم میاد بتای اخری بازی که تا یک ماه پیش قبل از قطع اینترنت بود رو تونستم یروز بازی کنم و خیلی مشتاق بودم، اما برای رقابت با بازی های تو این سبک مخصوصا arc raiders باید اپدیت های چشمگیر و متعددی بدن، من خیلی دوستش داشتم و ممنون میشم اخبارشو و در کل اخبار بازی های روز اکسترکشن شوترو باز در این شرایط پوشش بدید.

  • Alrz
    Alrz | 1 هفته قبل

    تریلرای آخرش (قبل از قطعی) امیدوارکننده به نظر می‌رسید. برای بتاش روزشماری میکردم :)(
    می‌تونست رقابت جالبی با Arc raiders داشته باشه که با سابقه‌ی سالهای اخیر بانجی، بعید به نظر می‌رسه.
    پ.ن: ماراتن اسم اولین بازی بانجی که حدودا سی سال پیش منتشر شده بود، بود. اولین باری که از کلیک چپ موس برای شلیک گلوله استفاده شد هم توی همین بازی بانجی بود. حرکتی که بعدها با هیلو یک ایکس باکس و اولین استفاده از دکمه R2/RT ادامه‌ش داد. هر دو حالت دیفالتِ شلیک کار خودشونه :)))

مطالب پیشنهادی