ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بازی Persona 6 ممکن است خیلی زودتر از انتظار بازیکنان منتشر شود

دریافت رده‌بندی سنی در استرالیا احتمال عرضه بازی در سال ۲۰۲۷ را تقویت کرده!

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۵

یکی از غافلگیری‌های جذاب رویداد Xbox Games Showcase 2026، معرفی رسمی Persona 6 بود. اگرچه از زمان انتشار پنجمین نسخه اصلی این مجموعه، بازسازی‌های مختلفی عرضه شده‌اند، اما بسیاری از طرفداران مدت‌ها منتظر معرفی یک نسخه کاملاً جدید بودند و حالا به نظر می‌رسد این انتظار ممکن است خیلی طولانی‌تر از آنچه تصور می‌شد نباشد.

مجموعه Persona در این رویداد حضور پررنگی داشت. ابتدا تاریخ انتشار Persona 4 Revival اعلام شد و سپس Persona 6 نیز به‌طور رسمی معرفی شد.در همین حال، طرفداران با بررسی اطلاعات منتشرشده، سرنخ‌های جدیدی درباره زمان عرضه بازی پیدا کرده‌اند. طبق گزارش‌ها، Persona 6 موفق به دریافت رده‌بندی سنی در استرالیا شده است.

هیئت رده‌بندی استرالیا (Australian Classification Board) به این بازی درجه سنی M داده است.طبق توضیحات منتشرشده، بازی شامل مواردی مانند خشونت، برهنگی و استفاده از الفاظ نامناسب خواهد بود.

اما اهمیت دریافت رده‌بندی سنی چیست؟ معمولاً بازی‌ها زمانی برای دریافت درجه‌بندی ارسال می‌شوند که فاصله چندانی تا عرضه آن‌ها باقی نمانده باشد.

پیش‌تر برخی گمانه‌زنی‌ها از عرضه Persona 6 در سال ۲۰۲۸ خبر می‌دادند، اما یک منبع مدعی شده است که این بازی ممکن است برای انتشار در سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده باشد و دریافت رده‌بندی سنی اکنون این احتمال را واقع‌بینانه‌تر از گذشته نشان می‌دهد.

در حال حاضر هیچ‌یک از این اطلاعات به‌صورت رسمی از سوی Atlus تأیید نشده است، اما این اتفاق می‌تواند نشانه‌ای باشد از اینکه طرفداران مجبور نیستند چند سال دیگر برای تجربه Persona 6 منتظر بمانند.

احسان حسین خواه
احسان حسین خواه

صنعت بازی‌های ویدئویی همیشه برای من، یه دنیای کشف‌نشدنی بوده و هست. دنیایی که می‌شد انتظارات بالایی ازش داشت و توی اون، غیرممکن‌ها رو تجربه کرد. خوشبختانه من بقدری خوش شانس بودم که بخوام به عنوان یه نویسنده و ژورنالیست، عضو کوچیکی از دنیای بازی‌های ویدئویی باشم. راستی تا یادم نرفته، اینو هم بگم که رانندگی، فیلم‌ دیدن و گوش کردن به موسیقی‌ راک هم جزو سرگرمی‌های من هستن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی