فعالیتهای مجموعه تئاتر شهر از سوم اردیبهشت از سر گرفته خواهد شد
سه نمایش جدید آماده اجرا در سالنهای مجموعه تئاتر شهر هستند
فعالیتها و نمایشهای اجرایی مجموعه تئاتر شهر از سوم اردیبهشتماه با سه نمایش جدید آغاز خواهد شد.
به گزارش ویجیاتو و به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، سه نمایش «زندانی خیابان دوم» به کارگردانی سید جواد روشن، «کانگوروی ژاپنی» به کارگردانی مسعود میرطاهری و «بیست و چهار» به کارگردانی علی حیدری طی روزهای سوم تا ششم اردیبهشت، فعالیتهای اجرایی تئاتر شهر طی سال جدید در تالار قشقایی، تالار سایه و کارگاه نمایش را آغاز خواهد کرد.

«زندانی خیابان دوم»، نمایشی به نویسندگی نیل سایمون و ترجمه شهرام زرگر است. این نمایش از روز سوم اردیبهشت ساعت ۱۹:۳۰ با مدت زمان ۸۰ دقیقه و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان در تالار قشقایی روی صحنه میرود.
«بیست و چهار» دیگر نمایش تئاتر شهر است که از روز چهارم اردیبهشت به نویسندگی و کارگردانی علی حیدری از ساعت ۱۹:۳۰ با مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۲۰۰ هزار تومان در کارگاه نمایش این مجموعه اجرای خود را آغاز میکند.
«کانگوروی ژاپنی» هم به نویسندگی علیرضا آرا ، پوپک رحیمی و ژان میشل ریب و کارگردانی مسعود میرطاهری از روز ششم اردیبهشت ساعت ۲۰:۱۵ با مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان پذیرای مخاطبان تئاتر است.
تئاتر شهر طی روزهای آینده برنامه دیگر سالنهای نمایشی را معرفی خواهد کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.