ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

حالت بی‌پایان بازی Dispatch منتشر خواهد شد

شاید دنباله این اتفاق تاییدی بر توسعه فصل دوم بازی باشد

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۰

بازی مستقل Dispatch که به خاطر روایت تعاملی و دیالوگ‌های جذاب خود شناخته می‌شود، به‌زودی شاهد افزوده شدن حالت بی‌پایان خواهد بود.

«چارلز مارکولیم» طراح ارشد بازی Dispatch در آخرین مصاحبه خود طی مراسم Gamescom Latam اشاره کرد که تیم توسعه به درخواست طرفداران برای حالت بی‌پایان پاسخ داده است. مارکولیم در این گفت‌وگو مستقیما عنوان کرد:

در مورد حالت بی‌پایان، منتظر خبرهای بیشتر باشید.

همین جمله کافی بود تا امیدواری علاقه‌مندان به اضافه شدن این حالت به بازی تقویت شود. هنوز مشخص نشده است که حالت بی‌پایان به‌صورت دی‌ال‌سی ارائه می‌شود یا از طریق به‌روزرسانی رایگان به بازی افزوده خواهد شد.

در ماه‌های گذشته، تعداد زیادی از کاربران دیسپچ به‌ویژه علاقه‌مندان به بخش‌های اعزام و هک در بازی، تقاضای حالت بی‌پایان را مطرح کرده بودند. برخی پلیرها توانسته‌اند با استفاده و کمک از ماد، شخصیت‌های Waterboy و Phenomaman را هم‌زمان فعال کنند و این ویژگی برای بسیاری از طرفداران جذاب بوده است.

از زمان انتشار آخرین اپیزود بازی دیسپچ، استودیو AdHoc اطلاعاتی درباره فصل دوم بازی منتشر نکرده بود اما حال به نظر می‌رسد که تیم توسعه هم‌چنان روی توسعه این عنوان تمرکز دارد. اگرچه هنوز خبری از تایید رسمی دنباله بازی نیست، اما معرفی حالت بی‌پایان می‌تواند انگیزه جدیدی برای بازگشت پلیرها به Dispatch باشد.

رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Reza165
    Reza165 | 1 ماه قبل

    سمت این بازی نرفتم برای همین، این بخش اضافه بشه حتما امتحانش میکنم

    • Mahandnk
      Mahandnk | 1 ماه قبل

      به نظر من که تا اضافه نشده بازیش کن

مطالب پیشنهادی