ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

زلنیک: توسعه‌دهندگان سابق راکستار هم نمی‌توانند عنوانی در مقیاس GTA 6 خلق کنند

اگر می‌توانید این گوی و این میدان

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۰

استراوس زلنیک، مدیرعامل شرکت Take-Two Interactive در اظهاراتی تازه گفته است که حتی بسیاری از توسعه‌دهندگانی که سابقه کار در استودیوی راکستار گیمز را داشته‌اند، تاکنون نتوانسته‌اند موفقیتی در سطح مجموعه Grand Theft Auto به دست بیاورند.

او این صحبت‌ را در جریان کنفرانس سالانه فناوری، رسانه و مخابرات TD Cowen مطرح کرد و در آن به دشواری ساخت یک اثر در حد جی‌تی‌ای اشاره داشت. به گفته زلنیک، بارها تلاش شده است تا بازی‌هایی در همین مقیاس و محبوبیت ساخته شوند، اما هیچ‌کدام به موفقیت مشابه نرسیده‌اند؛ حتی اگر سازندگان آن‌ها از کارکنان سابق راکستار باشند.

زلنیک در ادامه توضیح داد که رقابت با GTA صرفا یک مسئله فنی یا تکنولوژیک نیست، بلکه مسئله اصلی خلاقیت است:

افراد زیادی تلاش کرده‌اند، حتی توسعه‌دهندگان سابق راکستار؛ اما تا امروز موفق نشده‌اند. این به این معنا نیست که در آینده هم نخواهند توانست. ما همیشه با نوعی نگرانی و رقابت در حال پیشرفت هستیم، اما تغییر واقعی از دل یک ذهن خلاق و استثنایی می‌آید.

او هم‌چنین تاکید کرد که هدف Take-Two این است که چنین استعدادهایی را درون ساختار خود جذب کند، چرا که به باور او موفقیت پایدار در این سطح از صنعت بدون خلاقیت ویژه ممکن نیست.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که Rockstar Games هم‌چنان با مجموعه Grand Theft Auto و Red Dead Redemption یکی از قدرتمندترین توسعه‌دهندگان صنعت محسوب می‌شود؛ با این فکت که بازی GTA V پس از بیش از یک دهه هم‌چنان فروش بالایی را تجربه می‌کند.

رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی