ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

مت اسمیت از سرنوشت دیمون تارگرین در سریال House of the Dragon بی‌اطلاع است

آیا آن نبرد معروف را خواهیم دید؟

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۱۶

مت اسمیت، بازیگر نقش دیمون تارگرین در سریال House of the Dragon، می‌گوید هنوز اطلاعی ندارد که نویسندگان سریال قصد دارند یکی از مهم‌ترین رویدادهای کتاب Fire & Blood را به همان شکل اصلی آن به تصویر بکشند یا خیر.

با نزدیک شدن سریال به فصل‌های پایانی، بسیاری از طرفداران منتظر مشاهده نبرد معروف Gods Eye هستند؛ رویارویی سرنوشت‌سازی که در کتاب Fire & Blood میان دیمون تارگرین و ایموند تارگرین رخ می‌دهد و یکی از شناخته‌شده‌ترین لحظات تاریخ وستروس به شمار می‌رود.

اسمیت در گفت‌وگو با مجله SFX درباره سرنوشت شخصیت خود گفت که نویسندگان معمولا جزئیات بلندمدت داستان را در اختیار بازیگران قرار نمی‌دهند و او نیز همچنان از برنامه دقیق سازندگان بی‌اطلاع است. وی توضیح داد:

آن‌ها چندان به شما نمی‌گویند قرار است چه بخش‌هایی از کتاب را اقتباس کنند. بعضی وقت‌ها فکر می‌کردم قرار است مسیر خاصی از کتاب را دنبال کنند، اما تصمیم دیگری گرفتند. بنابراین واقعا نمی‌دانید چه اتفاقی خواهد افتاد.

این بازیگر همچنین تاکید کرد که تنها پس از دریافت فیلمنامه‌ها از جزئیات داستان مطلع می‌شود و تلاش می‌کند از طریق بازیگری و پرداخت شخصیت، به شکل خلاقانه‌ای روی نتیجه نهایی تاثیر بگذارد. با این حال، او افزود که هنوز از سرنوشت نهایی دیمون در سریال اطلاع ندارد.

اسمیت در پاسخ به این پرسش که آیا طرفداران می‌توانند انتظار داشته باشند نبرد Gods Eye را در سریال ببینند، گفت:

آدم فکر می‌کند که داستان به آن سمت می‌رود، اما هیچ‌وقت نمی‌شود مطمئن بود. این اتفاق بخش مهمی از داستان است و حتی در کتاب هم تصویرسازی شده است. احتمالا باید به آن نقطه برسیم، اما من تا زمانی که فیلمنامه را نبینم از جزئیات خبر ندارم. خودم هم امیدوارم.

فصل سوم House of the Dragon از ۲۱ ژوئن یا ۳۱ خرداد پخش خواهد شد. پیش‌تر نیز سازندگان سریال اعلام کرده بودند که داستان در نهایت با فصل چهارم به پایان خواهد رسید؛ موضوعی که باعث شده گمانه‌زنی‌ها درباره نحوه اقتباس رویدادهای پایانی کتاب، از جمله سرنوشت دیمون تارگرین، افزایش پیدا کند.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی