ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

بازی Star Wars Eclipse در آستانه کنسل شدن است

«نمی‌توانید به ضرب کرانچ توسعه را پیش ببرید.»

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۰:۳۰

اعضای استودیوی Quantic Dream مدعی شده‌اند که در صورت اجرای برنامه تعدیل نیروهای پیش‌رو، پروژه Star Wars Eclipse ممکن است هرگز به پایان نرسد.

کارکنان این استودیوی فرانسوی طی هفته جاری مقابل دفتر مرکزی در پاریس دست به اعتصاب زدند. محور اصلی این اعتراض، هدف کمپانی برای اخراج حدود ۱۱۵ نفر از کارکنان پس از شکست بازی چندنفره Spellcasters Chronicles بود؛ این بازی رایگان اوایل ماه جاری از دسترس خارج شد و کوانتیک دریم هم پس از آن از آغاز فرآیندی تحت عنوان تغییر ساختار درون‌سازمانی خبر داد.

براساس گزارش‌‌ها، برخی از کارکنان معترض اعلام کرده‌اند:

هدف اعتصاب تنها جلوگیری از تعدیل نیرو نیست، که برای نجات پروژه Star Wars Eclipse تلاش می‌کنیم.

به‌گفته این توسعه‌دهندگان:

استودیو بدون ۱۱۵ نیرویی که قرار است اخراج شوند، توان تکمیل این بازی نقش‌آفرینی را نخواهد داشت.

هم‌چنین ادعا شده است که پس از اعلام برنامه تعدیل نیرو، تیم توسعه ناچار به اضافه‌کاری برای بازی Star Wars Eclipse شده‌‌اند.

یکی از توسعه‌دهندگان که با نام مستعار Jules در این‌باره گفت:

با حضور این ۱۱۵ نفر می‌توانیم بازی را به سرانجام برسانیم و این به معنی داشتن نیروی مازاد نیست؛ که دقیقا به همین تعداد نیرو نیاز داریم.

او هم‌چنین افزود:

تیم توسعه با کمبود نیرو مواجه است و این مشکل در بسیاری از استودیوهای بازی‌سازی دیده می‌شود، زیرا مدیران به اشتیاق کارکنان برای تحمل فشار کاری و اضافه‌کاری تکیه می‌کنند؛ رویکردی که برای آینده صنعت گیم پایا نیست.

این اعتصاب با حمایت اتحادیه فرانسوی STJV برگزار شد؛ اتحادیه‌ای که اعضایی از استودیوهای Don't Nod و Ubisoft را هم دربر می‌گیرد. گزارش‌ها حاکی از آن است که این اعتراض هم‌زمان با بازدید هیاتی از Lucasfilm Games برای بررسی روند توسعه Star Wars Eclipse انجام شده است.

توسعه‌دهنده دیگری با نام مستعار Théo هم اظهار داشت:

با شرایط فعلی، اگر برنامه تعدیل نیرو اجرا شود، این بازی عملا تکمیل نخواهد شد. ما به حضور این ۱۱۵ نفر نیاز داریم؛ افرادی که حدود یک ماه است تقریبا بدون فعالیت مانده‌اند؛ این بدان معنا است که علنا یک ماه کامل از روند توسعه از دست رفته است؛ زمانی که می‌توانست صرف آموزش آن‌ها برای ابزارهای اختصاصی پروژه «استار وارز» بشود.

او اضافه کرد:

هدف دیگر این اعتصاب، جلب توجه مدیریت به تعداد زیادی از کارکنانی است که آماده کار هستند اما اجازه فعالیت ندارند.

بازی Star Wars Eclipse نخستین بار در مراسم The Game Awards سال ۲۰۲۱ معرفی شد. از آن زمان تاکنون اطلاعات بسیار اندکی از این پروژه منتشر شده و هنوز تاریخ عرضه‌ای برای آن اعلام نشده است. انتظار می‌رود این عنوان هم مانند آثار پیشین کوانتیک دریم، یک بازی داستان‌محور با تمرکز بر انتخاب‌ پلیرها و روایت شبکه‌ای باشد.

VGC
رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی