ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ادعای یک افشاگر: ساخت ریمیک بازی Devil May Cry پیشرفت زیادی داشته است
اخبار و مقالات

ادعای یک افشاگر: ساخت ریمیک بازی Devil May Cry پیشرفت زیادی داشته است

احتمال بازگشت زودهنگام یکی از محبوب‌ترین فرانچایزهای هک اند اسلش کپکام

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۹

سری بازی‌های Devil May Cry از شرکت کپکام یکی از پیشگامان سبک هک اند اسلش در اوایل تا اواسط دهه ۲۰۰۰ میلادی بود. با وجود اینکه در سال‌های اخیر تا حدودی از تب‌وتاب این مجموعه کاسته شده است، به نظر می‌رسد این فرانچایز اکشن و پرطرفدار قرار است به زودی با یک ریمیک قدرتمند بازگردد.

شاید بتوان به شوخی گفت که کپکام عاشق ساخت ریمیک است، اما حقیقت این است که این شرکت بازسازی‌ها را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهد و کارنامه شگفت‌انگیزی از بازی‌های کلاسیک برای مدرن‌سازی در اختیار دارد. سری Devil May Cry بدون شک یکی از تحسین‌شده‌ترین (و البته دیوانه‌وارترین) مجموعه‌های کپکام به شمار می‌رود. پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر تمایل کارگردان نسخه اصلی برای بازسازی قسمت اول، حالا به نظر می‌رسد آرزوی طرفداران در حال برآورده شدن است.

البته در این میان جزئیاتی وجود دارد که فعلا باید با کمی شک و تردید به آن‌ها نگاه کرد. این خبر ابتدا از سوی یک افشاگر در فضای مجازی منتشر شد که در پیام خود ادعا کرده است:

بیایید رو راست باشیم. شما ریمیک نسخه اول Devil May Cry را دریافت خواهید کرد؛ دقیقا همان‌طور که شایعات می‌گفتند. شنیده‌ام که روند ساخت بازی در واقع پیشرفت بسیار زیادی داشته است، اما قبل از اینکه بخواهم روی تاریخ انتشار یا زمان پخش تریلر شرط ببندم، باید خودم مدارک را ببینم.

اگر این ادعا حقیقت داشته باشد، این احتمال وجود دارد که برخلاف تصورات، نیازی نباشد سال‌ها برای معرفی و عرضه این ریمیک مورد انتظار صبر کنیم!

نکته جالب توجه ماجرا اینجاست که حساب کاربری این افشاگر توسط Dusk Golem، اینسایدر معروف و معتبر اخبار کپکام، دنبال می‌شود. همچنین برخی نظریه‌ها حاکی از آن است که این شخص در واقع یک افشاگر اخبار شرکت سگا است که البته سابقه ضد و نقیضی در افشای اطلاعات دارد؛ این یعنی با وجود احتمال کذب بودن شایعه ریمیک DMC، همچنان امیدواری‌های زیادی وجود دارد. از سوی دیگر، بحث‌هایی در پلتفرم ردیت مطرح شده که نشان می‌دهد این اکانت ممکن است متعلق به Midori (افشاگر شناخته‌شده دنیای بازی) با یک نام کاربری جدید باشد.

باز هم باید تاکید کرد که این اخبار فعلا در حد شایعه است و نباید سطح انتظارات را بیش از حد بالا برد. با این حال، اگر شما هم از علاقه‌مندان به این مجموعه هستید، تا زمان مشخص شدن صحت این شایعات می‌توانید به تجربه نسخه‌هایی مانند Devil May Cry 5: Devil Hunter Edition بپردازید.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی