ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

ظاهرا بازی‌های دیجیتال پلی استیشن هر ۳۰ روز یک بار نیاز به فعال‌سازی آنلاین دارند

اما احتمالا با یک باگ مواجه باشیم

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۸:۰۰

امروز شاهد انتشار گزارش جدیدی از پلی استیشن و به‌طور مشخص، سیاست‌های مربوط به بازی‌های دیجیتال بودیم که مخصوصا برای ما ایرانی‌ها خبر ترسناکی بود، اما فعلا به‌نظر می‌رسد نیازی به نگرانی نباشد.

لنس مک‌دونالد، سازنده پچ ۶۰ فریم بر ثانیه بازی Bloodborne، امروز در توییتر/ایکس پستی منتشر کرد که باعث نگرانی کاربران شده بود. کاربران پلی استیشن ۴ و ۵ اگر اکنون یک بازی جدید از استور دیجیتال تهیه‌کنند، احتمالا در بخش اطلاعات آن بازی می‌توانند مشاهده کنند که این پلتفرم حالا هر ۳۰ روز یک بار لایسنس آن بازی را بازبینی می‌کند و اگر کنسول به اینترنت متصل نباشد، دسترسی به آن بازی تا زمان اتصال مجدد اینترنت قطع خواهد شد. این موضوع فقط برای خریدهای جدید مشاهده شده است و به‌نظر می‌رسد بازی‌های پیش‌تر خریداری شده مشمول این قانون نشده باشند.

با این حال، به‌نظر می‌رسد این اتفاق نه برای یک سیاست جدید، بلکه به‌خاطر یک باگ بوده باشد. اکانت Does it play در توییتر/ایکس به‌نقل از منبعی ناشناس در سونی اعلام کرد که این شرکت در حال برطرف کردن یک حفره امنیتی بوده و تصادفا یک باگ جدید به‌وجود آورده است. با این حال سونی هیچ چیزی را به‌طور رسمی اعلام نکرده است و باید منتظر شفاف‌سازی باشیم.

امیدواریم که واقعا خبری از یک DRM سی روزه نباشد، چرا که این خبر برای تمام کاربران پلی استیشن و مخصوصا کاربران ایرانی یک فاجعه بزرگ خواهد بود و اعتماد مشتریان به بازی‌های دیجیتال را از بین خواهد برد. اما با توجه به پست Does it play می‌توانیم امیدوار باشیم که صرفا با یک اشتباه ساده مواجه باشیم.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • mohsen_8864
    mohsen_8864 | 1 روز قبل

    بازی ظرفیت یک تعطیل؟

  • junior
    junior | 1 روز قبل

    دیر یا زود همشون این کار رو میکنن، که خب نتیجه واضحه. افراد بیشتری ترغیب میشن به شکستن فقل ها

  • EKKOoYA
    EKKOoYA | 1 روز قبل

    هی ایرانی که از هیچی شانس نمی آریم

مطالب پیشنهادی