ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خالق Stranger Things بر اشتیاق مخاطبان به داستان‌های اورجینال تاکید کرد
اخبار و مقالات

خالق Stranger Things بر اشتیاق مخاطبان به داستان‌های اورجینال تاکید کرد

مت دافر در مراسم جوایز گاتهام خواستار اعتماد هالیوود به صداهای جدید و ایده‌های جسورانه شد

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۱۶

مت دافر، خالق، شورانر و تهیه‌کننده اجرایی سریال Stranger Things به همراه برادرش راس، روز دوشنبه در جریان دریافت جایزه دستاورد هنری خود در مراسم جوایز تلویزیونی گاتهام (Gotham TV Awards) سخنرانی کرد. اگرچه او مستقیماً نامی از آثار موفق اخیر یوتیوب مانند Backrooms یا Obsession نبرد، اما به نظر می‌رسید این آثار موفق را در ذهن دارد.

او با یادآوری شروع کار خود گفت که ۱۰ سال پیش، نتفلیکس با وجود اینکه آن‌ها هرگز تجربه کارگردانی تلویزیون یا شورانری را نداشتند، اعتماد کاملی به آن‌ها کرد. دافر در این باره گفت:

آن سطح از اعتماد به ما اعتمادبه‌نفس و شجاعت داد تا قدم جلو بگذاریم. تجربه‌ای که ما داشتیم در این صنعت بسیار نادر است و در این عصر داده‌های بی‌پایان و الگوریتم‌ها، نادرتر از همیشه به نظر می‌رسد که این موضوع ما را نگران می‌کند. اما ما از واکنش مخاطبان به تلویزیون و سینما انگیزه می‌گیریم. احساس می‌کنم جوانان با صدای بلند به ما می‌گویند که تشنه داستان‌های اورجینال هستند؛ دیدگاه‌های شخصی و فیلترنشده‌ای که دست‌کاری نشده‌اند.

اشارات دافر به آثاری چون Backrooms است که هفته گذشته با افتتاحیه ۸۱ میلیون دلاری هالیوود را شگفت‌زده کرد و همچنین فیلم Obsession به کارگردانی کری بارکر (یوتیوبر سابق) که پس از سه هفته اکران، به پرفروش‌ترین فیلم فوکس فیچرز در آمریکا تبدیل شده است.

دافر در ادامه خطاب به مدیران حاضر در سالن گفت:

من این را به هر کسی که در این اتاق هر سطحی از قدرت را دارد می‌گویم: بیایید ریسک را به جای ترس انتخاب کنیم. بیایید هر کاری می‌توانیم برای کمک به صداهای جدید و خلق داستان‌های شخصی و جسورانه انجام دهیم و سپس از سر راه آن‌ها کنار برویم. اول از همه، این کار زحمت کمتری برای شما دارد؛ دوم اینکه پول زیادی برای شما به همراه خواهد داشت و از همه مهم‌تر، نتیجه‌اش ساخت آثار بسیار جذاب‌تری خواهد بود.

این صحبت‌ها با تشویق شدید حاضران همراه شد. در این مراسم جوایز دیگری نیز به چهره‌هایی چون کری واشینگتن، کلر دینز و میشل فایفر اهدا شد و آثاری چون Pluribus از اپل تی‌وی و I Love LA از اچ‌بی‌او مکس از برندگان بزرگ بخش رقابتی بودند.

برادران دافر همچنین جزئیاتی از منشأ ناامیدکننده اولیه Stranger Things به اشتراک گذاشتند؛ سریالی که فصل پنجم و پایانی آن ژانویه گذشته رکورد ۳۱.۵ میلیون بازدید را در چهار روز اول ثبت کرد. راس دافر در این باره گفت: «نمی‌توانم تأکید نکنم که این سریال چه ریسک بزرگی بود و روی کاغذ چقدر بی‌معنی به نظر می‌رسید. ما فقط یک فیلم ساخته بودیم که برادران وارنر آن‌قدر بدش می‌آمد که حاضر به بخش آن نشد و یک فیلم‌نامه عجیب ۵۰ صفحه‌ای داشتیم که بازیگرانش بچه‌ها بودند اما برای بچه‌ها ساخته نشده بود؛ هیچ‌کس حاضر نبود به آن دست بزند.» با این حال، مدیران نتفلیکس پتانسیل پروژه را دیدند، روی آن‌ها شرط‌بندی کردند و بدون اینکه در جزئیات کار دخالت کنند، اجازه دادند دیدگاه خود را پیاده کنند.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی