ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

پنجاه توسعه‌دهنده از پروژه بازی Assassin’s Creed Hexe کنار گذاشته شدند

نگرانی از بودجه؛ عرضه بازی را به تعطیلات ۲۰۲۷ موکول کرد

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۹:۳۰

شرکت یوبیسافت اخیرا تغییرات گسترده‌ای را در تیم توسعه بازی Assassin’s Creed Codename Hexe اعمال کرده است. بنابر گزارش منابع آگاه، پس از انتصاب «ژان گِدون» به عنوان کارگردان خلاق این پروژه و حذف عناصر جادویی از بازی، دست‌کم ۵۰ توسعه‌دهنده هفته گذشته از این پروژه کنار گذاشته شده‌اند. این جابجایی‌ها پس از لغو پروژه‌ای با عنوان Project Alterra رخ داده که ساختاری مشابه بازی Animal Crossing داشته است. با این حال، نیروهای منتقل‌شده اخراج نشده‌اند و آن‌ها فعلا در تیم پروژه‌های بین‌بخشی یوبیسافت قرار گرفته‌اند. این افراد باید ظرف سه ماه آینده در پروژه‌ای جدید مشغول به کار شوند؛ در غیر این صورت احتمال اخراج برای آن‌ها وجود دارد.

طبق گزارش‌ها، روند توسعه بازی Codename Hexe تا اینجا مثبت ارزیابی شده اما نگرانی از رشد خارج از کنترل بودجه، انگیزه اصلی کاهش نیروها بوده است. هرچند هدف داخلی برای عرضه بازی ژوئن ۲۰۲۷ (خرداد ۱۴۰۶) تعیین شده بود، اما حالا امکان دارد به تعطیلات پایان همان سال (آذر یا دی ۱۴۰۶) موکول شود. تغییرات مدیریتی هم قابل توجه بوده است؛ پس از انتخاب ژان گِدون به عنوان سرپرست محتوای سری Assassin’s Creed در استودیو Vantage، او جایگزین مدیر خلاق قبلی یعنی کلینت هاکینگ شد. همچنین کارگردان بازی، بنوآ ریشر، اخیرا تیم را ترک کرده است.

یوبیسافت هنوز نمایشی رسمی از بازی Codename Hexe ارائه نکرده و تاریخ انتشار دقیقی اعلام نشده است. این در حالی است که به‌تازگی بازی Assassin’s Creed Black Flag Resynced به عنوان ریمیک نسخه کلاسیک سال ۲۰۱۳ معرفی و تاریخ عرضه آن نهم جولای ۲۰۲۶ (۱۸ تیر ۱۴۰۴) اعلام شده است.

احسان حسین خواه
احسان حسین خواه

صنعت بازی‌های ویدئویی همیشه برای من، یه دنیای کشف‌نشدنی بوده و هست. دنیایی که می‌شد انتظارات بالایی ازش داشت و توی اون، غیرممکن‌ها رو تجربه کرد. خوشبختانه من بقدری خوش شانس بودم که بخوام به عنوان یه نویسنده و ژورنالیست، عضو کوچیکی از دنیای بازی‌های ویدئویی باشم. راستی تا یادم نرفته، اینو هم بگم که رانندگی، فیلم‌ دیدن و گوش کردن به موسیقی‌ راک هم جزو سرگرمی‌های من هستن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • AydinHZ
    AydinHZ | 3 روز قبل

    گورخ نع اولور

مطالب پیشنهادی