ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بنیاد بازی‌های رایانه‌ای: دسترسی کامل گیمرها و استریمرها به بازی‌ها میسر می‌شود

بنیاد از خسارت 68 میلیارد تومانی جنگ به صنعت بازی‌سازی خبر داد

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۲۲:۰۰

معاون حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از اقدامات این نهاد برای تسهیل دسترسی گیمرها و استریمرها به بازی‌ها خبر داد.

احسان جازم در گفتگو با سیتنا، از اقدامات بنیاد برای ایجاد دسترسی به بازی‌ها برای گیمرها و استریمرها و ارائه اینترنت به بازی‌سازان خبر داد و گفت:

«مراحل لازم در حال انجام است و سرویس اینترنت را در اختیار بازی‌سازها و افراد دیگر قرار داده‌ایم، اما برخی محدودیت‌ها نیز وجود دارد، چراکه بنیاد ارائه دهنده اینترنت نیست و با موضوعاتی که پیش آمده در حال مذاکره هستیم تا امور بازی سازان را راه اندازیم و سرویس اینترنت را در اختیارشان قرار دهیم تا بتوانند کارهایشان را انجام دهند و به زودی سرویسی هم ارائه می دهیم که گیمرها و استریمرها امکان استفاده از آن را داشته باشند و به زودی استارت زده می‌شود و دسترسی کامل به همه بازی‌ها نیز میسر می شود.»

احسان جازم - معاون حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اطلاعات لازم و کافی درباره نوع سرویسی که قرار است به گیمرها داده شود ارائه نداده و ماهیت این سرویس تا به الان نامشخص است.

جازم در ادامه به خسارات جنگ به صنعت بازی‌سازی اشاره کرده و برآورد شده که 68 میلیارد تومان به این حوزه آسیب وارده شده است.

معاون حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه‌ای، اظهار کرد:

«با وجود شرایط جنگی کشور، تسهیلاتی برای بازی‌سازها در نظر گرفته شده و خسارات مورد بررسی قرار گرفته و گزارش خسارت ها در دو دسته فروش و قطع اینترنت و مباحث این چنینی مد نظر قرار گرفته و مورد بعدی بحث مشکلات فیزیکی و تخریب ساختمان ها و دیتاسنترهاست و در دو مرحله پیگیری کرده‌ایم و گزارشات را جمع کرده‌ایم و در حال پیگیری برای رسیدن به راه حل ارائه تسهیلات هستیم و همچون پیگیری های گذشته این اتفاق خواهد افتاد و شرایط کمی عادی تر شود این کار را پیش می بریم.

جازم در ادامه خاطرنشان کرد که کاربران از دو طریق می‌توانند با بنیاد ارتباط داشته باشند؛ یکی برای دریافت سرویس و دیگری برای گزارش خرابی از سوی اوپراتور و مشکلات آی‌پی.

اینترنت بیش از 68 روز است که در ایران قطع است و بسیاری از گیمرها به هیچ‌کدام از پلتفرم‌های بازی خود دسترسی ندارند.

تیم ویجیاتو
تیم ویجیاتو

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • babakjustin
    babakjustin | 1 روز قبل

    هر کی از هر رو ابزار تبعیض استفاده کنه و پول به این چرخه بده رای تاییدی به آیت تبعیض داده مردم واسه کارشون و نون شبشون دست ابزار های تبعیض نمیزنن و شرف به خرج میدن تو که گیمری

  • WinChi
    WinChi | 1 روز قبل

    فک نمیکنم تا 5 سال دیگه بتونیم عادی زندگی کنیم!!

  • WinChi
    WinChi | 1 روز قبل

    فک نمیکنم تا 5 تا دیگه بتونیم عادی زندگی کنیم!!

  • amirkouhkan1
    amirkouhkan1 | 2 روز قبل

    استریمر بدون ویوور، کسب‌وکار بدون مشتری؛ راه حل ۱۰/۱۰

مطالب پیشنهادی