ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

رئیس کمیسیون آموزش مجلس: کنکور ۱۴۰۵  احتمالا بعد از تیرماه برگزار می‌شود

علیرضا منادی می‌گوید تأخیر امتحانات و کنکور قطعی است

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۰

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت هنوز زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص نشده اما این احتمال وجود دارد که این آزمون بعد از تیرماه برگزار شود.

«علیرضا منادی» در گفتگو با ایسنا اعلام کرد که کنکور فعلا به دلیل شرایط جنگی به موقع برگزار نخواهد شد و زمان دقیقی هنوز برای برگزاری آزمون مشخص نشده است.

منادی افزود که احتمالا امتحانات نهایی ۲ تا ۴ هفته پس از اعلام پایان جنگ برگزار می‌شود و کنکور و آزمون دانشگاه فرهنگیان با فاصله ۱۵ روز تا سه هفته بعد از امتحانات نهایی برگزار شود.

او همچنین گفت که تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم در کنکور همچنان مورد بحث است و تلاش شده تا با اعمال برخی بازنگری‌ها، تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور شامل بخشی از دروس باشد. شورای عالی انقلاب فرهنگی هنوز تصمیم نهایی خود را اعلام نکرده است.

وی با بیان اینکه «تعویق برگزاری کنکور و امتحانات نهایی قطعی است»، گفت: «با توجه به شرایط کشور، به نقطه زمانی برای برگزاری کنکور خواهیم رسید؛ یعنی با درنظر گرفتن حفظ جان فرزندان عزیزمان، سیاست‌هایی در حال پیش‌بینی و تعیین است و احتمالا کنکور بعد از تیرماه برگزار می‌شود.»

تیم ویجیاتو
تیم ویجیاتو

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی